Schoevers Professionals. Let’s grow!

Je wilt niet zomaar een baan: je wilt dé baan. De baan waarin je je talenten kan benutten en waarin je echt het verschil kan maken.

Dat gold ook voor Demi van Halst. Daarom schakelde Demi de hulp van Schoevers Professionals in. We hielpen haar een profiel op te stellen en zorgden voor de juiste match. Zo vond Demi haar droombaan bij Loyens & Loeff.

 In deze video geeft Demi een kijkje in de groei van haar loopbaan. Hoe ze wist dat dit vak wat voor haar is, waarom haar collega’s en familie zo blij met haar zijn en hoe zij denkt over doorgroeien.

Schoevers Professionals. Let's Grow!

Wil jij ook die ene baan vinden? We helpen je graag verder groeien en bloeien. Bel ons op 035 – 7 506 145, vul ons contactformulier in of bekijk direct de openstaande vacatures. We denken graag met je mee! 

Actie Schoevers 110 jaar! 

Schoevers bestaat 110 jaar! En wie jarig is trakteert. Om je te stimuleren jezelf te blijven ontwikkelen, ontvangen de eerste 110 aanmeldingen tussen 15 januari en 15 maart een mooie korting op het lesgeld van een geselecteerd aanbod opleidingen en trainingen. Of je nu eerste stappen zet in het vakgebied of al jaren als supportprofessional werkt: samen vieren we een leven lang leren. Bekijk het aanbod