Pimm®: Je hoofd koel tijdens de warmste dagen van het jaar

Op Maandag, 10 December, 2018, 02:55

December: niet alleen thuis, maar ook op kantoor de meest feestelijke maand van het jaar! Helaas is het ook vaak de maand waarin het allemaal net even te druk kan worden. Naast alle gewone werkzaamheden en het uitwerken van de plannen voor het nieuwe jaar, rollen jij en/of je manager van de ene jaarafsluiting in de andere eindejaarsborrel. Ondertussen ben jij vaak ook verantwoordelijk voor het regelen van al die feestelijke momenten, van de catering en de cadeautjes tot de uitnodigingen en de gastenlijst. Oftewel, december = druk, druk, druk! Met deze tips houd je december stressvrij, warm en gezellig, en je hoofd koel en rustig.
Lees meer

7 fashiontips voor de feestdagen

Op Maandag, 10 December, 2018, 02:46

Een kerstborrel hier en daar, het kerstdiner met familie en Nieuwjaar met vrienden. Laat al die decemberfeestjes maar komen! En daarbij ook de party-outfits, want deze tijd van het jaar is hét moment om flink uit te pakken met je looks. Maar wil je eens wat anders dan die eeuwige feestjurk? Lees dan snel de Schoevers-tips om fabulous de feestdagen door te komen.
Lees meer

Wat een ervaring: de “uitblinkerslunch” met het Koningspaar

Op Maandag, 10 December, 2018, 10:17

7 december 2018 - de dag start rustig. Ik heb goed geslapen en kijk erg uit naar deze dag.
Sinds de titel heeft mijn leven toch best op zijn kop gestaan, maar ik had het voor geen goud willen missen!
De uitblinkerslunch is voor mij dan ook echt de kers op de taart.
Lees meer
Thema's: Algemeen

Verdwijnt jouw opleidingsbudget in de prullenbak?

Op Donderdag, 22 November, 2018, 10:02

Veel organisaties werken met een jaarlijks opleidingsbudget. Hieruit worden de opleidingen en trainingen van medewerkers betaald. Niet alle medewerkers zijn hiervan op de hoogte: een kwart van werkend Nederland weet niet of zijn organisatie een opleidingsbudget heeft.
Lees meer
Thema's: Algemeen

Blog Secretaresse van het Jaar: Tijd voor een update!

Op Maandag, 19 November, 2018, 10:31

Inmiddels is het alweer 7 maanden geleden dat ik de finale van de Secretaresse van het Jaar-verkiezing heb gewonnen! Wat een rollercoaster ride is het tot nu toe geweest, echt heel erg leuk!
Lees meer
Thema's: Secretary Next

Baanbemiddeling

Op Vrijdag, 16 November, 2018, 03:29

Je kent Schoevers natuurlijk als managementsupportopleider. Maar wist je dat je bij ons ook terechtkunt voor professionele baanbemiddeling? Als jij op zoek bent naar een nieuwe uitdaging op het gebied van managementondersteuning, HR of marketingcommunicatie, dan kun je gebruikmaken van de expertise van onze baanbemiddelingsconsultants. Zij begeleiden je in jouw zoektocht en staan voor je klaar met informatie over de trends en ontwikkelingen in het vakgebied, carrièrebegeleiding en uiteraard vacatures.
Lees meer
Thema's: Algemeen

Studiefinanciering voor volwassenen

Op Vrijdag, 16 November, 2018, 03:24

Ben jij toe aan een professionele update, maar komen de opleidingskosten op dit moment niet gelegen? Dan is het goed om te weten dat je bij de overheid tegen heel gunstige voorwaarden geld kunt lenen om een opleiding te financieren. Dit heet het levenlanglerenkrediet (LLLK). Volg je bij Schoevers een HBO Bachelor- of Associate degree-opleiding, of een kort HBO-programma met modules uit deze opleidingen, dan kun je gebruikmaken van deze vorm van studiefinanciering.
Lees meer
Thema's: Algemeen

Peter Bijvoet, managementassistent

Op Vrijdag, 17 Augustus, 2018, 07:54

Na het eerste lesjaar in het kort middelbaar beroepsonderwijs kon ik kiezen: boekhouden of secretarieel. Omdat rekenen nou niet mijn sterkste kant was, koos ik voor de secretariële kant. Tot op de dag van vandaag nog steeds geen spijt van, omdat ik er energie van krijg om mensen van dienst te zijn en te ontzorgen met mijn diensten.

Lees meer
Thema's: Managementsupport

Waar zijn de supportheren?

Op Vrijdag, 17 Augustus, 2018, 07:52

Het secretaressevak bestaat inmiddels ruim honderd jaar. Door de jaren heen zijn de inhoud en de invulling van het vak enorm veranderd. Niet alleen is het takkenpakket een stuk ruimer geworden, ook de manier waarop we ons werk doen is door de komst van computers, tools en communicatiemiddelen enorm veranderd. Toch is er één ding wat de afgelopen eeuw amper is gewijzigd: het aantal mannelijke secretariële ondersteuners.

Lees meer
Thema's: Managementsupport

Blog van VA Hinke: Stille kracht, laat je horen!

Op Woensdag, 25 Juli, 2018, 06:51

We noemen onszelf de stille kracht binnen een organisatie. In een handomdraai weten we van alles te regelen en te organiseren. Vaak zonder dat iemand er erg in heeft. Dit is een fantastische eigenschap. Alleen wordt het tijd dat we meer geluid maken! Als we binnen ons vak op zoek gaan naar een nieuwe baan, solliciteren we vaak met tientallen, zo niet honderden op een vacature.

Lees meer
Thema's: Secretary Next
https://image.opleidingsgroep.nl/static/media/schoevers/schoevers/teasers/teaser_brochure_deeltijd1_desktop_800350.jpg?ext=.jpg

Brochure deeltijdopleidingen

Op je gemak alle deeltijdopleidingen bekijken? Vraag dan onze brochure aan.
https://image.opleidingsgroep.nl/static/media/schoevers/schoevers/teasers/teaser-contact-tablet.jpg?ext=.jpg

Heb je vragen of wil je graag persoonlijk opleidingsadvies?

Neem dan contact met ons op

 ​     035-7506140
      06-10454608
     Neem contact op