Nieuws

Winnaar Secretaresse van het Jaar 2017 bekend

Hilversum, 19 april 2017 – De winnaar van de verkiezing ‘Secretaresse van het Jaar 2017’ is bekend. Kelly Moerbeek uit Wormer, executive assistant bij NN Group, is tijdens de feestelijke finale op 18 april in de Van Nelle Fabriek in Rotterdam gekozen tot de nieuwe ambassadeur voor het secretaressevak. 

Lees meer

Thema's: Nieuws

Wist je dat?

Je bent bezig met je studiekeuze, hebt open avonden bezocht en er ligt een stapel brochures bij jou thuis. Toch twijfel je nog. Hoe is studeren nu echt? Wij delen vandaag drie weetjes over Schoevers die je verder helpen. 

Lees meer

Thema's: Nieuws

Marketingcommunicatie: Iets voor jou?

De marketingbranche is ontzettend in beweging. Studies als Communicatiewetenschap, Media, Informatie en Communicatie en onze eigen Marketingcommunicatie opleidingen zijn dan ook enorm in trek. Maar waarom zou je voor een van deze opleiding kiezen? Wij zetten het voor jou op een rijtje: drie redenen om voor een opleiding marketingcommunicatie te kiezen. 

Lees meer

Thema's: Nieuws

“Contact tussen studenten en docenten is als goede buren”

In aan het woord spreken we mensen die op een bijzondere manier verbonden zijn met Schoevers. Annet is al 28 jaar werkzaam als docente bij Schoevers en vertelt over haar manier van lesgeven, het type studenten en het prettige contact tussen docenten en studenten. Van wie kun je beter horen waar Schoevers voor staat dan van een Schoeversdocent in hart en nieren? 

Lees meer

Thema's: Nieuws

Een bijzonder jubileum

We roepen altijd dat Schoevers veel meer is dan een opleiding. Dat dat inderdaad zo is, blijkt wel uit de brief die we kregen van Renée Swaalf: "Mijn ouders, Frans Swaalf en Betty Buijs, hebben elkaar 70 jaar geleden leren kennen bij een opleiding van Schoevers in Utrecht. In 1954 zijn ze getrouwd en in 2014 vierden ze hun 60-jarig huwelijksfeest. Dat ze elkaar binnenkort 70 jaar kennen kwam onlangs ter sprake en mijn vader zei toen dat hij dat bijzondere jubileum graag wilde vieren." 

Lees meer

Thema's: Nieuws

 |<  < 1 2  >  >| 

Onze website maakt gebruik van cookies.