Menu
Studiewijzer

Open avond deeltijdopleidingen

Wil jij weten hoe het is om te studeren bij Schoevers? Kom dan naar een van onze (online) open avonden. Ontdek welke soorten open avonden we organiseren en schrijf je in.

Programma open avond Schoevers deeltijd:

  • Historie van Schoevers
  • Trends in het vakgebied
  • Ontwikkelingen in het vakgebied
  • Soorten opleidingen bij Schoevers
  • Studeren bij Schoevers: praktijkgericht met vakdocenten
  • Gelegenheid om vragen te stellen

Algemene open avond Schoevers deeltijd

Denk jij erover om een supportprofessionalopleiding te volgen naast je baan? Of je je nu wilt om- of bijscholen: bij Schoevers organiseren we regelmatig open avonden.

Op deze avonden kom je meer te weten over onze opleidingen en hoe het is om bij Schoevers te studeren. Je ontdekt uit wat voor soort opleidingen je kunt kiezen, maakt kennis met ons lesmateriaal en stelt je vragen in een persoonlijk adviesgesprek met een studieadviseur. Zo kun je bepalen of een Schoevers-opleiding iets voor jou is en kies je de opleiding die het best past bij jou en je ambities.

Naar de algemene open avond komen? Kies een datum onderaan deze pagina en schrijf je in.

Alles weten over de versnelde HBO Associate degree

Heb jij onlangs of bijna je voltijd MBO-opleiding afgerond, en denk je erover om je HBO-diploma te halen? Dan is de versnelde HBO Associate degree Officemanagement mét baangarantie misschien wel wat voor jou. Hiermee haal je in 1,5 jaar je HBO Associate degree terwijl je 4 dagen per week werkt.

Op de open avond die speciaal is gericht op deze opleiding ontdek je hoe het werkt, wat studenten zeggen over deze opleiding en wat de voorwaarden zijn. Ook kun je al je vragen stellen aan onze opleidingsadviseurs. Zo weet je zeker dat je de juiste keuze maakt.

Wil jij naar de open avond over de versnelde HBO Associate degree Officemanagement komen? Kies een datum onderaan deze pagina en schrijf je in.

Online inspiratieavonden

Bij Schoevers organiseren we ook regelmatig inspiratieavonden. Hierin leer je meer over een bepaald thema of over bepaalde trends uit het vakgebied én leggen we je uit welke opleidingen uit ons aanbod daarbij passen.

Aanmelden voor een open avond

Om je beter te kunnen adviseren tijdens de oriëntatie op jouw opleiding kunnen we telefonisch en per e-mail contact met je opnemen.

Op dit formulier is het Privacy Statement van Schoevers van toepassing.

Liever een persoonlijk een-op-eengesprek met een opleidingsadviseur?

Wil je uitgebreid met een opleidingsadviseur in gesprek voordat je je opleiding kiest? Maak dan een afspraak voor een persoonlijk studieconsult. Dat is een persoonlijk een-op-eengesprek met een van onze opleidingsadviseurs: digitaal of bij ons op kantoor in Hilversum. We bespreken je wensen, ambities en de opleiding(en) die je in gedachten hebt. We maken een afspraak wanneer het jou uitkomt.

Maak afspraak

Alle deeltijdopleidingen in één overzicht

Wil jij op je gemak al onze opleidingen bekijken? Vraag dan hier onze studiegids aan. Je kunt kiezen voor een studiegids van onze deeltijdopleidingen.

Wij helpen je graag met een persoonlijk opleidingsadvies!

Telefonisch zijn wij bereikbaar van maandag tot en met vrijdag tussen 08:00 uur tot 18:00 uur. Je kunt ons ook een bericht sturen via Whatsapp, van maandag tot en met vrijdag van 08:00 tot 18:00 uur.

 ​     035 - 7 506 140
      06 - 10 454 608
      Stuur ons een bericht