Menu

Organisatie

Schoevers is een van de bekendste en meest gerenommeerde particuliere onderwijsinstellingen van Nederland. Schoevers biedt circa 80 opleidingen voor hooggekwalificeerde secretaresses en managementsupportprofessionals, op erkend MBO‐ en HBO‐niveau, in deeltijd‐ en in voltijdonderwijs. Met meer dan 100 jaar ervaring is Schoevers de opleider voor supportprofessionals van Nederland. Jaarlijks volgen meer dan 2.000 studenten een opleiding bij Schoevers.

Schoevers

Een belangrijk kenmerk van de voltijdopleidingen van Schoevers is dat studenten een volledige baangarantie kunnen krijgen bij het succesvol afronden van hun opleiding. Dit onderstreept dat Schoevers-studenten zeer gewild zijn in het Nederlands bedrijfsleven. Schoevers heeft naast zijn bekende opleidingen ook een aparte unit die zich bezighoudt met werving en selectie en detachering van supportprofessionals en marketing‐ en communicatiepersoneel.

Schoevers is onderdeel van NCOI Groep, de opleider van de Nederlandse arbeidsmarkt. Met een omzet van ruim € 200 miljoen in 2015 is NCOI Groep de grootste en de meest complete aanbieder van hoogstaande opleidingen en trainingen voor werkenden.

NCOI Groep

NCOI Groep heeft als missie om de concurrentiepositie van Nederland als kenniseconomie duurzaam te versterken. Met opleiders als NCOI Opleidingen, NTI, ISBW en Scheidegger worden erkende opleidingen aangeboden op MBO‐, HBO‐ en Masterniveau. Daarnaast behoren gespecialiseerde opleidings‐ en trainingsinstituten als Boertien Vergouwen Overduin, Computrain, NIBE/SVV, Bestuursacademie Nederland en Markus Verbeek Praehep tot de groep.

Samen bieden deze organisaties meer dan 4.000 opleidingen en trainingen, waaraan jaarlijks zo’n 200.000 werkenden deelnemen. Er werken 1.200 medewerkers, aangevuld met meer dan 3.500 docenten. NCOI Groep is hiermee preferred supplier voor het grootste deel van de top 500 organisaties in Nederland.

 

Businesspartners

Schoevers werkt samen met externe partijen en businesspartners die toegevoegde waarde bieden voor onze studenten. Zo zorgen wij ervoor dat specialistische kennis en vaardigheden geborgd worden in onze opleidingen en trainingen. Schoevers werkt onder andere samen met: NCOI Opleidingen, Boertien Vergouwen Overduin en Computrain. 

Computrain

Voor specifieke trainingen op het gebied van computervaardigheden werkt Schoevers samen met Computrain, de grootste IT-opleider van Nederland. Computrain beschikt over alle certificeringen en kwaliteitskeurmerken die binnen de IT te behalen zijn. 

Boertien Vergouwen Overduin

Boertien Vergouwen Overduin (BVO) is specialist in de ontwikkeling van sociaal-communicatieve vaardigheden. Schoevers heeft Boertien Vergouwen Overduin daarom uitgekozen als trainingspartner voor specifieke trainingen, bijvoorbeeld op het gebied van persoonlijke effectiviteit. Zo leg je als supportprofessional de beste basis voor een uitstekende persoonlijke presentatie.

Alle deeltijdopleidingen in één overzicht

Wil jij op je gemak al onze opleidingen bekijken? Vraag dan hier onze studiegids aan. Je kunt kiezen voor een studiegids van onze deeltijdopleidingen.

Wij helpen je graag met een persoonlijk opleidingsadvies!

Telefonisch zijn wij bereikbaar van maandag tot en met vrijdag tussen 08:00 uur tot 18:00 uur. Je kunt ons ook een bericht sturen via Whatsapp, van maandag tot en met vrijdag van 08:00 tot 18:00 uur.

 ​     035 - 7 506 140
      06 - 10 454 608
      Stuur ons een bericht

Alle voltijdopleidingen in één overzicht

Wil jij op je gemak al onze opleidingen bekijken? Vraag dan hier onze studiegids aan. Je kunt kiezen voor een studiegids van onze voltijdopleidingen.