Trainingen Projectmanagement

Wil jij als managementsupporter leren hoe je projecten managet of assisteert? Ga dan voor een projectmanagementtraining of -opleiding passend bij jouw ervaring. Of leer werken volgens een...

Lees meer

Wil jij als managementsupporter leren hoe je projecten managet of assisteert? Ga dan voor een projectmanagementtraining of -opleiding passend bij jouw ervaring. Of leer werken volgens een...

Lees meer

Wil jij als managementsupporter leren hoe je projecten managet of assisteert? Ga dan voor een projectmanagementtraining of -opleiding passend bij jouw ervaring. Of leer werken volgens een...

Lees meer
  • De opleider voor supportprofessionals
  • Meer dan 100 jaar bewezen succesvol
  • Werkgevers vragen om één van Schoevers

Trainingen Projectmanagement: 8 opleidingen

Alle filters
Niveau
Startmoment
Dag(deel)
Opleidingsvorm/ leslocatie
Duur
Prijs
Filters

HBO-deelprogramma (3)

Vakopleiding (2)

Training (3)

Wil jij als managementsupporter leren hoe je projecten managet of assisteert? Ga dan voor een projectmanagementtraining of -opleiding passend bij jouw ervaring. Of leer werken volgens een van de projectmanagementmethodes AgilePM® of PRINCE2®. Bekijk snel het aanbod en schrijf je in.

Een projectmanagementtraining of -opleiding volgen

Ervoor zorgen dat je samen met je team projecten binnen jouw organisatie soepeler laat verlopen, zodat je sneller werkt terwijl er minder fouten worden gemaakt. Als managementsupporter speel je hierbij vaak een belangrijke rol: als lid van het team, als projectassistent of zelfs als projectmanager. Met jouw regel- en organisatieachtergrond ben jij namelijk zeer geschikt om projectmatig te werken.

Afhankelijk van jouw wensen kun jij uit het Schoevers-aanbod een training of opleiding kiezen passend bij jouw projectmanagementervaring. Of je verder ontwikkelen in verschillende projectmanagementmethodes, zoals agile werken en PRINCE2®.

Zelf projecten oppakken of een projectteam aansturen

Wil jij in een jaar tijd alles leren over hoe je succesvolle projecten opzet en monitort? Schrijf je dan in voor een training of opleiding projectmanagement bij Schoevers, bijvoorbeeld voor de opleiding HBO Projectmanagement.

Als supportprofessional projecten ondersteunen

Ben je eerder op zoek naar een projectassistentopleiding of -training op MBO-niveau? In de opleiding Projectassistent leer je in zes maanden projectmatig werken, een overzichtelijk projectplan maken en zicht houden op de voortgang van het project. Na afloop ben jij helemaal klaar om de projectmanager te assisteren.

Wil je agile leren werken?

Zoek je een cursus agile, zodat je kunt werken volgens de regels van Agile Project Management™ (AgilePM®)? Ook deze training vind je bij Schoevers. In de training Agile Project Management™ Foundation (versie 2.0) inclusief examen leer je de basis van agile projectmanagement. Van de principes tot de rollen. Heb je deze basis al en wil je je kennis verdiepen? Volg dan de training Agile Project Management™ Practitioner (versie 2.0) inclusief examen. Beide trainingen volg je bij onze businesspartner Computrain.

Je kunt ook kiezen voor de training Effectief Werken in Agile Teams. Hierin leer je de principes van agile werken, hoe je samenwerkt als agile team en hoe jij meerwaarde aan het team toevoegt.

Een PRINCE2® projectmanagementtraining volgen

PRINCE2® is wereldwijd de meest gebruikte methode voor projectmanagement. Wil je de basis van PRINCE2® leren in een officiële PRINCE2®-training? Volg dan de training PRINCE2® Foundation. Heb je al veel ervaring met projecten managen en kennis van PRINCE2®? Kies dan voor de vervolgtraining PRINCE2® Practitioner. Het is ook mogelijk beide trainingen in één keer doen en zo direct expert worden in PRINCE2®. Is dat jouw wens? Ga dan voor de training PRINCE2® Foundation en Practitioner.

Word er een van Schoevers

Schoevers is meer dan een opleiding. Schoevers is een mentaliteit. Bij Schoevers leer je aanpakken op hoog niveau. En werkgevers weten dat. Als jij er een van Schoevers bent, heb je direct een streepje voor bij sollicitaties en salarisonderhandelingen. 

De voordelen van Schoevers:

  • Al meer dan 100 jaar een bewezen succesvolle aanpak
  • De beste docenten uit de praktijk
  • Uitstekende locaties door heel Nederland
  • Officieel erkende opleidingen
  • De mogelijkheid tot kort en intensief studeren
  • Al tijdens je studie een interessante baan
  • Baangarantie

Ontwikkel je tot onmisbare supportprofessional en schrijf je in voor een projectmanagement-opleiding of training. Heb je nog vragen? Bel ons op 035 - 7 506 140 of stel ze online. Onze opleidingsadviseurs vertellen je graag meer.