• Home
 • Opleidingen Hospitality

Opleidingen Hospitality

Ben jij degene die er alles aan doet om een onvergetelijke gastervaring te creëren? Met een Schoevers hospitalityopleiding op HBO-niveau leer je hoe je jouw gastvrijheid inzet om het verschil...

Lees meer

Ben jij degene die er alles aan doet om een onvergetelijke gastervaring te creëren? Met een Schoevers hospitalityopleiding op HBO-niveau leer je hoe je jouw gastvrijheid inzet om het verschil...

Lees meer

Ben jij degene die er alles aan doet om een onvergetelijke gastervaring te creëren? Met een Schoevers hospitalityopleiding op HBO-niveau leer je hoe je jouw gastvrijheid inzet om het verschil...

Lees meer
 • De opleider voor supportprofessionals
 • Meer dan 100 jaar bewezen succesvol
 • Werkgevers vragen om één van Schoevers

Opleidingen Hospitality: 10 opleidingen

Alle filters
Niveau
Startmoment
Dag(deel)
Opleidingsvorm/ leslocatie
Duur
Prijs
Filters

HBO Associate degree (1)

HBO Bacheloropleiding (1)

HBO-deelprogramma (8)

Ben jij degene die er alles aan doet om een onvergetelijke gastervaring te creëren? Met een Schoevers hospitalityopleiding op HBO-niveau leer je hoe je jouw gastvrijheid inzet om het verschil te maken in de hospitalitybranche. Met een focus op uitstekende service voor klanten en gasten, evenementenplanning, organisatie en leiderschap, bereidt Schoevers je voor op een carrière in deze dynamische sector.

Waarom werken in hospitality?

De hospitalitybranche is een dynamische sector waarin je dagelijks in contact komt met mensen van over de hele wereld. Je kunt werken in hotels, restaurants, evenementenbureaus en nog veel meer. Als professional in de hospitality lever je geen gewone ervaring. Jij creëert een buitengewone ervaring. Jij creëert geen momentopname, maar blijvende herinneringen. Jij maakt dagelijks het verschil en voegt waarde toe voor anderen.

Wat leer je bij een hospitalityopleiding van Schoevers? Hoogwaardige service verleen je door duidelijk te communiceren en een klantgerichte aanpak te hanteren. Tijdens een hospitalityopleiding bij Schoevers leer alles over deze verschillende aspecten van de gastvrijheidsindustrie. Je ontwikkelt vaardigheden op het gebied van service, evenementenplanning en organisatie, interculturele communicatie en leiderschap. Daarnaast doe je kennis op over de nieuwste trends en ontwikkelingen in de sector.

Welke HBO hospitalityopleiding past bij jou?

Je kunt bij Schoevers verschillende opleidingen volgen op het gebied van hospitality. Deze opleidingen helpen jou om te groeien in jouw carrière in de hospitalitybranche. Ook ontwikkel je waardevolle skills met betrekking tot gastvrijheid en klantgerichtheid die in het hele bedrijfsleven essentieel zijn voor een goede klantervaring. Bekijk onze top drie hospitalityopleidingen:

1. HBO Associate degree Officemanagement specialisatie Hospitality

Met de specialisatie Hospitality binnen de HBO Associate degree Officemanagement behaal je jouw officiële Ad-getuigschrift van Hogeschool Schoevers. Maak hospitality en servicemanagement binnen zowel de hospitalitybranche als het bedrijfsleven jouw specialiteit. Ontwikkel jouw communicatieskills en klantgerichtheid om onvergetelijke gastervaringen te creëren.

2. HBO Programma Hospitality en Eventmanagement

Ontdek hoe je topevenementen in verschillende sectoren organiseert met het HBO Programma Hospitality en Eventmanagement. Leer een overzichtelijk en effectief draaiboek op te stellen, ontdek alles over klantgerichte (interculturele) communicatie en ontwikkel je expertise in het behandelen van klachten.

3. HBO Programma Hospitality

Tijdens het HBO Programma Hospitality leer je in zes maanden hoe je een onvergetelijke klantbeleving creëert met jouw gastvrijheid en persoonlijke presentatie, ongeacht of je nu in de horeca of in het bedrijfsleven werkt. Ontdek niet alleen hoe je jouw klanten tevredenstelt, maar ook hoe je beter begrijpt wat ze nodig hebben, zowel vanuit jezelf als vanuit hun perspectief.

Word er een van Schoevers

Schoevers is meer dan een opleiding: Schoevers is een mentaliteit. Bij Schoevers leer je aanpakken op hoog niveau. Werkgevers weten dit en vragen vaak specifiek naar supportprofessionals met een Schoevers-diploma. Als jij er een van Schoevers bent, heb je direct een streepje voor bij sollicitaties en salarisonderhandelingen.

De voordelen van Schoevers:

 • Al meer dan 110 jaar een bewezen succesvolle aanpak;
 • Een Schoevers-diploma is voor werkgevers een pre;
 • De beste docenten uit de praktijk;
 • Uitstekende locaties door heel Nederland;
 • Officieel erkende HBO-opleidingen;
 • De mogelijkheid tot kort en intensief studeren;
 • Al tijdens je studie een interessante baan;
 • Baanbemiddeling of -garantie.

Opleidingsadvies

Voordat je kiest voor een opleiding, heb je vast nog veel vragen. Wij gaan graag met je in gesprek. Neem contact op via 035 – 7 506 140 of meld je aan voor het inloopspreekuur, dan nemen we snel contact met je op voor een persoonlijk gesprek, digitaal of bij ons op kantoor in Hilversum.