Menu

Over Schoevers Professionals

Haal meer uit je carrière met Schoevers Professionals

Vind je ideale baan

Je kent Schoevers natuurlijk als de opleider voor managementondersteuners. Maar wist je dat je bij ons ook terecht kunt voor professionele baanbemiddeling? Bij Schoevers leiden we niet alleen managementassistentes, (directie)secretaresses en officemanagers op, we geloven ook écht in onze studenten en alumni. Want met een Schoevers-diploma behoor je tot de top van het vakgebied en ben je van grote toegevoegde waarde voor werkgevers. Of je nu net afgestudeerd bent of op executive-niveau functioneert: wij helpen jou heel gericht bij elke volgende stap in jouw carrière.

Wat wij je bieden

Schoevers Professionals kan jou op verschillende manieren helpen. De consultants van Schoevers Professionals zijn gespecialiseerd in werving & selectie en detachering op het gebied van managementondersteuning en officemanagement. Ook staan ze voor je klaar met informatie over de trends en ontwikkelingen in het vakgebied, carrièrecoaching en uiteraard vacatures. Wij bieden een grote diversiteit aan functies en opdrachtgevers in verschillende branches door het gehele land. Dit kan gaan om vaste banen, maar ook om uitdagende interim-opdrachten.

Vind je ideale professional

De juiste professional op de juiste plek is geen kwestie van geluk, maar van de juiste match. Schoevers Professionals is gespecialiseerd in werving & selectie en detachering van managementassistentes, (directie)secretaresses en officemanagers. Van net afgestudeerd tot executive niveau en natuurlijk met die typische Schoevers-mentaliteit. Daarom wil iedere organisatie er dus ‘een van Schoevers’.

Heb je een vacature? Neem dan contact op met onze consultants via 035 - 750 61 45 of info@schoeversprofessionals.nl. Wil je liever dat wij contact met jou opnemen? Gebruik dan onderstaande knop om jouw gegevens achter te laten.

Heb je vragen of wil je graag persoonlijke advies?

Neem dan contact met ons op

 ​     035-750 61 45
     Stuur bericht