Een geweldig jaar was het!

Op Maandag, 18 Maart, 2019, 09:25

Op 16 april 2019 draag ik het stokje over aan de Secretaresse van het jaar 2019!
Het jaar is voorbijgevlogen! Trots kijk ik erop terug. Afgelopen jaar was erg bijzonder. Er is zoveel gebeurd wat ik nooit meer zal vergeten:
Lees meer
Thema's: Algemeen

Tips van de Secretaresse van het Jaar

Op Dinsdag, 19 Februari, 2019, 09:14

Ook Jolanda Maasakkers, Secretaresse van het Jaar 2018, is druk bezig met de toekomstige ontwikkelingen. Zij heeft een aantal handige apps voor je gevonden.
 
Lees meer

Competenties voor de toekomst

Op Dinsdag, 19 Februari, 2019, 09:11

Iedereen roept het: we gaan het helemaal anders doen. Een nieuwe manier van werken en een nieuwe manier van communiceren. Daar horen natuurlijk ook bepaalde competenties en vaardigheden bij. Hoe geschikt ben jij straks nog voor jouw functie?
 
Lees meer

Pimm®: Klaar voor de toekomst? De Secretaresse van het Jaar 2018 vertelt je hoe zij dit doet

Op Maandag, 4 Februari, 2019, 11:57

Pimm® Solutions, executive partner van het Secretaresse van het Jaar-event, sprak met Jolanda Maasakkers, de winnares van het afgelopen jaar. Hoe draagt zij, als directiesecretaresse van SDK Vastgoed (onderdeel van VolkerWessels) bij aan een gezonde toekomst van het bedrijf in een razendsnel veranderende wereld?
Lees meer
Thema's: Algemeen

Projectmanagementtools

Op Maandag, 4 Februari, 2019, 11:53

In organisaties wordt steeds vaker projectmatig gewerkt. Bijvoorbeeld bij de implementatie van een nieuw softwarepakket. Of om een verhuizing in goede banen te leiden. Grote kans dat jij als managementondersteuner hierbij een belangrijke rol speelt. Bijvoorbeeld als projectassistent, maar misschien ook wel als projectleider. Grote kans ook dat je erachter bent gekomen dat projecten heel wat tijd kunnen kosten. Een kwestie van goed organiseren, dus! Welke tools staan hierbij tot je beschikking?
Lees meer
Thema's: Algemeen

What’s Next?

Op Maandag, 4 Februari, 2019, 11:48

De nieuwe technologie is steeds nadrukkelijker aanwezig in ons dagelijkse werk. De impact ervan is groot: het bepaalt de manier waarop we communiceren, hoe en waar we ons werk doen, maar vooral ook wélk werk we doen. Managementondersteuners nemen steeds vaker deel aan of leiden projecten, organiseren evenementen en houden zich bezig met marketing, communicatie en het managen van verandering. Om jouw nieuwe rol maximaal te kunnen vervullen, biedt Schoevers een reeks korte en lange Secretary Next-opleidingen aan, waarin specifiek deze nieuwe ontwikkelingen en veranderingen centraal staan, speciaal voor ervaren secretaresses en officemanagers.
Lees meer
Thema's: Algemeen

Nieuwe naam voor MBO-opleidingen

Op Dinsdag, 15 Januari, 2019, 15:51

Twee van onze erkende MBO-opleidingen hebben een nieuwe naam gekregen, die beter aansluit bij de naamgeving in het vakgebied managementondersteuning.
 
Lees meer
Thema's: Blog

Secretaresse van het Jaar 2019

Op Dinsdag, 15 Januari, 2019, 15:47

Secretaresse van het Jaar 2019
Omdat we zien dat het topic ‘verbinden’ steeds belangrijker wordt, kiezen we ervoor om ook tijdens het Secretaresse van het Jaar-event te focussen op dit onderwerp. Het thema van deze editie is dan ook: Verbinden: de kern van succes.
Lees meer
Thema's: Algemeen

De verbindende schakel

Op Dinsdag, 15 Januari, 2019, 15:45

We werken en communiceren steeds meer digitaal. Enerzijds zorgt dit ervoor dat we ons werk efficiënter kunnen doen, anderzijds dat afstanden letterlijk en figuurlijk steeds groter worden. We weten van elkaar vaak amper nog waar we mee bezig zijn. De behoefte aan overzicht en aan menselijke interactie neemt daardoor steeds verder toe. Er ontbreekt een menselijke verbindende factor, die altijd op de hoogte is van wat er in de organisatie speelt en die in staat is contacten soepel te laten verlopen.
Lees meer
Thema's: Algemeen

Pimm®: Je hoofd koel tijdens de warmste dagen van het jaar

Op Maandag, 10 December, 2018, 15:55

December: niet alleen thuis, maar ook op kantoor de meest feestelijke maand van het jaar! Helaas is het ook vaak de maand waarin het allemaal net even te druk kan worden. Naast alle gewone werkzaamheden en het uitwerken van de plannen voor het nieuwe jaar, rollen jij en/of je manager van de ene jaarafsluiting in de andere eindejaarsborrel. Ondertussen ben jij vaak ook verantwoordelijk voor het regelen van al die feestelijke momenten, van de catering en de cadeautjes tot de uitnodigingen en de gastenlijst. Oftewel, december = druk, druk, druk! Met deze tips houd je december stressvrij, warm en gezellig, en je hoofd koel en rustig.
Lees meer

Brochure deeltijdopleidingen

Op je gemak alle deeltijdopleidingen bekijken? Vraag dan onze brochure aan.

Heb je vragen of wil je graag persoonlijk opleidingsadvies?

Neem dan contact met ons op

 ​     035-7506140
      06-10454608
     Neem contact op