HBO Associate degree Officemanagement versneld

Haal in anderhalf jaar je HBO Associate degree bij Schoevers met dit unieke leer-werktraject! Wil je meer weten over de versnelde HBO Associate degree Officemanagement? Kom dan naar een van onze open avonden: digitaal of op locatie.   

Kom naar onze open avond Opleidingsbrochure downloaden

In 1,5 jaar jouw HBO-getuigschrift

Wil jij jezelf verder ontwikkelen met een HBO-opleiding, maar wil je ook aan het werk? Kies dan voor de versnelde HBO Associate degree Officemanagement van Schoevers. In dit leer-werktraject haal je in anderhalf jaar een officieel HBO Ad-getuigschrift. Je leert coördineren, organiseren en adviseren op hoog niveau. Klaar voor een carrière waarin je écht het verschil maakt voor management en directie? De opleiding start in maart 2025. 

Als officemanager ben je cruciaal voor het succes van jouw organisatie. De versnelde HBO Associate degree Officemanagement bereidt jou in anderhalf jaar voor op een professionele rol als ondersteuner, met nadruk op klantgerichtheid, organisatie en zakelijke communicatie. Met je HBO Ad-getuigschrift op zak ben jij straks dé steunpilaar voor jouw organisatie.

Dit leer je in de opleiding

4 dagen werken, 1 dag les

Wil jij wel een HBO-diploma halen, maar ga je ook het liefst meteen aan het werk? Dan is deze opleiding mét baangarantie jouw uitgelezen kans! In de NVAO-geaccrediteerde HBO Associate degree Officemanagement ga je namelijk één dag per week naar school en werk je vier (of drie) dagen als team assistant, junior officemanager of PA. Zo begin je direct met je carrière, inclusief een volwaardig salaris. Bovendien pas je alles wat je leert direct toe in de praktijk. 

Door deze unieke opleidingsopzet plannen we de opleiding in anderhalf jaar in plaats van de nominale duur van twee jaar. Je bent dus extra snel klaar! Nieuwsgierig geworden?

Plan een persoonlijk adviesgesprek

De voordelen op een rij

  • In anderhalf jaar een HBO Ad-getuigschrift;
  • Per week één dag naar school en vier dagen werken;
  • Baangarantie voor, tijdens én na je opleiding;
  • Baanbemiddeling voor de rest van je carrière;
  • Kleine klassen met veel persoonlijke aandacht;
  • Direct bouwen aan je carrière met onze carrièrecoaching;
  • Praktijkgericht, zet nieuwe kennis en skills gelijk in.

Ervaringen van studenten

Ben je benieuwd hoe andere studenten deze opleiding ervaren, welke impactvolle skills ze leren en hoe het bevalt om te werken en te leren? Lees dan over de ervaringen van Gemma, Anne Marie, Merel en Rianne.

De volgende stap

Gemma: “Er wordt meer van je gevraagd. Het sluit goed op elkaar aan, er wordt wat toegevoegd aan het vak dat je al geleerd hebt. Maar dat is logisch: het is dezelfde opleiding, maar dan een niveau hoger.” Lees haar hele verhaal.

Meepraten in je organisatie

Anne Marie: “In een organisatie heb je bepaalde structuren en termen die worden gebruikt. Door de opleiding kan ik beter meepraten. Sommige opdrachten kun je ook echt op je eigen organisatie betrekken. Dan ga je daar bewuster naar kijken en onthoud je de stof ook beter, omdat je een actueler voorbeeld hebt.” Lees haar hele verhaal.

Beter worden in je werk

Rianne: “Mijn opleiding sluit ontzettend goed aan bij mijn werk. Ik krijg les op vrijdag. Die lessen gaan bijvoorbeeld over zakelijk Engels, marketing of communicatie. Ik kan dit meteen meenemen in mijn werk.” Lees haar hele verhaal.

Ideale combi

Merel: “Ik vind het heel fijn om één dag per week les te hebben, en ik merk dat anderen uit mijn klas dat ook vinden. Wij hebben les op woensdag, dat voelt even als een break van de week, terug naar school. Het is een goede afwisseling met de werkdagen.” Lees haar hele verhaal.

Ben je na het lezen van de ervaringen van onze studenten benieuwd geworden naar de HBO Associate degree Officemanagement versneld?

Plan een persoonlijk adviesgesprek Ontdek meer over Schoevers

Nu ook te volgen met specialisatie Hospitality

Je kunt de opleiding Ad Officemanagement versneld nu ook volgen met de specialisatie Hospitality. In samenwerking met het Laurentius College krijg jij met deze specialisatie op Schiphol les van de allerbesten in het vak. Heb je interesse? Neem contact met ons op via 035 – 7 506 140 of het contactformulier.

Twijfel je nog? Onze opleidingsadviseurs staan voor je klaar

Weet je nog niet helemaal zeker of deze opleiding het beste bij jou past? Onze opleidingsadviseurs staan dagelijks voor je klaar om al je vragen te beantwoorden. Bel naar 035 – 7 506 140 of plan geheel vrijblijvend een gratis persoonlijk adviesgesprek in, dan nemen we zo snel mogelijk contact met je op om een afspraak te maken.

Veelgestelde vragen

Wat is het verschil tussen een HBO Associate degree en een HBO Bachelor?
Wat houdt baangarantie in?
Waarom duurt deze versnelde HBO Associate degree maar anderhalf jaar, in plaats van twee jaar zoals bij de andere HBO Ad’s van Schoevers?
Wat kun je worden met de versnelde Associate degree Officemanagement?
Hoe is het om door te studeren van MBO naar HBO?

4 dagen werken, 1 dag les