Opleidingen Human Resource Management

Wil jij als supportprofessional HRM-taken uitvoeren? Bij Schoevers ontwikkel je je kennis en vaardigheden op dit gebied. In ons aanbod vind je verschillende HRM-opleidingen waarin je praktijkgericht...

Lees meer

Wil jij als supportprofessional HRM-taken uitvoeren? Bij Schoevers ontwikkel je je kennis en vaardigheden op dit gebied. In ons aanbod vind je verschillende HRM-opleidingen waarin je praktijkgericht...

Lees meer

Wil jij als supportprofessional HRM-taken uitvoeren? Bij Schoevers ontwikkel je je kennis en vaardigheden op dit gebied. In ons aanbod vind je verschillende HRM-opleidingen waarin je praktijkgericht...

Lees meer
  • De opleider voor supportprofessionals
  • Meer dan 100 jaar bewezen succesvol
  • Werkgevers vragen om één van Schoevers

Opleidingen Human Resource Management: 7 opleidingen

Alle filters
Niveau
Startmoment
Dag(deel)
Opleidingsvorm/ leslocatie
Duur
Prijs
Filters

HBO Bacheloropleiding (1)

HBO-deelprogramma (5)

Vakopleiding (1)

Wil jij als supportprofessional HRM-taken uitvoeren? Bij Schoevers ontwikkel je je kennis en vaardigheden op dit gebied. In ons aanbod vind je verschillende HRM-opleidingen waarin je praktijkgericht aan de slag gaat met personeelszaken.

Waarom steeds meer supportmedewerkers HRM-opleidingen volgen

Als supportprofessional kom je op verschillende manieren in aanraking met HRM-werkzaamheden. Als je bij een kleine organisatie werkt, zit HRM vaak in jouw takenpakket. Denk hierbij een personeelsadministratie, zaken omtrent verzuim en werving en selectie. Je doet je werk beter en zelfverzekerder als je de juiste achtergrond hebt om dit te doen.

Het kan ook zijn dat je als supportprofessional werkt op de HR-afdeling van een grote organisatie. Ook dan is het belangrijk om de achtergrondkennis te hebben om te begrijpen wat er speelt en je werk optimaal uit te kunnen voeren. Het lukt je met een Schoevers-opleiding richting HR.

HRM-opleidingen op HBO-niveau

HRM-opleidingen voor officemanagers

Bij Schoevers vind je verschillende HR-opleidingen op HBO-niveau. We bieden bijvoorbeeld de HRM-opleidingen op HBO-niveau speciaal voor officemanagers. Heb jij al eerder een opleiding tot officemanager gedaan, en wil je je met een opleiding specialiseren in HR-management? Volg dan de opleiding HRM voor officemanagers. Hierin vul je jouw kennis en vaardigheden als officemanager aan met HRM-kennis. Heb je nog niet eerder een opleiding tot officemanager gedaan? Volg dan de opleiding Officemanagement, specialisatie HR!

HR-opleiding voor supportmedewerkers op een P&O afdeling

Voor supportmedewerkers op een P&O-afdeling bieden we de Vakopleiding HRM. Hierin krijg je in een jaar tijd zicht op onder andere de organisatiecultuur en de ontwikkeling van personeel. Je brengt de instroom, doorstroom en uitstroom van personeel in kaart en houd je bezig met werving en selectie. Zo bereiden we jou erop voor om als supportmedewerkers op een P&O-afdeling te werken.

Volg een HRM-opleiding op MBO-niveau

Op MBO-niveau vind je bij Schoevers de opleiding MBO Medewerker HRM niveau 4. Hierin leer je in 2 jaar tijd alles wat je nodig hebt om als medewerker HRM aan de slag te gaan. Zo doe je kennis op over arbeidsrecht en sociale zekerheid en verdiep je je in arbeidsvoorwaarden en -overeenkomsten. Je gaat onder andere aan de slag met HR-administratie en het beheer van personeelsdossiers, adviseren over HRM-gerelateerde zaken en juridische terminologie. Bij het goed afsluiten van deze opleiding ontvang je het officiële, door de overheid erkende diploma ‘MBO Medewerker HRM niveau 4’, zoals ingeschreven in het Centraal Register Beroepsopleidingen (Crebo).

Word er een van Schoevers

Schoevers is meer dan een opleiding: Schoevers is een mentaliteit. Bij Schoevers leer je aanpakken op hoog niveau. En werkgevers weten dat. Als jij er een van Schoevers bent, heb je direct een streepje voor bij sollicitaties en salarisonderhandelingen. 

De voordelen van Schoevers:

  • Al meer dan 100 jaar een bewezen succesvolle aanpak
  • De beste docenten uit de praktijk
  • Uitstekende locaties door heel Nederland
  • Officieel erkende opleidingen
  • De mogelijkheid tot kort en intensief studeren
  • Al tijdens je studie een interessante baan
  • Baangarantie

Ontwikkel je tot onmisbare supportprofessional en schrijf je in voor een HRM-opleiding of -training. Heb je nog vragen? Bel ons op 035 - 7 506 140 of stel ze online.