Opleidingen met STAP-budget

Je kunt het STAP-budget voor bijna alle opleidingen van Schoevers aanvragen. Dat betekent dat je een kortere opleiding tegen een zeer lage prijs kunt volgen of een langere opleiding met een fikse korting.

Je krijgt deze subsidie maximaal één keer per kalenderjaar voor één specifieke opleiding of training. Voor langdurige opleidingen, zoals de HBO Bachelor Executive Officemanagement, mag je elk kalenderjaar dat je aan de opleiding studeert een aanvraag doen. 

Het eerstvolgende STAP-aanvraagmoment is op 3 juli 2023. Zorg ervoor dat je je vóór 30 juni 2023 inschrijft voor een opleiding of training, zodat je op tijd je STAP-aanmeldbewijs ontvangt.

Wil je weten wat je precies moet doen om het STAP-budget aan te vragen? 

Alles over het STAP-budget aanvragen

Persoonlijk studieconsult 

Twijfel je nog of Schoevers voor jou de juiste plek is om je verder te ontwikkelen als supportprofessional? Onze opleidingsadviseurs staan dagelijks voor je klaar om jou van een gratis en geheel vrijblijvend opleidingsadvies te voorzien. Bel naar 035 – 7 506 140 of plan een persoonlijk gesprek in, dan nemen we zo snel mogelijk contact met je op om een afspraak te maken. 

FAQ

Wat voor opleidingen en trainingen kan ik volgen met het STAP-budget?
Hoeveel opleidingen kan ik volgen met het STAP-budget?