Menu

Aanmelden nieuwsbrief

Weet wat er speelt

Met de Schoevers-nieuwsbrief ben je altijd op de hoogte van wat er speelt in jouw vakgebied. Of je nu al een ervaren supportprofessional bent, of dat je net begint. Wil jij je gratis laten inspireren en nieuwe mogelijkheden ontdekken? Abonneer je nu op de Schoevers-nieuwsbrief. 

Wat krijg je?

Als je je abonneert, krijg je een keer per maand de Schoevers-nieuwsbrief in je inbox. Hierin vind je praktische tips en tricks voor supportprofessionals en lees je over ervaringen van vakgenoten. Ook krijg je natuurlijk het laatste nieuws over Schoevers. Zo ben je als eerste op de hoogte van nieuwe trainingen, kortingsacties en interessante events. Nieuwsgierig geworden? Schrijf je nu in:

Om je beter te kunnen adviseren tijdens de oriëntatie op jouw opleiding kunnen we telefonisch en per e-mail contact met je opnemen.
Op dit formulier is het Privacy Statement van Schoevers van toepassing.

Alle deeltijdopleidingen in één overzicht

Wil jij op je gemak al onze opleidingen bekijken? Vraag dan hier onze studiegids aan. Je kunt kiezen voor een studiegids van onze deeltijdopleidingen.

Wij helpen je graag met een persoonlijk opleidingsadvies!

Telefonisch zijn wij bereikbaar van maandag tot en met vrijdag tussen 08:00 uur tot 18:00 uur. Je kunt ons ook een bericht sturen via Whatsapp, van maandag tot en met vrijdag van 08:00 tot 18:00 uur.

 ​     035 - 7 506 140
      06 - 10 454 608
      Stuur ons een bericht