Microsoft-trainingen

Microsoft blijft de meest gebruikte software in kantoren. Wil jij de belangrijkste programma’s, zoals Microsoft Outlook of Microsoft Teams (nóg) efficiënter leren gebruiken? Volg dan een...

Lees meer

Microsoft blijft de meest gebruikte software in kantoren. Wil jij de belangrijkste programma’s, zoals Microsoft Outlook of Microsoft Teams (nóg) efficiënter leren gebruiken? Volg dan een...

Lees meer

Microsoft blijft de meest gebruikte software in kantoren. Wil jij de belangrijkste programma’s, zoals Microsoft Outlook of Microsoft Teams (nóg) efficiënter leren gebruiken? Volg dan een...

Lees meer
 • De opleider voor supportprofessionals
 • Meer dan 100 jaar bewezen succesvol
 • Werkgevers vragen om één van Schoevers

Microsoft-trainingen: 17 opleidingen

Alle filters
Niveau
Startmoment
Dag(deel)
Opleidingsvorm/ leslocatie
Duur
Prijs
Filters

HBO-deelprogramma (1)

Training (16)

Microsoft blijft de meest gebruikte software in kantoren. Wil jij de belangrijkste programma’s, zoals Microsoft Outlook of Microsoft Teams (nóg) efficiënter leren gebruiken? Volg dan een van onze Microsoft-trainingen voor supportprofessionals. Hierin leer je in één of enkele dagen alles over een bepaald programma. Zo kun jij je straks nog beter focussen op de inhoud van je werk.

Microsoft-trainingen op elk niveau

Ben je nog niet zo bekend met de Microsoft-programma’s en heb je behoefte aan een duidelijke basis? Of ben je al een ervaren gebruiker en wil je de software nóg efficiënter leren gebruiken? Bij Schoevers vind je altijd een passende Microsoft-training op jouw niveau, van beginner tot gevorderd.

Trainingen Microsoft Office

Als supportprofessional maak je dagelijks gebruik van de Microsoft Office-programma’s. Daarom is het heel belangrijk dat je goed met deze programma’s kunt werken. De training Microsoft Office voor Supportprofessionals helpt je hierbij. Na dit speciaal voor supportprofessionals ontwikkelde programma kun je uitstekend werken met Word, Excel en PowerPoint. Wil je daarnaast ook efficiënter kunnen samenwerken met je collega’s? Dan is de training Efficiënt Samenwerken in Office 365 iets voor jou.

Microsoft Excel

Excel is wereldwijd het meest toegepaste spreadsheetprogramma. Ook voor jou als supportprofessional is kennis van Excel onmisbaar. Met de training Excel Basis leer je de basis van dit waardevolle programma. Meer de diepte in? Kies dan voor Excel Advanced: Formules en Functies.

Microsoft Word

Microsoft Word is gebruiksvriendelijk en veel functies spreken voor zich. Toch is het goed mogelijk dat je niet voor de volle 100% gebruikmaakt van de mogelijkheden van deze tekstverwerker. Wil je meer uit Microsoft Word halen? Kies dan voor een training Word op jouw niveau: Word Basis I, Word Basis II of Word Advanced: Documenten Indelen en Tabellen.

Microsoft PowerPoint

Wil je leren hoe je een aantrekkelijke presentatie maakt met het meest gebruikte presentatieprogramma ter wereld? Dan zit je goed met de training PowerPoint Basis. Beheers je de basis al? Ga dan meer de diepte in met PowerPoint Advanced: Dynamische Presentaties en Animaties.

Microsoft Outlook

Outlook is niet meer weg te denken uit ons leven. Grote kans dat jij gebruikmaakt van deze e-mailsoftware. Maar hoe goed ken jij dit programma nu echt? Haal meer uit Outlook met een training Outlook Advanced: Efficiënter en Georganiseerder Werken of Outlook Tips & Tricks voor Ervaren Gebruikers. Wil je leren hoe Outlook je kan helpen bij het beter indelen van de tijd? Volg dan de training Timemanagement met Outlook.

Microsoft Teams

Wil je efficiënt samenwerken met collega’s wanneer jullie niet op dezelfde plek werken? Dan biedt Microsoft Teams uitkomst. Dit programma biedt volop mogelijkheden voor werken op afstand, zoals videovergaderingen, delen van beeldschermen en samenwerken in bestanden. Ben je nog niet zo bekend met Teams? Kies dan voor de training Microsoft Teams.

Meer over Schoevers

Wil je meer weten over wat Schoevers voor jou kan betekenen? Lees alles over onze voltijdopleidingen, onze deeltijdopleidingen of over de baanbemiddeling van Schoevers Professionals. Of neem contact met ons op via 035 – 7 506 140 of via de website. Onze adviseurs vertellen je graag meer en geven je advies op maat.

De voordelen van Schoevers:

 • Al meer dan 100 jaar een bewezen succesvolle aanpak
 • Opleidingen voor iedere fase in je carrière
 • Breed aanbod met veel mogelijkheden
 • De beste docenten uit de praktijk
 • Uitstekende locaties door heel Nederland
 • Officieel erkende opleidingen
 • De mogelijkheid tot kort en intensief studeren
 • Al tijdens je studie een interessante baan
 • Baangarantie
 • Je behaalt punten voor het Schoevers Kwaliteit Register (SKR®)