Alle trainingen

Het supportprofessionalvak vraagt veel van je. Je moet communicatief vaardig zijn, digitale skills hebben en ook goed de Nederlandse taal beheersen. Wil je beter worden in één bepaald onderwerp,...

Lees meer

Het supportprofessionalvak vraagt veel van je. Je moet communicatief vaardig zijn, digitale skills hebben en ook goed de Nederlandse taal beheersen. Wil je beter worden in één bepaald onderwerp,...

Lees meer

Het supportprofessionalvak vraagt veel van je. Je moet communicatief vaardig zijn, digitale skills hebben en ook goed de Nederlandse taal beheersen. Wil je beter worden in één bepaald onderwerp,...

Lees meer
 • De opleider voor supportprofessionals
 • Meer dan 100 jaar bewezen succesvol
 • Werkgevers vragen om één van Schoevers

Alle trainingen: 68 opleidingen

Alle filters
Niveau
Startmoment
Dag(deel)
Opleidingsvorm/ leslocatie
Duur
Prijs
Filters

HBO-deelprogramma (7)

MBO-deelprogramma (2)

Vakopleiding (5)

Training (53)

Het supportprofessionalvak vraagt veel van je. Je moet communicatief vaardig zijn, digitale skills hebben en ook goed de Nederlandse taal beheersen. Wil je beter worden in één bepaald onderwerp, zoals Microsoft, persoonlijke effectiviteit of notuleren? Volg dan een korte training bij Schoevers. 
 

Waarom kiezen voor een training? 

In onze trainingen verbeter je in enkele dagen je vaardigheden met behulp van ervaren trainers en krijg je inzicht in jezelf en in je eventuele ontwikkelpunten. Zo word je in korte tijd nóg beter in je werk. Alle trainingen van Schoevers worden georganiseerd met de inzet van professionele vaardigheidstrainers met veel ervaring. Zij kunnen jouw persoonlijke vaardigheden snel op een hoger niveau brengen. Na afloop ontvang je het officiële Schoevers-certificaat. 
 

Populaire trainingen 

1. Training Effectieve Gespreksvaardigheden 

In je werk zijn uitstekende communicatieve vaardigheden onmisbaar. Je wilt daarom graag over de juiste gesprekstechnieken en spreekvaardigheden beschikken. Om deze gesprekstechnieken verder te professionaliseren is deze praktijkgerichte Training Effectieve Gespreksvaardigheden van twee dagen de juiste keuze. 

2. Training Persoonlijke Effectiviteit 

Wil je graag je persoonlijke effectiviteit vergroten? En je tijd en energie besteden aan zaken die er echt toe doen? In deze resultaatgerichte training van vier dagen ontdek je wie je bent, wie je wilt zijn en hoe je je talenten het beste inzet. Je bent zo in staat doelmatig, effectief en succesvol te handelen. 

3. Training Business English A 

Praat of schrijf je voor je werk in het Engels, maar heb je daar moeite mee? Ben je vaak op zoek naar handige zinnen en uitdrukkingen? Kies de Training Business English-A als jij succesvol wilt communiceren in een Engelstalige, zakelijke omgeving. Je verbetert in drie dagen je zakelijke Engels snel en efficiënt aan de hand van verschillende situaties. 
 

Subsidies en financiering

Een opleiding is een investering in je carrière. Om studeren financieel aantrekkelijker te maken voor jou en je werkgever, heeft de overheid verschillende subsidies beschikbaar gesteld en kun je gebruikmaken van financiële voordelen. Je ontdekt ze op deze pagina: 

Ontdek de subsidies en financiële voordelen

 

Word er een van Schoevers 

Schoevers is meer dan een opleiding: Schoevers is een mentaliteit. Bij Schoevers leer je aanpakken op hoog niveau. Werkgevers weten dit en vragen vaak specifiek naar supportprofessionals met een Schoevers-diploma. Als jij er een van Schoevers bent, heb je direct een streepje voor bij sollicitaties en salarisonderhandelingen.  

De voordelen van Schoevers: 

 • Al meer dan 110 jaar een bewezen succesvolle aanpak; 
 • Een Schoevers-diploma is voor werkgevers een pre; 
 • De beste docenten uit de praktijk; 
 • Uitstekende locaties door heel Nederland; 
 • Officieel erkende HBO-opleidingen; 
 • De mogelijkheid tot kort en intensief studeren; 
 • Al tijdens je studie een interessante baan; 
 • Baangarantie. 

Bekijk het opleidingsaanbod
 

Opleidingsadvies 

Voordat je kiest voor een opleiding, heb je vast nog veel vragen. Wij gaan graag met je in gesprek. Je bent van harte welkom om contact op te nemen met onze opleidingsadviseurs via 035 – 7 506 140 (ma t/m do van 08.00 tot 18.00 uur, vrij van 08.00 tot 17.00 uur). Of meld je aan voor het inloopspreekuur, dan nemen we snel contact met je op voor een persoonlijk gesprek, digitaal of bij ons op kantoor in Hilversum. 

Studenten over Schoevers-trainingen

“Wat ik vooral erg fijn vond was de verhouding theorie-praktijk: heel veel oefenen en ruimte voor voorbeelden uit de eigen praktijk. De theorie is interessant. Weten hoe je deze in de praktijk kunt toepassen maakt het heel waardevol.” 

“Ik vond het een prettige docent en omgeving. Er werd goed ingegaan op situaties die ikzelf en andere medecursisten hebben meegemaakt en hierbij kreeg je de juiste tools aangereikt zodat je in het vervolg weet hoe je het beste kunt handelen. Ik kan deze tools privé en zakelijk gaan gebruiken en ik verwacht dat dit mij veel meer rust gaat opleveren!” 

Veelgestelde vragen

Wat zijn de beste trainingen voor mijn persoonlijke ontwikkeling? 
Welke trainingen kan ik na elkaar volgen?