Menu
Opleidingsadvies

Open avond deeltijdopleidingen

Wil jij weten hoe het is om te studeren bij Schoevers? Kom dan naar een van onze (online) open avonden. Ontdek welke soorten open avonden we organiseren en schrijf je in.

Opleidingsadvies

Algemene open avond Schoevers deeltijd

Denk jij erover om een supportprofessionalopleiding te volgen naast je baan? Of je je nu wilt om- of bijscholen: bij Schoevers organiseren we regelmatig open avonden.

Op deze avonden kom je meer te weten over onze opleidingen en hoe het is om bij Schoevers te studeren. Je ontdekt uit wat voor soort opleidingen je kunt kiezen, maakt kennis met ons lesmateriaal en stelt je vragen in een persoonlijk adviesgesprek met een studieadviseur. Zo kun je bepalen of een Schoevers-opleiding iets voor jou is en kies je de opleiding die het best past bij jou en je ambities.

Naar de algemene open avond komen? Kies een datum onderaan deze pagina en schrijf je in.

Alles weten over de versnelde HBO Associate degree

Heb jij onlangs of bijna je voltijd MBO-opleiding afgerond, en denk je erover om je HBO-diploma te halen? Dan is de versnelde HBO Associate degree Officemanagement mét baangarantie misschien wel wat voor jou. Hiermee haal je in 1,5 jaar je HBO Associate degree terwijl je 4 dagen per week werkt.

Op de open avond die speciaal is gericht op deze opleiding ontdek je hoe het werkt, wat studenten zeggen over deze opleiding en wat de voorwaarden zijn. Ook kun je al je vragen stellen aan onze opleidingsadviseurs. Zo weet je zeker dat je de juiste keuze maakt.

Wil jij naar de open avond over de versnelde HBO Associate degree Officemanagement komen? Kies een datum onderaan deze pagina en schrijf je in.

Aanmelden voor een open avond

Om je beter te kunnen adviseren tijdens de oriëntatie op jouw opleiding kunnen we telefonisch en per e-mail contact met je opnemen.

Op dit formulier is het Privacy Statement van Schoevers van toepassing.

Liever een persoonlijk een-op-eengesprek met een opleidingsadviseur?

Wil je uitgebreid met een opleidingsadviseur in gesprek voordat je je opleiding kiest? Maak dan een afspraak voor een persoonlijk studieconsult. Dat is een persoonlijk een-op-eengesprek met een van onze opleidingsadviseurs: digitaal of bij ons op kantoor in Hilversum. We bespreken je wensen, ambities en de opleiding(en) die je in gedachten hebt. We maken een afspraak wanneer het jou uitkomt.

Maak afspraak