Organisatie

Over Schoevers

Welkom bij Schoevers

Met meer dan 100 jaar ervaring is Schoevers dé opleider voor supportprofessionals van Nederland. Bij ons vind je circa 150 opleidingen voor secretaresses en andere supportprofessionals, op erkend MBO‐ en HBO‐niveau, in voltijd en in deeltijd. Jaarlijks volgen meer dan 2.000 studenten een opleiding bij Schoevers. Dit maakt ons een van de bekendste en meest gerenommeerde particuliere onderwijsinstellingen van Nederland.

Een opleiding waar je écht wat aan hebt

Onze lessen zijn heel praktijkgericht: alles wat je leert, kun je meteen gebruiken in je werk. We zijn zo overtuigd van onze lesmethodes, dat je als voltijdstudent een volledige baangarantie krijgt bij het succesvol afronden van je opleiding. Hiermee zeggen we in feite: we weten zeker dat jij straks een baan vindt, want we zien dagelijks hoe gewild onze alumni zijn in het bedrijfsleven.

Ontwikkel een brede basis

Met een Schoevers-opleiding kun je veel kanten op. Natuurlijk kun je (directie)secretaresse worden, maar je kunt ook terechtkomen in andere ondersteunende functies op bijvoorbeeld de HR- of marketingafdeling. Of word je liever event- of projectmanager? Met een Schoevers-opleiding ben je er klaar voor.

In iedere fase van je carrière

Of je nu je eerste stappen zet in het secretaressevak of dat je al jaren als managementondersteuner werkt: bij Schoevers hebben we een opleiding of training die past bij jouw kennis en ervaring. Ben je (bijna) klaar met de middelbare school? Dan kies je voor een voltijd-Schoevers-opleiding uitgevoerd door Hogeschool Tio. Wil jij jezelf ontwikkelen als managementondersteuner? Bij ons vind je niet alleen algemene opleidingen, maar ook specialisaties, zoals marketing, werken als medisch secretaresse of als virtual assistant of HRM voor officemanagers.

Ben jij een professional van Schoevers-kwaliteit – of zoek je er eentje om je team te versterken? Schoevers Professionals is gespecialiseerd in de werving en selectie van managementassistentes, (directie)secretaresses en officemanagers. Kortom, met Schoevers kun je je in elke fase van je carrière blijven ontwikkelen.

Meer over Schoevers

Wil je meer weten over wat Schoevers voor jou kan betekenen? Lees alles over onze voltijdopleidingen, onze deeltijdopleidingen of over de baanbemiddeling van Schoevers Professionals. Of neem contact met ons op via 035 – 7 506 140 of via de website. Onze adviseurs vertellen je graag meer en geven je advies op maat.

De voordelen van Schoevers:

  • Al meer dan 100 jaar een bewezen succesvolle aanpak
  • Opleidingen voor iedere fase in je carrière
  • Breed aanbod met veel mogelijkheden
  • De beste docenten uit de praktijk
  • Uitstekende locaties door heel Nederland
  • Officieel erkende opleidingen
  • De mogelijkheid tot kort en intensief studeren
  • Al tijdens je studie een interessante baan
  • Baangarantie
  • Je behaalt punten voor het Schoevers Kwaliteit Register (SKR®)