Menu

Werken bij Schoevers

Werken bij Schoevers betekent werken bij een particulier opleidingsinstituut en arbeidsmarktbemiddelaar met een grote, gevestigde naam. Vanuit ons hoofdkantoor in Hilversum besturen we een organisatie met talloze trainingslocaties verspreid over het hele land.

Werken bij de Schoevers Groep

Werken bij Schoevers betekent ook werken in een groeiende organisatie.Je komt in een team van enthousiaste en gedreven collega’s die samen met freelance professionals ervoor zorgen dat onze klanten verzekerd zijn van  een kwaliteitsproduct. In de omgang met onze relaties, klanten en collega’s staan de Schoevers P’s centraal: persoonlijke aandacht, prettige leeromgeving en praktijk- en performancegericht.

Vacatures

Is het jouw ambitie om het merk Schoevers verder uit te bouwen? Loop jij warm voor de vele facetten van ons bedrijf en wil jij je hierin graag verder ontwikkelen?

Onze (freelance) vacatures linken direct door naar onze Werken bij NCOI-website.

Schoevers is onderdeel van NCOI Groep. Samen werkend Nederland sterk maken en sterk houden. Dat is waar NCOI Groep voor staat. Kortom, een werkgever en opdrachtgever waar je kunt werken voor een sterk, inspirerend merk én deel uitmaakt van een grotere, dynamische groep met brede carrièremogelijkheden.

Alle deeltijdopleidingen in één overzicht

Wil jij op je gemak al onze opleidingen bekijken? Vraag dan hier onze studiegids aan. Je kunt kiezen voor een studiegids van onze deeltijdopleidingen.

Wij helpen je graag met een persoonlijk opleidingsadvies!

Telefonisch zijn wij bereikbaar van maandag tot en met vrijdag tussen 08:00 uur tot 18:00 uur. Je kunt ons ook een bericht sturen via Whatsapp, van maandag tot en met vrijdag van 08:00 tot 18:00 uur.

 ​     035 - 7 506 140
      06 - 10 454 608
      Stuur ons een bericht

Alle voltijdopleidingen in één overzicht

Wil jij op je gemak al onze opleidingen bekijken? Vraag dan hier onze studiegids aan. Je kunt kiezen voor een studiegids van onze voltijdopleidingen.