Secretaresseopleidingen

Overweeg jij een baan als secretaresse? Of werk jij al in dit vakgebied, maar wil je nog beter worden als managementondersteuner? Volg dan een secretaresse-opleiding bij Schoevers en behaal...

Lees meer

Overweeg jij een baan als secretaresse? Of werk jij al in dit vakgebied, maar wil je nog beter worden als managementondersteuner? Volg dan een secretaresse-opleiding bij Schoevers en behaal...

Lees meer

Overweeg jij een baan als secretaresse? Of werk jij al in dit vakgebied, maar wil je nog beter worden als managementondersteuner? Volg dan een secretaresse-opleiding bij Schoevers en behaal...

Lees meer
  • De opleider voor supportprofessionals
  • Meer dan 100 jaar bewezen succesvol
  • Werkgevers vragen om één van Schoevers

Secretaresseopleidingen: 43 opleidingen

Alle filters
Niveau
Startmoment
Dag(deel)
STAP - budget
Opleidingsvorm/ leslocatie
Duur
Prijs
Filters

HBO Associate degree (4)

HBO Bacheloropleiding (1)

HBO-deelprogramma (6)

MBO-opleiding niveau 4 (1)

MBO-opleiding niveau 3 (1)

MBO-deelprogramma (4)

Vakopleiding (25)

Training (1)

Overweeg jij een baan als secretaresse? Of werk jij al in dit vakgebied, maar wil je nog beter worden als managementondersteuner? Volg dan een secretaresse-opleiding bij Schoevers en behaal het felbegeerde Schoevers-diploma!

Wat leer je in een opleiding tot secretaresse?

In een Schoevers-opleiding tot secretaresse leer je aanpakken op hoog niveau. Als secretaresse ben je de spil in de organisatie: jij bewaart het overzicht en je kunt efficiënt en effectief werken. Op vragen geef je snel antwoord, je hebt een flexibele houding en blijft gefocust. Ook als je je agenda moet omgooien voor een bepaalde opdracht. Daarnaast kun je professioneel te communiceren, organiseren en coördineren.

Klinkt dit als iets voor jou? Je leert dit allemaal in je secretaresseopleiding bij Schoevers. Onze opleidingen zijn in deeltijd. Je hebt dan een dag of avond per week les. Ook kun je veel opleidingen als e-learningvariant volgen. Liever een voltijdopleiding volgen? Bekijk dan onze voltijdopleidingen.

Secretaresseopleiding op MBO- of HBO-niveau

Bij Schoevers vind je een secretaresseopleiding op jouw niveau. Op zoek naar een MBO-programma? Bij Schoevers kies je uit een uitgebreid aanbod aan secretaresseopleidingen op MBO-niveau. Volg bijvoorbeeld de eenjarige Secretaresse-opleiding of de MBO Vakopleiding Managementassistent.

Tegenwoordig zijn er ook veel meer secretaressefuncties op HBO-niveau. In een HBO-functie krijg je minder uitvoerende taken en houd je je meer bezig met taken als adviseren, meedenken en feedback geven. Of actie ondernemen zonder dat je manager daar om vraagt. Je hebt vaak ook kennis nodig van bijvoorbeeld marketing, human resources en de financiën. Een voorbeeld van onze secretaresse-opleidingen op HBO-niveau is bijvoorbeeld de opleiding Next Managementsupport Allround (1 jaar). Deze opleiding speelt in op technologische ontwikkelingen en nieuwe organisatievormen in het secretariële vakgebied. Zo ben je helemaal klaar voor de toekomst.

Zit je qua werk- en denkniveau tussen MBO en HBO in? Dan is een MBHO-opleiding perfect voor jou. Hierin volg je een aantal vakken op MBO- en een aantal vakken op HBO-niveau. Bijvoorbeeld in de opleiding Managementassistent (1 jaar of 2 jaar) of Directiesecretaresse

Specialisatie juridisch secretaresse en medisch secretaresse

We bieden je ook specialistische opleidingen tot juridisch secretaresse of medisch secretaresse. Vind jij de juridische wereld interessant? Als managementondersteuner kun je bijvoorbeeld werken bij een notaris- of advocatenkantoor. Je kunt ook aan de slag bij een rechtbank, een gerechtsdeurwaarder of op een juridische afdeling. Je leert de relevante kennis en vaardigheden in onze opleiding Juridisch Secretaresse. Wil je liever werken in de medische wereld? Word dan managementondersteuner in de zorg. In onze opleiding Medisch Secretaresse koppel je secretariële vaardigheden aan specifieke medische kennis.

Word er een van Schoevers

Schoevers is meer dan een opleiding: Schoevers is een mentaliteit. Bij Schoevers leer je aanpakken op hoog niveau. En werkgevers weten dat. Als jij er een van Schoevers bent, heb je direct een streepje voor bij sollicitaties en salarisonderhandelingen.

De voordelen van Schoevers:

  • Al meer dan 100 jaar een bewezen succesvolle aanpak;
  • beste docenten uit de praktijk;
  • uitstekende locaties door heel Nederland;
  • officieel erkende opleidingen;
  • de mogelijkheid tot kort en intensief studeren;
  • al tijdens je studie een interessante baan;
  • baangarantie

Ontwikkel jezelf tot onmisbare supportprofessional en schrijf je in voor een opleiding tot secretaresse. Heb je nog vragen? Bel ons op 035 - 7 506 140 of stel ze online. Onze opleidingsadviseurs vertellen je graag meer.