Nieuws

8 Tips voor de perfecte tentamenvoorbereiding

Tentamenweken. De terugkerende weken in je studiejaar waar je als een berg tegenop kunt zien. Mede omdat er soms zoveel vanaf hangt. Je maakt je zorgen over je propedeuse. Ga je het wel halen? Heb je er van tevoren genoeg aan gedaan? Met deze tentamenvoorbereiding zijn die zorgen verleden tijd en kun jij met een zelfverzekerd gevoel de tentamenweek tot een goed einde brengen.

Lees meer

Thema's: Nieuws

Schoeversinvasie bij Microsoft!

Op woensdag 11 oktober zijn we op bedrijfsbezoek geweest! Met 'we' bedoelen we in dit geval de studenten van de opleiding HBO Marketingcommunicatie uit Amsterdam en van de opleiding HBO Officemanagement uit Zwolle. We waren te gast bij het Nederlandse hoofdkantoor van Microsoft op Schiphol.

Lees meer

Thema's: Nieuws

Blog 22 oktober 2017

Wat maak ik toch veel leuke dingen mee sinds ik heb gewonnen. En het feestje blijft maar doorgaan! Vrijdag 13 oktober jl. was het dan ook letterlijk een dag met een gouden randje…ik was namelijk uitgenodigd voor de ‘uitblinkerslunch’ bij koning Willem-Alexander en koningin Máxima op Paleis Noordeinde in Den Haag.

Lees meer

Thema's: Nieuws

Unieke begeleiding: Carrièrecoach

Bij Schoevers vinden wij het belangrijk dat jij je helemaal op je plek voelt tijdens je studie. Goede begeleiding gedurende jouw studieloopbaan heeft voor ons prioriteit! Vanaf de start van je opleiding krijg je daarom een eigen carrièrecoach toegewezen. Wij hebben voor je op een rijtje gezet wat de carrièrecoach voor jou kan betekenen.

Lees meer

Thema's: nieuws

10 tips om na de vakantie terug in je studieritme te komen

In de eerste weken van een nieuw studiejaar is het lastig om op gang te komen. Vaak zit je nog met je hoofd bij de zomervakantie en verlang je terug naar de dagen die je zelf kon indelen. Dit is helaas voorbij en het wordt weer tijd om ervoor te gaan met je studie! Maar… hoe kom je terug in je studieritme? Om je op weg te helpen volgen hier 10 tips! 

Lees meer

Thema's: Nieuws

Schoevers aanwezig op het Nederlands Kampioenschap Office

Op 2 juni 2017 organiseerde Slim.nl voor de derde keer het Nederlands Kampioenschap Office, dat plaatsvond bij Microsoft Nederland. Tijdens dit event strijden studenten in de leeftijd van 13 tot 21 jaar om de titel Nederlands Kampioen Microsoft Office. De winnaar vertegenwoordigt zijn of haar school op het World Championship Microsoft Office Specialist (WC MOS) in de VS. 

Lees meer

Thema's: Nieuws

 |<  < 1 2 3  >  >| 

Onze website maakt gebruik van cookies.