Menu
Incompany

Schoevers Incompany

Schoevers is expert op het gebied van incompanyopleidingen en trainingen. Door de jaren heen hebben wij ontzettend veel organisaties geholpen met uiteenlopende opleidingsvragen. Van een interne training Correct Nederlands tot complete reorganisatie- of professionaliseringstrajecten.
 
Dankzij onze jarenlange ervaring kunt u rekenen op professioneel advies en de best passende oplossing voor uw organisatie. Ieder jaar voeren we 150 tot 200 opdrachten uit voor 50 tot 60 klanten. Met gemiddeld 10 mensen per groep leiden we 2000 tot 3000 supportprofessionals per jaar op!
 
De kracht van Schoevers bestaat vooral uit (incompany)trainingen op het gebied van:

  • Vakgerichte vaardigheden
  • Talen
  • Persoonlijke ontwikkeling
  • Communicatie

Voorbeelden van organisaties waar wij een incompanytraject voor verzorgd hebben, zijn onder andere het ministerie van Infrastructuur en Waterstaat, het RIVM, de Gemeente Utrecht, de Gemeente Apeldoorn, het Maasstad ziekenhuis, ROC Friese Poort, Univé en Teijin Aramid.

Mogelijkheden bespreken

Wilt u meer informatie over de incompanymogelijkheden voor uw organisatie? Uw contactpersoon bij Schoevers Incompany, Dianne van de Rijt, staat voor u klaar met ideeën voor oplossingen op maat. Ze vertelt u alles over de mogelijkheden en denkt graag met u mee. U kunt haar mailen op DvandeRijt@schoevers.nl of bellen op 06 – 29 51 55 03.

Alle deeltijdopleidingen in één overzicht

Wil jij op je gemak al onze opleidingen bekijken? Vraag dan hier onze studiegids aan. Je kunt kiezen voor een studiegids van onze deeltijdopleidingen.

Wij helpen je graag met een persoonlijk opleidingsadvies!

Telefonisch zijn wij bereikbaar van maandag tot en met vrijdag tussen 08:00 uur tot 18:00 uur. Je kunt ons ook een bericht sturen via Whatsapp, van maandag tot en met vrijdag van 08:00 tot 18:00 uur.

 ​     035 - 7 506 140
      06 - 10 454 608
      Stuur ons een bericht