Menu

Dit is Schoevers Talks! Vier succesvolle dames vertellen jou de komende maanden alles over hun belangrijke werk, de kansen die ze pakten en de vele gave ervaringen die ze hebben gehad. En hoe hun ervaring met Schoevers ze daarmee geholpen heeft. Ben je benieuwd wie de vier dames zijn? Kijk verder!

Marie-Agaath Verweij, PA

Marie-Agaath is PA en volgde in 2014 de opleiding voor secretaresse, administratie- en secretariaatsdiensten bij Schoevers. Ze regelt en plant als de beste, maar wordt het meest gelukkig als ze haar creativiteit kan gebruiken om dingen op te lossen! Voordat ze bij haar huidige werkgever kwam, werkte ze als juridisch secretaresse bij een advocatenbureau. In een korte tijd heeft ze dus al heel wat ervaring opgedaan!

Floortje Nuytinck, directiesecretaresse

Floortje is directiesecretaresse. Ze volgde de opleiding tot management assistant en de opleiding tot directiesecretaresse/PA. Hierna rolde ze al vrij snel het vak in. Ze neemt graag het voortouw en is een echte ‘fixer’. Ze houdt zich bezig met de agenda’s van de directie, regelt afspraken binnen en buiten de deur. Sinds kort heeft ze de kans gekregen om zich ook bezig te houden met de marketing binnen het bedrijf. Zo zie je maar: als je hard werkt, krijg je vanzelf de kansen die je wilt!

Floor Schliekelmann, VA

Floor heeft een hele gave baan: ze is eigen baas van haar bedrijf Floormanager en werkt als Online Personal Assistant! Op dit moment zorgt ze dat vijf ondernemers meer rust en tijd hebben voor de juiste dingen. Ze regelt op afstand de agenda, planning en administratie en is daardoor onmisbaar voor de ondernemers! Floor deed in 2018 mee aan de verkiezing van secretaresse van het jaar, georganiseerd door Schoevers, en werd daar 2e van Nederland!

Jane Booij, Management Assistant

Jane werkt als interim Management Assistant bij een investeringsmaatschappij. Vroeger was ze secretaresse bij onder andere Bol.com, PWC en Kia. Dat ging haar zo goed af, dat ze in 2009 tot secretaresse van het jaar werd verkozen! Het leukste aan interim zijn is volgens Jane dat je veel vrijheid hebt en bij veel verschillende bedrijven een kijkje in de keuken kunt nemen. In haar huidige werk ondersteunt ze de managers bij hun werkzaamheden en is ze de rechterhand van de mensen die het voor het zeggen hebben!

Meer zien van Schoevers Talks?

Met dilemma’s, kijkersvragen en leuke gesprekken leer je alles over het managementsupportvakgebied en je kansen op de arbeidsmarkt. Nieuwsgierig? Volg ons op Instagram, LinkedIn en YouTube!

Meer zien van Schoevers Talks?

Met dilemma’s, kijkersvragen en leuke gesprekken leer je alles over het managementsupportvakgebied en je kansen op de arbeidsmarkt. Nieuwsgierig? Volg ons op Instagram, LinkedIn en YouTube!