Opleidingsadvies

Programma open avond Schoevers deeltijd:

  • Historie van Schoevers
  • Trends in het vakgebied
  • Ontwikkelingen in het vakgebied
  • Soorten opleidingen bij Schoevers
  • Studeren bij Schoevers: praktijkgericht met vakdocenten
  • Gelegenheid om vragen te stellen

Algemene open avond Schoevers deeltijd

Denk jij erover om een supportprofessionalopleiding te volgen naast je baan? Of je je nu wilt om- of bijscholen: bij Schoevers organiseren we regelmatig open avonden.

Op deze avonden kom je meer te weten over onze opleidingen en hoe het is om bij Schoevers te studeren. Je ontdekt uit wat voor soort opleidingen je kunt kiezen, maakt kennis met ons lesmateriaal en stelt je vragen in een persoonlijk adviesgesprek met een studieadviseur. Zo kun je bepalen of een Schoevers-opleiding iets voor jou is en kies je de opleiding die het best past bij jou en je ambities.

Naar de algemene open avond komen? Kies een datum onderaan deze pagina en schrijf je in.

Speciale open avond: alles over de versnelde HBO Associate degree 

Heb jij je havo, vwo, of mbo 4-diploma (binnenkort) op zak en denk je erover om een hbo-opleiding te volgen? Dan is de versnelde HBO Associate degree Officemanagement mét baangarantie van Schoevers misschien wel wat voor jou. Zo haal jij in 1,5 jaar je hbo Associate degree terwijl je 3 of 4 dagen per week werkt. 

Op donderdag 18 januari organiseren we een speciale interactieve open avond in Utrecht. Hier ontdek je alles over de opleiding én bijhorende baangarantie, hoe andere studenten de opleiding ervaren en wat jouw carrièrekansen zijn na het behalen van de versnelde HBO Associate Degree Officemanagement. Ook kun je deelnemen aan een interessante proefles en al je vragen stellen aan verschillende experts, zoals opleidingsadviseurs, studiecoaches, professionals uit het vak en natuurlijk onze studenten. Zo weet je zeker dat je de juiste keuze maakt. 

Zien we je op donderdag 18 januari van 19.00 tot 21.00 uur in Utrecht tijdens onze speciale open avond voor de versnelde HBO Associate Degree Officemanagement? Meld je dan hieronder alvast aan.

Aanmelden voor een open avond

Om je beter te kunnen adviseren tijdens de oriëntatie op jouw opleiding kunnen we telefonisch en per e-mail contact met je opnemen.

Op dit formulier is het Privacy Statement van Schoevers van toepassing.

Liever een persoonlijk een-op-eengesprek met een opleidingsadviseur?

Wil je uitgebreid met een opleidingsadviseur in gesprek voordat je je opleiding kiest? Maak dan een afspraak voor een persoonlijk studieconsult. Dat is een persoonlijk een-op-eengesprek met een van onze opleidingsadviseurs: digitaal of bij ons op kantoor in Hilversum. We bespreken je wensen, ambities en de opleiding(en) die je in gedachten hebt. We maken een afspraak wanneer het jou uitkomt.

Maak afspraak