Opleidingen Co-management

Wil jij als ervaren supportprofessional op hoog niveau meedenken en beslissen met je manager(s)? Wil je meer taken van je manager overnemen en de leiding pakken in je dagelijkse werkzaamheden?...

Lees meer

Wil jij als ervaren supportprofessional op hoog niveau meedenken en beslissen met je manager(s)? Wil je meer taken van je manager overnemen en de leiding pakken in je dagelijkse werkzaamheden?...

Lees meer

Wil jij als ervaren supportprofessional op hoog niveau meedenken en beslissen met je manager(s)? Wil je meer taken van je manager overnemen en de leiding pakken in je dagelijkse werkzaamheden?...

Lees meer
  • De opleider voor supportprofessionals
  • Meer dan 100 jaar bewezen succesvol
  • Werkgevers vragen om één van Schoevers

Opleidingen Co-management: 6 opleidingen

Alle filters
Niveau
Startmoment
Dag(deel)
Opleidingsvorm/ leslocatie
Duur
Prijs
Filters

Training (6)

Wil jij als ervaren supportprofessional op hoog niveau meedenken en beslissen met je manager(s)? Wil je meer taken van je manager overnemen en de leiding pakken in je dagelijkse werkzaamheden? Leer met een training co-management hoe je dat doet. Hierin krijg je de handvatten en het zelfvertrouwen om jezelf te profileren als co-manager. Ontdek de verschillende trainingen en schrijf je in.

Wat doet een co-manager?

Als ervaren supportprofessional op hoog niveau ben jij eigenlijk al een co-manager. Je regelt, organiseert en ontzorgt. Je stuurt bij waar dat nodig is en maakt jezelf onmisbaar met je helikopterview. Maar misschien wil jij deze rol nog wat uitdiepen. Om nét wat meer te weten en te durven, en om te ontdekken hoe je leiding kunt nemen in je werkpraktijk.

Hiervoor vind je verschillende trainingen co-management bij Schoevers. In deze trainingen leer je alles wat je nodig hebt om mee te denken en beslissen op strategisch niveau. Je krijgt de tools in handen om een goede sparringpartner te zijn. Na het volgen van een van deze trainingen heb jij de achtergrondkennis en het zelfvertrouwen om adviezen te geven, meer taken over te nemen van het management en jezelf op de werkvloer neer te zetten als co-manager.

Verschillende trainingen co-management

Wil jij jezelf ontwikkelen tot co-manager? Tijdens de training Co-management leer je in twee dagen tijd hoe je (mee)beslist en adviseert, taken overneemt van de manager, dealt met kantoorpolitiek, meedenkt op strategisch niveau én hoe je de ideale sparringpartner kunt zijn.

Wil je dit leren, en je daarnaast ook nog verdiepen in de praktische uitvoering? In de training Co-management en Executive Support leer je naast de bovenstaande co-manager-vaardigheden ook meer over onder andere samenwerken met het topmanagement, proactief handelen en gevoel krijgen voor context. Daarnaast werk je ook aan je persoonlijke kracht en zelfpresentatie.

Je kunt ook kiezen voor de training Co-management, Beïnvloeden en Overtuigen. Hierin ontwikkel je vaardigheden om het meeste uit je gesprekken te halen. Je leert sturing geven aan gesprekken door de drijfveren van je gesprekspartners te herkennen. Ook beheers je na deze training de technieken die je helpen als serieus gesprekspartner gezien te worden.

Wil je je focussen op omgaan met wet- en regelgeving en morele dilemma's? Volg dan de training Co-management en Corporate Governance. Hierin leer je om te gaan met gevoelige informatie. Of het nu gaat om overnamen of ontslagronden, jij weet hoe je hierover kunt communiceren en met wie. Je denkt mee op strategisch niveau over de werking van jouw organisatie en over haar ambities.

Meest complete training voor co-managers

Wil jij echt een co-manager worden die van alle markten thuis is? In de training Allround Co-manager leer jij al het bovenstaande. Je ontdekt wat er speelt op hoger niveau in de organisatie en hoe je met vertrouwelijke informatie moet omgaan. Je doet ervaring op met het werken met stakeholders en werkt aan de manier waarop je overkomt. Je begrijpt welke onderwerpen er op strategisch niveau spelen en denkt en beslist mee. Hierdoor heb je alle ingrediënten in huis om een fijne volwaardige sparringpartner te worden voor het management die proactief meedenkt over actuele thema's.

Senior Assistant

Werk jij als senior supportmedewerker binnen een bestuur? Tijdens de training Senior Assistant leer je de organisatie nog beter kennen en ontdek je hoe de verhoudingen liggen tussen verschillende betrokkenen. Ook besteed je aandacht aan zelfpresentatie, vergroot je je inlevingsvermogen en leer je proactief handelen. Door jouw ontwikkeling in kennis en vaardigheden word je een (nog) belangrijkere gesprekspartner binnen het bestuur.

Word er een van Schoevers

Schoevers is meer dan een training of opleiding: Schoevers is een mentaliteit. Bij Schoevers leer je aanpakken op hoog niveau. En werkgevers weten dat. Als jij er een van Schoevers bent, heb je direct een streepje voor bij sollicitaties en salarisonderhandelingen.

De voordelen van Schoevers:

  • al meer dan 100 jaar een bewezen succesvolle aanpak;
  • beste docenten uit de praktijk;
  • uitstekende locaties door heel Nederland;
  • officieel erkende opleidingen;
  • de mogelijkheid tot kort en intensief studeren;
  • al tijdens je studie een interessante baan;
  • baangarantie.

Ontwikkel jezelf tot onmisbare supportprofessional en schrijf je in voor een training tot co-manager. Heb je nog vragen? Bel ons op 035 - 7 506 140 of stel ze online. Onze opleidingsadviseurs vertellen je graag meer.