Werken bij Schoevers

Werken bij Schoevers betekent werken bij een particulier opleidingsinstituut en arbeidsmarktbemiddelaar met een grote, gevestigde naam. Vanuit ons hoofdkantoor in Hilversum besturen we een organisatie met talloze trainingslocaties verspreid over het hele land.
Over Schoevers

Werken bij Schoevers: de 3 P’s

Werken bij Schoevers betekent ook werken in een groeiende organisatie. Je komt in een team van enthousiaste en gedreven collega’s die samen met freelance professionals ervoor zorgen dat onze klanten verzekerd zijn van een kwaliteitsproduct. In de omgang met onze relaties, klanten en collega’s staan de Schoevers P’s centraal: persoonlijke aandacht, prettige leeromgeving en praktijk- en performancegericht.

Vacatures

Is het jouw ambitie om het merk Schoevers verder uit te bouwen? Loop jij warm voor de vele facetten van ons bedrijf – zoals opleidingsadvies, opleidingsmanagement of Schoevers Professionals – en wil jij hierin aan de slag?

Bekijk dan onze vacatures (in loondienst of freelance) op onze Werken bij Salta Group-website. Schoevers is onderdeel van Salta Group. Salta Group heeft als missie om leven lang ontwikkelen voor iedereen mogelijk te maken. Kortom, een werkgever en opdrachtgever waar je kunt werken voor een sterk, inspirerend merk én deel uitmaakt van een grotere, dynamische groep met brede carrièremogelijkheden.

Op zoek naar een baan via Schoevers Professionals?

Ben je niet op zoek naar een baan bij Schoevers, maar wil je door Schoevers Professionals gematcht worden aan een interessante werkgever? Bekijk dan de vacatures of neem contact op via Schoevers Professionals.

Naar Schoevers Professionals

Meer over Schoevers

Wil je meer weten over wat Schoevers voor jou kan betekenen? Lees alles over onze deeltijdopleidingen of over de baanbemiddeling van Schoevers Professionals. Of neem contact met ons op via 035 – 7 506 140 of via de website. Onze adviseurs vertellen je graag meer en geven je advies op maat.

De voordelen van Schoevers:

  • Al meer dan 100 jaar een bewezen succesvolle aanpak
  • Opleidingen voor iedere fase in je carrière
  • Breed aanbod met veel mogelijkheden
  • De beste docenten uit de praktijk
  • Uitstekende locaties door heel Nederland
  • Officieel erkende opleidingen
  • De mogelijkheid tot kort en intensief studeren
  • Al tijdens je studie een interessante baan
  • Baangarantie