Schoevers Professionals

Je kent Schoevers natuurlijk als dé opleider voor managementondersteuners. Maar wist je dat je bij ons ook terechtkunt voor het vinden van de ideale baan of de ideale medewerker? Schoevers Professionals realiseert de juiste match voor kandidaten en werkgevers.
 
Bekijk onze vacatures

De meerwaarde van Schoevers Professionals

100% tevredenheid
Altijd een passende kandidaat. Daar zorgen wij voor. Uw tevredenheid is onze drijfveer. Wij verdiepen ons in uw business, bedrijfscultuur en werkveld. Wat heeft u nodig en welke kandidaat past bij u? Hierbij kijken we natuurlijk naar vaardigheden, maar we kijken ook of er een ‘klik’ is.

Over Schoevers Professionals

Haal meer uit je carrière met Schoevers Professionals

Vind je ideale baan

Je kent Schoevers natuurlijk als de opleider voor managementondersteuners. Maar wist je dat je bij ons ook terecht kunt voor professionele baanbemiddeling? Bij Schoevers leiden we niet alleen managementassistentes, (directie)secretaresses en officemanagers op, we geloven ook écht in onze studenten en alumni. Want met een Schoevers-diploma behoor je tot de top van het vakgebied en ben je van grote toegevoegde waarde voor werkgevers. Of je nu net afgestudeerd bent of op executive-niveau functioneert: wij helpen jou heel gericht bij elke volgende stap in jouw carrière.

Wat wij je bieden

Schoevers Professionals kan jou op verschillende manieren helpen. De consultants van Schoevers Professionals zijn gespecialiseerd in werving & selectie en detachering op het gebied van managementondersteuning en officemanagement. Ook staan ze voor je klaar met informatie over de trends en ontwikkelingen in het vakgebied, carrièrecoaching en uiteraard vacatures. Wij bieden een grote diversiteit aan functies en opdrachtgevers in verschillende branches door het gehele land. Dit kan gaan om vaste banen, maar ook om uitdagende interim-opdrachten.

Vind je ideale professional

De juiste professional op de juiste plek is geen kwestie van geluk, maar van de juiste match. Schoevers Professionals is gespecialiseerd in werving & selectie en detachering van managementassistentes, (directie)secretaresses en officemanagers. Van net afgestudeerd tot executive niveau en natuurlijk met die typische Schoevers-mentaliteit. Daarom wil iedere organisatie er dus ‘een van Schoevers’.

De juiste professional op de juiste plek
De juiste professional op de juiste plek is geen kwestie van geluk, maar van de juiste match. Bij Schoevers Professionals weten we daar alles van. We zijn gespecialiseerd in werving & selectie en detachering van managementassistentes, (directie)secretaresses en officemanagers. Van net afgestudeerd tot executive niveau en natuurlijk met die typische Schoevers-mentaliteit. Waar bent u naar op zoek?
Een baan die écht bij je past
Met je Schoevers-diploma kun je je leven lang rekenen op baanbemiddeling van Schoevers Professionals. Wij zijn zo overtuigd van onze opleidingen dat we zeker weten dat we je aan een baan kunnen helpen. We openen deuren en bieden professionele begeleiding. Samen zorgen we ervoor dat jij tot je recht komt in een functie die perfect bij je past, bij een interessante organisatie en met leuke collega’s. Werkgevers weten ons dan ook goed te vinden.
Hulp bij het vinden van een baan
Of je je nu aan het om- of bijscholen bent: met je Schoevers-diploma ben je er straks ‘eentje van Schoevers’. Dat betekent dat je beschikt over belangrijke Schoevers-vaardigheden en de Schoevers-mentaliteit hebt. En daar staan werkgevers om te springen! Na je opleiding helpen we je dan ook graag om een (nieuwe) baan te vinden in het vakgebied. Direct, of pas over een paar jaar. We zijn er voor je wanneer je ons nodig hebt.
De werkdag van Executive Assistant Afra

Afra is Executive Assistant bij een internationaal adviesbureau. Een flinke verantwoordelijkheid waarbij ze het erg naar haar zin heeft. Zij geeft je een kijkje in haar leven en haar functie binnen een 'corporate wereld'. Ook legt ze uit waarom ze koos voor deze baan en wat ze hier zo leuk aan vindt.