Menu
Opleidingsadvies

Opleidingen Managementsupport

Als managementsupporter ben jij de rechterhand van een manager of het management. Met jouw scherpe blik, proactieve houding en planning-skills neem je heel wat werk uit handen. Ben je op...

Lees meer

Als managementsupporter ben jij de rechterhand van een manager of het management. Met jouw scherpe blik, proactieve houding en planning-skills neem je heel wat werk uit handen. Ben je op...

Lees meer

Als managementsupporter ben jij de rechterhand van een manager of het management. Met jouw scherpe blik, proactieve houding en planning-skills neem je heel wat werk uit handen. Ben je op...

Lees meer

Alle opleidingen: 26 opleidingen

Masteropleiding (1) Een Master is een wettelijk geaccrediteerde opleiding met een nominale duur van 2 jaar. Na afronding van de opleiding heb je het recht de bijbehorende Mastergraad te voeren.

Masterprogramma (1) Een Masterprogramma bestaat uit een combinatie van Masterclasses. In een Masterprogramma specialiseer je je op hoog niveau. Bij een succesvolle afronding kom je mogelijk in aanmerking voor een of meerdere vrijstellingen binnen een erkende Masteropleiding.

Masterclass (1) Een Masterclass is een los te volgen onderdeel van een erkende Masteropleiding. Een Masterclass draait altijd om één bepaald onderwerp uit de Master. Na het succesvol afronden van de Masterclass kun je mogelijk een vrijstelling ontvangen binnen een volledige, erkende Masteropleiding.

HBO Associate degree (1) Een HBO Associate degree is een wettelijk geaccrediteerde opleiding. Met een HBO Associate degree kun je in 2 jaar een volledig HBO-programma volgen met de graad Associate degree (Ad). Na afronding van deze opleiding kun je mogelijk vrijstellingen ontvangen binnen een HBO Bacheloropleiding.

HBO Bacheloropleiding (1) Een HBO Bacheloropleiding is een wettelijk geaccrediteerde opleiding waarmee je een officiële Bachelorgraad behaalt. De opleiding heeft een nominale duur van 4 tot 6 jaar. Een Bacheloropleiding omvat 240 EC (studiepunten). 1 EC is gelijk aan 28 studiebelastingsuren.

HBO-deelprogramma (2) Een HBO-deelprogramma is opgebouwd uit een of meerdere modules van een erkende HBO-opleiding. Met een HBO-deelprogramma verdiep en/of verbreed je je kennis over een bepaald onderwerp, thema of vakgebied op HBO-niveau. Na het afronden van een HBO-programma kun je mogelijk een of meerdere vrijstellingen ontvangen binnen een volledige, erkende HBO-opleiding.

MHBO-opleiding (1) Een MHBO-opleiding is gericht op het verdiepen en/of verbreden van je kennis en vaardigheden. Het niveau van de opleiding zit tussen MBO- en beginnend HBO-niveau in. Daarmee is deze opleiding de ideale brug van MBO naar HBO.

MBO-deelprogramma (3) Een MBO-deelprogramma is opgebouwd uit meerdere modules van een erkende MBO-opleiding. Met een MBO-deelprogramma verdiep of verbreed je je kennis over een bepaald onderwerp, thema of vakgebied op MBO-niveau. Na het afronden van een MBO-programma kun je mogelijk een of meerdere vrijstellingen ontvangen binnen een volledige MBO-opleiding.

Als managementsupporter ben jij de rechterhand van een manager of het management. Met jouw scherpe blik, proactieve houding en planning-skills neem je heel wat werk uit handen. Ben je op zoek naar een opleiding of cursus managementsupport op HBO- of MBO-niveau? Bij Schoevers vind je allerlei managementsupportopleidingen. Of je nu een carrièreswitch wilt maken of gewoon nóg beter wilt worden in je werk. Bekijk snel het aanbod bij Schoevers en schrijf je in voor een van onze opleidingen managementsupport!

Wat leer je bij de opleidingen managementsupport?

