Menu

Opleidingen Human Resource Management

Opleidingen Human Resource Management

Wil jij als supportprofessional HRM-taken uitvoeren? Bij Schoevers ontwikkel je je kennis en vaardigheden op dit gebied. In ons aanbod vind je verschillende HRM-opleidingen waarin je praktijkgericht...

Lees meer

Wil jij als supportprofessional HRM-taken uitvoeren? Bij Schoevers ontwikkel je je kennis en vaardigheden op dit gebied. In ons aanbod vind je verschillende HRM-opleidingen waarin je praktijkgericht...

Lees meer

Wil jij als supportprofessional HRM-taken uitvoeren? Bij Schoevers ontwikkel je je kennis en vaardigheden op dit gebied. In ons aanbod vind je verschillende HRM-opleidingen waarin je praktijkgericht...

Lees meer

Opleidingen Human Resource Management: 9 opleidingen

HBO Associate degree (1) Een HBO Associate degree is een wettelijk geaccrediteerde opleiding. Met een HBO Associate degree kun je in 2 jaar een volledig HBO-programma afsluiten met de graad Associate degree (Ad). Na afronding van de opleiding kun je mogelijk vrijstelling ontvangen en verder studeren in een HBO Bacheloropleiding.

NVAO-geaccrediteerd
24 maanden HBO Associate degree De NVAO is de officiële accreditatieorganisatie die in opdracht van het ministerie van OCW de kwaliteitstoetsing in het erkende hoger onderwijs uitvoert. Accreditatie geeft aan dat de kwaliteit van de opleiding positief is beoordeeld. NVAO-geaccrediteerd

HBO-programma (7) Een HBO-programma is opgebouwd uit een of meerdere modules van een erkende HBO-opleiding. Met een HBO-programma verdiep en/of verbreed je je kennis over een bepaald onderwerp, thema of vakgebied op HBO-niveau. Na het afronden van een HBO-programma kun je mogelijk vrijstelling ontvangen om verder te studeren in een volledige, erkende HBO-opleiding.

MBO-programma (1) Een MBO-programma is opgebouwd uit meerdere modules van een erkende MBO-opleiding. Met een MBO-programma verdiep of verbreed je je kennis over een bepaald onderwerp, thema of vakgebied op MBO-niveau. Na het afronden van een MBO-programma kun je mogelijk vrijstelling ontvangen om verder te studeren in een volledige MBO-opleiding.

Meest bekeken Opleidingen Human Resource Management

Alle deeltijdopleidingen in één overzicht

Wil jij op je gemak al onze opleidingen bekijken? Vraag dan hier onze studiegids aan. Je kunt kiezen voor een studiegids van onze deeltijdopleidingen.

Wij helpen je graag met een persoonlijk opleidingsadvies!

Telefonisch zijn wij bereikbaar van maandag tot en met vrijdag tussen 08:00 uur tot 18:00 uur. Je kunt ons ook een bericht sturen via Whatsapp, van maandag tot en met vrijdag van 08:00 tot 18:00 uur.

 ​     035 - 7 506 140
      06 - 10 454 608
      Stuur ons een bericht

Wil jij als supportprofessional HRM-taken uitvoeren? Bij Schoevers ontwikkel je je kennis en vaardigheden op dit gebied. In ons aanbod vind je verschillende HRM-opleidingen waarin je praktijkgericht aan de slag gaat met personeelszaken.

Waarom steeds meer supportmedewerkers HRM-opleidingen volgen

Als supportprofessional kom je op verschillende manieren in aanraking met HRM-werkzaamheden. Als je bij een kleine organisatie werkt, zit HRM vaak in jouw takenpakket. Denk hierbij een personeelsadministratie, zaken omtrent verzuim en werving en selectie. Je doet je werk beter en zelfverzekerder als je de juiste achtergrond hebt om dit te doen.

Het kan ook zijn dat je als supportprofessional werkt op de HR-afdeling van een grote organisatie. Ook dan is het belangrijk om de achtergrondkennis te hebben om te begrijpen wat er speelt en je werk optimaal uit te kunnen voeren. Het lukt je met een Schoevers-opleiding richting HR.

HRM-opleidingen op HBO-niveau

HRM-opleidingen voor officemanagers

Bij Schoevers vind je verschillende HR-opleidingen op HBO-niveau. We bieden bijvoorbeeld de HRM-opleidingen op HBO-niveau speciaal voor officemanagers. Heb jij al eerder een opleiding tot officemanager gedaan, en wil je je met een opleiding specialiseren in HR-management? Volg dan de opleiding HRM voor officemanagers. Hierin vul je jouw kennis en vaardigheden als officemanager aan met HRM-kennis. Heb je nog niet eerder een opleiding tot officemanager gedaan? Volg dan de opleiding Officemanagement, specialisatie HR!

HR-opleiding voor supportmedewerkers op een P&O afdeling

Voor supportmedewerkers op een P&O-afdeling bieden we de Vakopleiding HRM. Hierin krijg je in een jaar tijd zicht op onder andere de organisatiecultuur en de ontwikkeling van personeel. Je brengt de instroom, doorstroom en uitstroom van personeel in kaart en houd je bezig met werving en selectie. Zo bereiden we jou erop voor om als supportmedewerkers op een P&O-afdeling te werken.

Volg een HRM-opleiding op MBO-niveau

Op MBO-niveau vind je bij Schoevers de opleiding MBO Medewerker HRM niveau 4. Hierin leer je in 2 jaar tijd alles wat je nodig hebt om als medewerker HRM aan de slag te gaan. Zo doe je kennis op over arbeidsrecht en sociale zekerheid en verdiep je je in arbeidsvoorwaarden en -overeenkomsten. Je gaat onder andere aan de slag met HR-administratie en het beheer van personeelsdossiers, adviseren over HRM-gerelateerde zaken en juridische terminologie. Bij het goed afsluiten van deze opleiding ontvang je het officiële, door de overheid erkende diploma ‘MBO Medewerker HRM niveau 4’, zoals ingeschreven in het Centraal Register Beroepsopleidingen (Crebo).

Word er een van Schoevers

Schoevers is meer dan een opleiding: Schoevers is een mentaliteit. Bij Schoevers leer je aanpakken op hoog niveau. En werkgevers weten dat. Als jij er een van Schoevers bent, heb je direct een streepje voor bij sollicitaties en salarisonderhandelingen. 

De voordelen van Schoevers:

  • Al meer dan 100 jaar een bewezen succesvolle aanpak
  • De beste docenten uit de praktijk
  • Uitstekende locaties door heel Nederland
  • Officieel erkende opleidingen
  • De mogelijkheid tot kort en intensief studeren
  • Al tijdens je studie een interessante baan
  • Baangarantie

Ontwikkel je tot onmisbare supportprofessional en schrijf je in voor een HRM-opleiding of -training. Heb je nog vragen? Bel ons op 035 - 7 506 140 of stel ze online.