Menu
Opleidingsadvies

Schoevers Professionals. Let’s grow!

Je wilt niet zomaar een baan: je wilt dé baan. De baan waarin je je talenten kan benutten en waarin je echt het verschil kan maken.

Dat gold ook voor Demi van Halst. Daarom schakelde Demi de hulp van Schoevers Professionals in. We hielpen haar een profiel op te stellen en zorgden voor de juiste match. Zo vond Demi haar droombaan bij Loyens & Loeff.

 In deze video geeft Demi een kijkje in de groei van haar loopbaan. Hoe ze wist dat dit vak wat voor haar is, waarom haar collega’s en familie zo blij met haar zijn en hoe zij denkt over doorgroeien.

 


𝐒𝐜𝐡𝐨𝐞𝐯𝐞𝐫𝐬 𝐏𝐫𝐨𝐟𝐞𝐬𝐬𝐢𝐨𝐧𝐚𝐥𝐬. 𝐋𝐞𝐭’𝐬 𝐠𝐫𝐨𝐰!

Wil jij ook die ene baan vinden? We helpen je graag verder groeien en bloeien. Bel ons op 035 – 7 506 145, vul ons contactformulier in of bekijk direct de openstaande vacatures. We denken graag met je mee!

Het Schoevers Kwaliteit Register ®

Het Schoevers Kwaliteit Register is een keurmerk waarmee je aantoont dat je op topniveau bent opgeleid. Het SKR® wordt gecontroleerd door een onafhankelijke commissie en breed gedragen in het bedrijfsleven. Wie in het register opgenomen is, behoort tot een exclusief netwerk van ambitieuze managementondersteuners. (Potentiële) werkgevers zien meteen: jij levert Schoevers-kwaliteit.