Menu

In verband met de nieuwe maatregelen die het kabinet op 23 maart heeft gecommuniceerd, kunnen wij helaas tot 1 juni geen open dagen, open avonden of andere evenementen organiseren.

Indien je een adviesgesprek wilt plannen, is dat natuurlijk geen enkel probleem. Onze opleidingsadviseurs staan paraat om jou telefonisch te ondersteunen. Neem gerust contact met ons op via 035 - 7 506 140, via het contactformulier of stel jouw vragen via de chat.

Open avond deeltijd opleidingen

Als je een opleiding gaat volgen, dan wil je je natuurlijk eerst goed oriënteren. Op onze website vind je uitgebreide informatie over onze opleidingen en over het studeren bij Schoevers. Wil je meer weten of persoonlijk kennismaken? Kom dan langs op een van onze Open avonden.

Wij verzorgen Open avonden op de locaties: Amsterdam, Utrecht, Rotterdam en Eindhoven. De Open avond duurt van 19:00-22:00 uur. Inloop is mogelijk vanaf 18:30 uur.

Open Avond regulier

Tijdens de Open avond vertellen we je hoe wij aankijken tegen de ontwikkelingen in het vak en hoe we die laten terugkomen in onze opleidingen. Daarnaast maak je kennis met onze bijzondere kijk op deeltijdonderwijs en onze praktijkgerichte insteek. Je ontdekt de meerwaarde van onze ervaren vakdocenten en hoe je een opleiding zo soepel mogelijk kunt combineren met je werk en andere verantwoordelijkheden.

En natuurlijk is er daarnaast uitgebreid gelegenheid om vragen te stellen. En heb je daarna nog vragen of wil je meer specifiek ingaan op jouw persoonlijke situatie? Dan maken we gelijk een afspraak voor een persoonlijk gesprek. Zo weet je zeker dat je de opleiding kiest die het beste past bij jou en jouw ambities.

Open Avond met uitleg HBO AD Verkort

Ben jij tussen de 18 en 22 jaar en wil je je na het behalen van je MBO-4 diploma verder ontwikkelen tot officemanager? Maar wil je het liefst ook zo snel mogelijk aan de slag in de praktijk? Dan hebben we speciaal voor jou een uniek leer-werktraject ontwikkeld, waarmee je na 1,5 jaar al een officieel HBO-getuigschrift én een baan op zak hebt. Tijdens deze Open Avond leggen wij je meer uit over dit unieke leer-werktraject en kun je een proefles Eventmanagement of Projectmanagement volgen.

Inschrijven Open Avond Deeltijd

Om je beter te kunnen adviseren tijdens de oriëntatie op jouw opleiding kunnen we telefonisch en per e-mail contact met je opnemen.
Op dit formulier is het Privacy Statement van Schoevers van toepassing.

Alle deeltijdopleidingen in één overzicht

Wil jij op je gemak al onze opleidingen bekijken? Vraag dan hier onze studiegids aan. Je kunt kiezen voor een studiegids van onze deeltijdopleidingen.

Wij helpen je graag met een persoonlijk opleidingsadvies!

Telefonisch zijn wij bereikbaar van maandag tot en met vrijdag tussen 08:30 uur tot 17:00 uur. Je kunt ons ook een bericht sturen via Whatsapp, van maandag tot en met vrijdag van 10:00 tot 16:00 uur.

 ​     035 - 7 506 140
      06 - 10 454 608
      Stuur ons een bericht