Opleidingen op MBO-niveau

Zoek jij een deeltijdopleiding voor supportprofessionals op MBO-niveau? Bij Schoevers vind je verschillende opleidingen die je makkelijk kunt volgen naast je werk: van een erkende MBO-opleiding...

Lees meer

Zoek jij een deeltijdopleiding voor supportprofessionals op MBO-niveau? Bij Schoevers vind je verschillende opleidingen die je makkelijk kunt volgen naast je werk: van een erkende MBO-opleiding...

Lees meer

Zoek jij een deeltijdopleiding voor supportprofessionals op MBO-niveau? Bij Schoevers vind je verschillende opleidingen die je makkelijk kunt volgen naast je werk: van een erkende MBO-opleiding...

Lees meer
  • De opleider voor supportprofessionals
  • Meer dan 100 jaar bewezen succesvol
  • Werkgevers vragen om één van Schoevers

Alle opleidingen: 20 opleidingen

Alle filters
Niveau
Startmoment
Dag(deel)
STAP - budget
Opleidingsvorm/ leslocatie
Duur
Prijs
Filters

MBO-opleiding niveau 4 (1)

MBO-opleiding niveau 3 (1)

MBO-deelprogramma (5)

Training (1)

Zoek jij een deeltijdopleiding voor supportprofessionals op MBO-niveau? Bij Schoevers vind je verschillende opleidingen die je makkelijk kunt volgen naast je werk: van een erkende MBO-opleiding niveau 3 of 4 tot een kort MBO-programma. Bekijk snel het hele aanbod en schrijf je in.

Zekerder met een deeltijdopleiding op MBO-niveau

Als supportprofessional heb je een verantwoordelijke baan. Je maakt planningen, beheert agenda's en werkt samen met veel verschillende collega's. Dat vraagt om een stevige basis op het gebied van kennis en vaardigheden. Die leer je bij Schoevers, dé opleider op het gebied van managementondersteuning.

Of je nu net begint of al lang in het vak zit: een opleiding maakt je beter in je werk. Je leert manieren om je taken (nog) beter uit te voeren. Zo werk je zelfverzekerd en met plezier. En omdat veel van onze opleidingen in deeltijd zijn, kun je ze makkelijk volgen naast je werk. Alles wat je leert, pas je meteen toe. Je profiteert direct van je nieuwe kennis en vaardigheden.

Erkende MBO-opleiding in deeltijd volgen

Ben jij op zoek naar een MBO-opleiding niveau 3 of 4 waarbij je een door de overheid erkend diploma haalt? Bij Schoevers vind je meerdere erkende opleidingen met een diploma ingeschreven in het Centraal Register Beroepsopleidingen (CREBO).

Op MBO-niveau 3 kies je voor de opleiding MBO Office Assistant Niveau 3. In deze opleiding leer je alles wat je nodig hebt om succesvol te werken als office assistant, zoals het plannen en bijhouden van agenda’s en het beantwoorden van zakelijke e-mails. Je leert prioriteiten stellen en effectief werken. Daarnaast werk je aan je communicatieve vaardigheden. Zo ben je goed voorbereid om je manager succesvol te ondersteunen.

Daarnaast bieden we ook verschillende MBO-opleidingen niveau 4 in deeltijd. Bijvoorbeeld MBO Management Assistant niveau 4. Hierin leer je bijvoorbeeld het onderhouden van contacten met management en andere afdelingen, het regelen van bijeenkomsten en de verslaglegging van vergaderingen. Je gaat aan de slag met event- en projectmanagement en communicatie en pr. In twee jaar tijd leer je alles wat je nodig hebt om je manager succesvol te ondersteunen.

Andere opleidingen op MBO-niveau

Daarnaast vind je bij Schoevers andere deeltijdopleidingen die jou helpen zo goed mogelijk te worden in je werk. Je kiest de opleiding die past bij wat jij wilt leren. Na afloop ontvang je het officiële Schoevers-diploma.

Ben je al langer supportmedewerker en wil je op een marketingafdeling werken? Volg dan MBO Marketing en Communicatie. Hierin leer je alles wat je nodig hebt om je marketingafdeling optimaal te ondersteunen. Je werkt aan een marketingactieplan en gaat aan de slag met onder andere de (online) marketingmix, public relations en contacten met de pers.

Wil je aan de slag in de wereld van makelaardij? Volg dan de opleiding Assistent Vastgoed en Makelaardij. In dit vak zorg je dat alles binnen het makelaarskantoor op rolletjes loopt en assisteer je de makelaar bij administratieve werkzaamheden rondom de aan- en verkoop van woningen. In deze unieke opleiding krijg je een goed beeld van de branche en leer je hoe je je rol als assistent succesvol invult. 

Word er een van Schoevers

Schoevers is meer dan een opleiding: Schoevers is een mentaliteit. Bij Schoevers leer je aanpakken op hoog niveau. En werkgevers weten dat. Als jij er een van Schoevers bent, heb je direct een streepje voor bij sollicitaties en salarisonderhandelingen.

De voordelen van Schoevers:

  • Al meer dan honderd jaar een bewezen succesvolle aanpak
  • De beste docenten uit de praktijk
  • Uitstekende locaties door heel Nederland
  • Officieel erkende opleidingen
  • De mogelijkheid tot kort en intensief studeren
  • Al tijdens je studie een interessante baan
  • Baangarantie

Ontwikkel je tot onmisbare supportprofessional en schrijf je in voor een opleiding in deeltijd bij Schoevers. Heb je nog vragen? Bel ons op 035 – 7 506 140 of stel ze online.