Menu

Schoevers onderwijsvisie: uitdagend onderwijs met aandacht voor jou en de praktijk

Wat maakt een opleiding van Schoevers zo bijzonder? En hoe komt het dat Schoevers-studenten tot de meest waardevolle management(ondersteunende) professionals van Nederland behoren?

Schoevers hanteert namelijk haar eigenwijze kijk op onderwijs. We noemen dat 'attention learning' en dat staat voor kleinschalig, praktijkgericht onderwijs. Daardoor kunnen we studenten intensief begeleiden, met veel persoonlijke aandacht. En we zetten topdocenten in die weten wat er speelt in hun vakgebied en in de toonaangevende bedrijven van Nederland. 

Visie en definitie

Attention learning staat voor gestructureerd onderwijs met veel contactmomenten, gekoppeld aan heldere leerdoelen. Daarnaast aandacht voor persoonlijke leerbehoefte van de student. Het verkrijgen van een adequate beroeps- en werkhouding staat altijd centraal en daarom is er veel aandacht voor de sociale kant van leren en werken.

Kenmerken

 • Je krijgt les van topdocenten met veel ervaring in het bedrijfsleven
 • Je leert in kleine groepen zodat we je persoonlijk aandacht kunnen geven
 • Je werkt aan duidelijke, haalbare leerdoelen en ziet jezelf vooruit gaan
 • Je spart regelmatig met onze carrièrecoach over jouw toekomstmogelijkheden
 • Je oefent met actuele, praktische vraagstukken uit ons internationale bedrijvennetwerk

Waarom Schoevers?

Schoevers is niet alleen een opleiding, maar ook een mentaliteit. Natuurlijk leer jij hier als geen ander het vak van bijvoorbeeld managementassistent, officemanager of communicatieprofessional, maar je leert vooral ook aanpakken op hoog niveau. Wij leren je verder kijken dan de rand van je bureau en vakkundig en zelfstandig projecten uitvoeren. Wie dat kan, slaagt overal. In een gesprek bespreken wij graag wat Schoevers te bieden heeft.

De voordelen van Schoevers op een rij:

 • Al meer dan 100 jaar een bewezen succesvolle aanpak
 • Beste docenten uit de praktijk
 • Uitstekende locaties door heel Nederland
 • Officieel erkende opleidingen
 • Al tijdens je studie een interessante baan
 • Baangarantie
NRTO-keurmerk
Een professionele opleider die kwaliteit levert, herken je ook aan het NRTO-keurmerk. De Nederlandse Raad voor Training en Opleiding (NRTO) is de overkoepelende brancheorganisatie voor alle particuliere trainings- en opleidingsbureaus in Nederland. Als onderdeel van NCOI Groep is Schoevers aangesloten bij de NRTO.

Alle deeltijdopleidingen in één overzicht

Wil jij op je gemak al onze opleidingen bekijken? Vraag dan hier onze studiegids aan. Je kunt kiezen voor een studiegids van onze deeltijdopleidingen.

Wij helpen je graag met een persoonlijk opleidingsadvies!

Telefonisch zijn wij bereikbaar van maandag tot en met vrijdag tussen 08:00 uur tot 18:00 uur. Je kunt ons ook een bericht sturen via Whatsapp, van maandag tot en met vrijdag van 08:00 tot 18:00 uur.

 ​     035 - 7 506 140
      06 - 10 454 608
      Stuur ons een bericht

Alle voltijdopleidingen in één overzicht

Wil jij op je gemak al onze opleidingen bekijken? Vraag dan hier onze studiegids aan. Je kunt kiezen voor een studiegids van onze voltijdopleidingen.