In onze opleidingen managementsupport bereiden we je voor op een baan als managementsupporter op MBO- of HBO-niveau. Je leert welke taken er komen kijken in dit vak en hoe je die zo goed mogelijk uitvoert. Hierbij besteden we uiteraard aandacht aan de moderne tools, apps en manieren van werken. Daarnaast leer je ook om jezelf effectief en klantgericht te presenteren. Het managementsupportvak is heel breed. Daarom vind je bij Schoevers ook veel verschillende gerichte opleidingen en trainingen.

Beroepsopleiding waarmee je klaar bent voor het vak

Ga je net beginnen in het vak, of werk je hier al langer in maar heb je nog geen diploma? Volg dan een beroepsopleiding, zoals ManagementsupportMBO Vakopleiding Management Assistant of HBO Managementsupport.

Ben je op zoek naar een officieel erkende opleiding? Bij Schoevers vind je erkende opleidingen managementsupport op MBO- en HBO-niveau. Bijvoorbeeld de opleiding MBO Management Assistant Niveau 4. Hiermee haal jij in 2 jaar tijd een erkend diploma.

Wil je een volledige NVAO-geaccrediteerde HBO Bacheloropleiding volgen? Ook dat kan bij Schoevers. Volg de HBO Bachelor Management specialisatie Managementsupport.

Wil je een Masterdiploma halen? Ga dan voor een MBA in de MBA voor Executive Support!

Praktische leergang

Werk je al langer als supportprofessional en wil je je nu verder ontwikkelen in het vak? Volg dan een leergang. Bijvoorbeeld een van onze Next Supportmanagement-opleidingen waarin je je verdiept in de nieuwe ontwikkelingen binnen ons vakgebied, zoals3 Next Supportmanagement of Next Supportmanagement en Projecten.

Daarnaast bieden we nog een aantal andere praktische leergangen, zoals het deelprogramma HBO Managementsupport. Met dit deelprogramma krijg je bovendien vrijstellingen in onze erkende HBO Bachelor-opleidingen!

Jezelf specialiseren?

Wil jij je specialiseren in een bepaald onderdeel van het managementsupport-vakgebied? Ook dat kan. Bijvoorbeeld met een specialisatie Virtual Assistant (VA) of HBO Hospitality voor Supportprofessionals.
Benieuwd welke opleidingen je nog meer kunt volgen? Bekijk snel ons gehele aanbod om de opleiding te vinden die past bij wat jij wilt leren.

Voltijd- of deeltijdopleiding managementsupport

Bij Schoevers vind je zowel opleidingen in deeltijd als in voltijd. In de deeltijdvariant kies je of je de lessen klassikaal (een dag of avond per week) of via e-learning volgt. Deze variant is het meest geschikt voor mensen die al werken en hun opleiding ernaast willen doen. Je kunt een opleiding doen naast je baan als managementsupporter om hier nóg beter in te worden, of als je nu nog iets heel anders doet. Bij sommige opleidingen loop je ook stage. Bij elke opleiding staat beschreven of je stage loopt of niet.

Ben jij net of enkele jaren van de middelbare school en wil je nu een opleiding bij Schoevers volgen? Kies dan voor een voltijdopleiding om managementsupporter te worden. Bekijk al onze voltijdopleidingen op HBO-niveau hier.

Word er een van Schoevers

Schoevers is meer dan een opleiding: Schoevers is een mentaliteit. Bij Schoevers leer je aanpakken op hoog niveau. En werkgevers weten dat. Als jij er een van Schoevers bent, heb je direct een streepje voor bij sollicitaties en salarisonderhandelingen.

De voordelen van Schoevers:

  • Al meer dan 100 jaar een bewezen succesvolle aanpak
  • De beste docenten uit de praktijk
  • Uitstekende locaties door heel Nederland
  • Officieel erkende opleidingen
  • De mogelijkheid tot kort en intensief studeren
  • Al tijdens je studie een interessante baan
  • Baangarantie
Ontwikkel je tot onmisbare supportprofessional en schrijf je in voor een opleiding tot managementsupporter. Heb je nog vragen? Bel ons op 035 - 7 506 140 of stel ze online. Onze opleidingsadviseurs vertellen je graag meer.