Opleidingen Business Services

Ben jij een echte alleskunner? Heb jij alles op orde en graag de touwtjes in handen? Laat je dan opleiden tot allround assistent in de zakelijke dienstverlening, waarbij geen dag hetzelfde is. Ontdek onze nieuwe opleidingen op MBO-niveau 3 en 4 binnen de Business Services en maak carrière als supportprofessional in de marketing, insurance, finance of HR.

Wat is Business Services?

Wat houdt Business Services in?

De arbeidsmarkt verandert continu en daar spelen wij op in. Daarom introduceren we bij Schoevers nieuwe opleidingen binnen een nieuw segment: Business Services. Hiermee kun je kennismaken met allerlei gebieden binnen de zakelijke markt of je specialiseren in een bepaald vakgebied.

Dat betekent niet alleen beroepen op het vlak van officesupport, maar in allerlei andere disciplines. Zoals marketing, insurance, finance of HR. Oftewel: alles wat een allround supportprofessional moet kennen en kunnen leer je bij Schoevers.

Een kickstart in het vakgebied: groei door of maak een carrièreswitch

Vooral voor starters in het vakgebied bieden de opleidingen Business Services een stevige basis voor een veelzijdige carrière. Of je nu een kickstart wilt maken, wilt doorgroeien (van MBO naar HBO), een carrièreswitch wilt maken of wilt terugkeren in je oude vakgebied. En niet alleen dat – je maakt jezelf ook toekomstbestendig door in te spelen op de vraag vanuit de business om het bedrijfsleven te versterken.

Waarom kiezen voor Business Services?

  • Je laat je opleiden en specialiseren met een breed profiel, waardoor je alle kanten op kunt
  • Je bent na je opleiding geen ‘secretaresse’ of ‘supportmedewerker’ meer, maar allround assistent en supportprofessional
  • Je bent na je opleiding een multi-inzetbare professional met organisatorische én coördinerende skills
  • Baangarantie na je opleiding: werkgevers willen er vaak ‘één van Schoevers’
  • Met Schoevers Professionals staan we de rest van je carrière voor je klaar
Bekijk het aanbod
Voor wie?

Voor wie is het opleidingsaanbod Business Services?

Of je nu je MBO-diploma wilt halen, in één jaar de kern van het vak wil leren, je planningsvaardigheden wil versterken of je skills als supportmedewerker naar een hoger niveau wil tillen: de opleidingen binnen de Business Services vormen een kickstart voor een veelzijdige carrière als supportprofessional.

Door de stap te maken van supportmedewerker naar professional verbreed je niet alleen je kennis, je kunt er ook veel meer kanten mee op. Daarmee versterk je niet alleen je positie op de arbeidsmarkt, maar leer je jezelf ook beter kennen. Misschien ontdek je wel nieuwe talenten!

Business Services: wat kun je ermee worden?

Benieuwd wat je kunt worden met een opleiding binnen de Business Services bij Schoevers? We leiden je op tot een van de volgende vijf beroepen:

Allround Assistant Business Services

Je ondersteunt één of meerdere afdelingen of teams binnen een bedrijf. Je bent breed inzetbaar op bijvoorbeeld het gebied van facility, logistiek en finance.

Business Services: waar kun je werken?

Benieuwd op wat voor gave plekken je terecht kunt komen na het volgen van een opleiding binnen de Business Services? Bekijk hieronder de video van Afra, die als Executive Assistant bij een internationaal adviesbureau werkt.

De werkdag van Executive Assistant Afra

Afra is Executive Assistant bij een internationaal adviesbureau. Een flinke verantwoordelijkheid waarbij ze het erg naar haar zin heeft. Zij geeft je een kijkje in haar leven en haar functie binnen een 'corporate wereld'. Ook legt ze uit waarom ze koos voor deze baan en wat ze hier zo leuk aan vindt.

Kosten en financiering

Wat kost een opleiding Business Services?

Een opleiding is een investering in je carrière. Om studeren financieel aantrekkelijk te maken voor jou en/of je werkgever, heeft de overheid verschillende subsidies beschikbaar gesteld. Ook kun je gebruikmaken van een aantal slimme, financiële voordelen.

SLIM-subsidie

Werk je bij een bedrijf met maximaal 250 medewerkers of in een grotere organisatie in de toerisme, horeca of landbouw? In dat geval kom je voor je MBO-opleiding in aanmerking voor een SLIM-subsidie. Je werkgever ontvangt dan maximaal € 2.700,- subsidie per jaar.

Meer informatie over SLIM
Persoonlijk advies

Ontdekken of Schoevers bij jou past?

Wil jij ontdekken of Schoevers bij jou past of sparren over welke Business Services-opleiding bij je past? Plan dan een inloopgesprek in met een van onze opleidingsadviseurs. Dat kan bij ons op kantoor in Hilversum, maar ook online via Microsoft Teams.

Je bepaalt zelf waar en wanneer het jou het beste uitkomt. Tijdens het inloopgesprek kijk je samen of Schoevers wat voor jou is en welke opleiding past bij je persoonlijke situatie en (leer)doelen. Ook ontdek je meer over hoe het is om bij Schoevers te studeren.

Aanmelden inloopspreekuur

Contactmogelijkheden

Bellen
Voor vragen of gewoon om even te sparren, kun je altijd met één van onze opleidingsadviseurs bellen op 035 – 7 506 140. Of vul het contactformulier in op de website en wij bellen je op een moment waarop het jou uitkomt.
 
WhatsApp
Je kunt ons ook met een berichtje via WhatsApp bereiken, tussen 10.00 en 16.00 uur op het nummer: 06 – 10 45 46 08.

Bel mij terug

Advies nodig?

Heb je vragen over Business Services? Of wil je persoonlijk advies bij het kiezen van de juiste opleiding? Bel onze opleidingsadviseurs op 035 – 7 506 140 of stel je vraag online. Wij vertellen je graag meer!