Open avond deeltijd opleidingen

Als je een opleiding gaat volgen, dan wil je je natuurlijk eerst goed oriënteren. Op onze website vind je uitgebreide informatie over onze opleidingen en over het studeren bij Schoevers. Wil je meer weten of persoonlijk kennismaken? Kom dan langs op een van onze Open avonden.

Wat is er te doen?

Tijdens de Open avond vertellen we je hoe wij aankijken tegen de ontwikkelingen in het vak en hoe we die laten terugkomen in onze opleidingen. Daarnaast maak je kennis met onze bijzondere kijk op deeltijdonderwijs en onze praktijkgerichte insteek. Je ontdekt de meerwaarde van onze ervaren vakdocenten en hoe je een opleiding zo soepel mogelijk kunt combineren met je werk en andere verantwoordelijkheden.

En natuurlijk is er daarnaast uitgebreid gelegenheid om vragen te stellen. En heb je daarna nog vragen of wil je meer specifiek ingaan op jouw persoonlijke situatie? Dan maken we gelijk een afspraak voor een persoonlijk gesprek. Zo weet je zeker dat je de opleiding kiest die het beste past bij jou en jouw ambities.

Schrijf je in voor een van onze Open avonden

We verzorgen onze Open avonden op meerdere locaties, waaronder Amsterdam, Utrecht en Rotterdam.

Specifiek interesse in een HBO-opleiding van Schoevers? Wij organiseren regelmatig een speciale HBO-inspiratieavond! Klik hier voor meer informatie.

Om je beter te kunnen adviseren tijdens de oriëntatie op jouw opleiding kunnen we telefonisch en per e-mail contact met je opnemen.

Het privacy statement van Schoevers is van toepassing op dit formulier.

Programma

18:30 uur
Ontvangst met koffie/thee

19:00 uur
Presentatie, onder meer over:

 • Ontwikkelingen in het vakgebied
 • Studeren bij Schoevers
 • Ons opleidingsaanbod
 • Doorstroommogelijkheden
 • Levenlanglerenkrediet (studiefinanciering)
 • Een diploma rijker... En dan?

19:45 uur
Informatiemarkt, adviesgesprekken en intakes

21:00 uur 
Afsluiting

Waarom heeft Schoevers zoveel effect?

 • Je rondt af met een waardevol diploma of certificaat
 • Je leert van topdocenten uit de praktijk
 • We bieden persoonlijke aandacht in kleine klassen
 • Je kunt bijna overal in Nederland studeren
 • We zijn al meer dan 100 jaar succesvol

Alle deeltijdopleidingen in één overzicht

Wil jij op je gemak al onze opleidingen bekijken? Vraag dan hier onze studiegids aan. Je kunt kiezen voor een studiegids van onze deeltijdopleidingen.

Wij helpen je graag met een persoonlijk opleidingsadvies!

Telefonisch zijn wij bereikbaar van maandag tot en met donderdag tussen 08:00 uur tot 18:00 uur en op vrijdag tot 17:00 uur. Je kunt ons ook een bericht sturen via Whatsapp, van maandag tot en met vrijdag van 10:00 tot 16:00 uur.

 ​     035 - 7 506 140
      06 - 10 454 608
      Stuur ons een bericht