Menu

Open avond deeltijd opleidingen

Als je een opleiding gaat volgen, dan wil je je natuurlijk eerst goed oriënteren. Daarom organiseren wij meerdere keren per jaar Open Avonden.

Tijdens de open avond vertellen we je hoe wij aankijken tegen de ontwikkelingen in het vak en hoe we die laten terugkomen in onze opleidingen. Daarnaast maak je kennis met onze bijzondere kijk op deeltijdonderwijs en onze praktijkgerichte insteek. Je ontdekt de meerwaarde van onze ervaren vakdocenten en hoe je een opleiding zo soepel mogelijk kunt combineren met je werk en andere verantwoordelijkheden. Natuurlijk is er daarnaast uitgebreid gelegenheid om vragen te stellen. En heb je daarna nog vragen of wil je meer specifiek ingaan op jouw persoonlijke situatie? Dan maken we gelijk een afspraak voor een persoonlijk gesprek. Zo weet je zeker dat je de opleiding kiest die het beste past bij jou en jouw ambities.

Scroll naar beneden voor de data van de open avonden en de mogelijkheid om je aan te melden.

Inloopdagen & -avonden

Wil je meer weten over onze opleidingen? En kom je er zelf niet helemaal uit? Tijdens de Schoevers inloopdag of -avond krijg je informatie over ons aanbod in de vorm van een persoonlijk adviesgesprek. Laat je verder informeren en meld je aan voor een inloopdag of –avond. Onze ervaren studieadviseurs helpen je daar graag op weg!

Data open avond

Om je beter te kunnen adviseren tijdens de oriëntatie op jouw opleiding kunnen we telefonisch en per e-mail contact met je opnemen.
Op dit formulier is het Privacy Statement van Schoevers van toepassing.

Alle deeltijdopleidingen in één overzicht

Wil jij op je gemak al onze opleidingen bekijken? Vraag dan hier onze studiegids aan. Je kunt kiezen voor een studiegids van onze deeltijdopleidingen.

Wij helpen je graag met een persoonlijk opleidingsadvies!

Telefonisch zijn wij bereikbaar van maandag tot en met vrijdag tussen 08:00 uur tot 18:00 uur. Je kunt ons ook een bericht sturen via Whatsapp, van maandag tot en met vrijdag van 08:00 tot 18:00 uur.

 ​     035 - 7 506 140
      06 - 10 454 608
      Stuur ons een bericht