Nieuws

10 tips om na de vakantie terug in je studieritme te komen

In de eerste weken van een nieuw studiejaar is het lastig om op gang te komen. Vaak zit je nog met je hoofd bij de zomervakantie en verlang je terug naar de dagen die je zelf kon indelen. Dit is helaas voorbij en het wordt weer tijd om ervoor te gaan met je studie! Maar… hoe kom je terug in je studieritme? Om je op weg te helpen volgen hier 10 tips! 

Lees meer

Thema's: Nieuws

Schoevers aanwezig op het Nederlands Kampioenschap Office

Op 2 juni 2017 organiseerde Slim.nl voor de derde keer het Nederlands Kampioenschap Office, dat plaatsvond bij Microsoft Nederland. Tijdens dit event strijden studenten in de leeftijd van 13 tot 21 jaar om de titel Nederlands Kampioen Microsoft Office. De winnaar vertegenwoordigt zijn of haar school op het World Championship Microsoft Office Specialist (WC MOS) in de VS. 

Lees meer

Thema's: Nieuws

De secretaresse van de toekomst

Op Nationale Secretaressedag liet het UWV weten dat het aantal banen in de secretariële branche de afgelopen drie jaar flink omlaag is gegaan. Mede hierdoor, en het overweldigende succes van de verkiezing ‘Secretaresse van het Jaar 2017’ afgelopen april, hebben wij het beroep van secretaresse en ons opleidingsaanbod nog eens sterk onder de loep genomen.

Lees meer

Thema's: Nieuws

Winnaar Secretaresse van het Jaar 2017 bekend

Hilversum, 19 april 2017 – De winnaar van de verkiezing ‘Secretaresse van het Jaar 2017’ is bekend. Kelly Moerbeek uit Wormer, executive assistant bij NN Group, is tijdens de feestelijke finale op 18 april in de Van Nelle Fabriek in Rotterdam gekozen tot de nieuwe ambassadeur voor het secretaressevak. 

Lees meer

Thema's: Nieuws

Wist je dat?

Je bent bezig met je studiekeuze, hebt open avonden bezocht en er ligt een stapel brochures bij jou thuis. Toch twijfel je nog. Hoe is studeren nu echt? Wij delen vandaag drie weetjes over Schoevers die je verder helpen. 

Lees meer

Thema's: Nieuws

 |<  < 1 2 3  >  >| 

Onze website maakt gebruik van cookies.