Menu
Studiewijzer

Open avond deeltijd opleidingen

Als je een opleiding gaat volgen, dan wil je je natuurlijk eerst goed oriënteren. Daarom organiseren we regelmatig Open Avonden in Amsterdam, Rotterdam, Utrecht en Hilversum.

Programma open avond Schoevers deeltijd:

  • Historie van Schoevers
  • Trends in het vakgebied
  • Ontwikkelingen in het vakgebied
  • Soorten opleidingen bij Schoevers
  • Studeren bij Schoevers: praktijkgericht met vakdocenten
  • Gelegenheid om vragen te stellen

Heb je na het programma nog vragen of wil je meer specifiek ingaan op jouw persoonlijke situatie? Dan maken we gelijk een afspraak voor een persoonlijk gesprek. Zo weet je zeker dat je de opleiding kiest die het beste past bij jou en jouw ambities.

De versnelde HBO Associate degree

Heb jij onlangs of bijna je voltijd MBO-opleiding afgerond, en denk je erover om je HBO-diploma te halen? Dan is de versnelde HBO Associate degree Officemanagement misschien wel wat voor jou. Hiermee haal je in 1,5 jaar je HBO Associate degree terwijl je 4 dagen per week werkt. En het mooiste is: we zorgen ervoor dat je aan de start van je opleiding gegarandeerd een baan hebt.

Data open avond

Om je beter te kunnen adviseren tijdens de oriëntatie op jouw opleiding kunnen we telefonisch en per e-mail contact met je opnemen.
Op dit formulier is het Privacy Statement van Schoevers van toepassing.

Liever een persoonlijk consult?

Wil je studieadvies op maat? Maak dan een afspraak voor een persoonlijk studieconsult. Dat is een persoonlijk een-op-een gesprek met een van onze studieadviseurs. We bespreken je wensen, ambities en de opleiding(en) die je in gedachten hebt. We maken een afspraak wanneer het jou uitkomt, dit kan digitaal of bij ons op kantoor in Hilversum.

Maak afspraak

Alle deeltijdopleidingen in één overzicht

Wil jij op je gemak al onze opleidingen bekijken? Vraag dan hier onze studiegids aan. Je kunt kiezen voor een studiegids van onze deeltijdopleidingen.

Wij helpen je graag met een persoonlijk opleidingsadvies!

Telefonisch zijn wij bereikbaar van maandag tot en met vrijdag tussen 08:00 uur tot 18:00 uur. Je kunt ons ook een bericht sturen via Whatsapp, van maandag tot en met vrijdag van 08:00 tot 18:00 uur.

 ​     035 - 7 506 140
      06 - 10 454 608
      Stuur ons een bericht