HBO-deelprogramma

Wil jij je graag laten opleiden tot supportprofessional op HBO-niveau, maar vind je het lastig om je meteen aan een langdurige opleiding te binden? Met onze HBO-deelprogramma’s kun je modules...

Lees meer

Wil jij je graag laten opleiden tot supportprofessional op HBO-niveau, maar vind je het lastig om je meteen aan een langdurige opleiding te binden? Met onze HBO-deelprogramma’s kun je modules...

Lees meer

Wil jij je graag laten opleiden tot supportprofessional op HBO-niveau, maar vind je het lastig om je meteen aan een langdurige opleiding te binden? Met onze HBO-deelprogramma’s kun je modules...

Lees meer
 • De opleider voor supportprofessionals
 • Meer dan 100 jaar bewezen succesvol
 • Werkgevers vragen om één van Schoevers

HBO-deelprogramma: 38 opleidingen

Alle filters
Niveau
Startmoment
Dag(deel)
Opleidingsvorm/ leslocatie
Duur
Prijs
Filters

HBO-deelprogramma (38)

De meerwaarde van HBO-deelprogramma

Praktijkgericht onderwijs
Je wilt alles wat je leert meteen kunnen toepassen in de praktijk. Daarom leer je bij Schoevers alleen maar dingen waar je direct wat aan hebt. Bovendien werken we met interessante cases uit het werkveld en voer je opdrachten in je eigen werk baan, zodat je snel het verband kunt leggen tussen het geleerde en de praktijk.

Wil jij je graag laten opleiden tot supportprofessional op HBO-niveau, maar vind je het lastig om je meteen aan een langdurige opleiding te binden? Met onze HBO-deelprogramma’s kun je modules uit onze erkende HBO-opleidingen los van elkaar volgen. Zo kun jij je in je eigen tempo verdiepen in de onderwerpen die relevant en interessant voor je zijn. 
 

Waarom kiezen voor een HBO-deelprogramma? 

Steeds meer werkgevers vragen van hun supportprofessionals HBO-denk- en -werkniveau. De HBO-deelprogramma’s van Schoevers bestaan uit een of meerdere modules afkomstig uit onze erkende HBO Bachelor- en Ad-opleidingen. Door te kiezen voor een HBO-deelprogramma verbreed en/of verdiep je je kennis over een bepaald onderwerp, thema of vakgebied. Zo leer jij in korte tijd hoe je op HBO-niveau kunt functioneren in jouw baan. Denk hierbij bijvoorbeeld aan specialisaties als eventmanagement, managementsupport en marketing. 

Bijna alle HBO-deelprogramma’s duren tussen de drie maanden en één jaar (de Kort HBO Officemanagement kun je ook in twee jaar volgen). Na afloop ontvang je van Schoevers een diploma voor je HBO-deelprogramma. 
 

Populaire HBO-deelprogramma’s 

1. HBO Module Projectmanagement 

Ben je op zoek naar een kort programma op het gebied van projectmanagement waarin aandacht is voor de rol van de supportprofessional in projecten? In deze module leer je in drie maanden alles over projectplanning en -organisatie op HBO-niveau. 

2. HBO Event- en Projectmanagement 

Evenementen worden vaak projectmatig georganiseerd. Daarom is dit korte programma opgebouwd uit de modules Eventmanagement en Projectmanagement. Je leert in zes maanden hoe je planmatig via draaiboeken en de juiste communicatie alles tot in de puntjes regelt. 

3. Kort HBO Officemanagement – 1 jaar 

Wil je je in korte tijd verder ontwikkelen tot supportprofessional of officemanager? Met de Kort HBO Officemanagement volg je de modules uit de eerste fase van de erkende HBO Associate degree of HBO Bachelor. Je verdiept je in organisaties en organisatiegedrag. Ook ontwikkel je je vaardigheden op het gebied van managementsupport en communicatie. 
 

Doorstroommogelijkheden 

Met een afgerond HBO-deelprogramma ontvang je voor de gelijke modules vrijstelling in een HBO Associate degree of HBO Bachelor. Zo heb je de mogelijkheid om eerst te kiezen voor een HBO-programma en daarna te beslissen of je verder wil studeren. Op die manier kun je stapsgewijs naar bijvoorbeeld een Bachelortitel toewerken. 
 

Baangarantie 

Wij zijn zo overtuigd van de kwaliteit van onze landelijk erkende opleidingen dat je van ons bij een aantal opleidingen baangarantie krijgt. Ideaal als je nieuw bent in het vakgebied of gebruik wilt maken van ons enorme netwerk van mooie bedrijven. Onze opleidingsadviseurs vertellen je graag meer over de mogelijkheden en de voorwaarden. Bij onze HBO-deelprogramma’s geldt de baangarantie voor de HBO Office- en Eventmanagement, de Kort HBO Officemanagement en de HBO Advanced Officemanagement. 
 

Word er een van Schoevers 

Schoevers is meer dan een opleiding: Schoevers is een mentaliteit. Bij Schoevers leer je aanpakken op hoog niveau. Werkgevers weten dit en vragen vaak specifiek naar supportprofessionals met een Schoevers-diploma. Als jij er een van Schoevers bent, heb je direct een streepje voor bij sollicitaties en salarisonderhandelingen.  

De voordelen van Schoevers: 

 • Al meer dan 110 jaar een bewezen succesvolle aanpak; 
 • Een Schoevers-diploma is voor werkgevers een pre; 
 • De beste docenten uit de praktijk; 
 • Uitstekende locaties door heel Nederland; 
 • Officieel erkende HBO-opleidingen; 
 • De mogelijkheid tot kort en intensief studeren; 
 • Al tijdens je studie een interessante baan; 
 • Baangarantie. 

Bekijk het opleidingsaanbod
 

Opleidingsadvies 

Voordat je kiest voor een opleiding, heb je vast nog veel vragen. Wij gaan graag met je in gesprek. Je bent van harte welkom om contact op te nemen met onze opleidingsadviseurs via 035 – 7 506 140 (ma t/m do van 08.00 tot 18.00 uur, vrij van 08.00 tot 17.00 uur). Of meld je aan voor het inloopspreekuur, dan nemen we snel contact met je op voor een persoonlijk gesprek, digitaal of bij ons op kantoor in Hilversum. 

Studenten over Schoevers

Officemanager Miranda
Wat kun je worden met een opleiding van Schoevers?

Het roer omgooien is spannend. Miranda Boel switchte van haar baan als assistent-filiaalmanager naar de functie van officemanager. "Ik moest alles nog leren en ik wist: een Schoevers-diploma gaat mij helpen". Bekijk de video.

Veelgestelde vragen

Kun je na een HBO-deelprogramma doorstromen naar een Ad of Bachelor?
Wat zijn de toelatingseisen voor een HBO-deelprogramma?
Welk diploma ontvang je bij een HBO-deelprogramma?
Kun je met een HBO-deelprogramma een propedeuse halen?