Opleidingsadvies

Programma open avond Schoevers deeltijd:

  • Historie van Schoevers
  • Trends in het vakgebied
  • Ontwikkelingen in het vakgebied
  • Soorten opleidingen bij Schoevers
  • Studeren bij Schoevers: praktijkgericht met vakdocenten
  • Gelegenheid om vragen te stellen

Algemene open avond Schoevers deeltijd

Denk jij erover om een supportprofessionalopleiding te volgen naast je baan? Of je je nu wilt om- of bijscholen: bij Schoevers organiseren we regelmatig open avonden.

Op deze avonden kom je meer te weten over onze opleidingen en hoe het is om bij Schoevers te studeren. Je ontdekt uit wat voor soort opleidingen je kunt kiezen, maakt kennis met ons lesmateriaal en stelt je vragen in een persoonlijk adviesgesprek met een studieadviseur. Zo kun je bepalen of een Schoevers-opleiding iets voor jou is en kies je de opleiding die het best past bij jou en je ambities.

Naar de algemene open avond komen? Kies een datum onderaan deze pagina en schrijf je in.

Alles weten over de versnelde HBO Associate degree

Heb jij je mbo 4-diploma (binnenkort) op zak en denk je erover om een hbo-opleiding te volgen? Dan is de versnelde HBO Associate degree Officemanagement mét baangarantie van Schoevers misschien wel wat voor jou. Zo haal jij in 1,5 jaar je hbo Associate degree terwijl je 4 dagen per week werkt. We organiseren regelmatig een speciale open avond waar je meer informatie krijgt. Scroll naar beneden voor de verschillende data. 

Aanmelden voor een open avond

Om je beter te kunnen adviseren tijdens de oriëntatie op jouw opleiding kunnen we telefonisch en per e-mail contact met je opnemen.

Op dit formulier is het Privacy Statement van Schoevers van toepassing.

Liever een persoonlijk een-op-eengesprek met een opleidingsadviseur?

Wil je uitgebreid met een opleidingsadviseur in gesprek voordat je je opleiding kiest? Maak dan een afspraak voor een persoonlijk studieconsult. Dat is een persoonlijk een-op-eengesprek met een van onze opleidingsadviseurs: digitaal of bij ons op kantoor in Hilversum. We bespreken je wensen, ambities en de opleiding(en) die je in gedachten hebt. We maken een afspraak wanneer het jou uitkomt.

Maak afspraak