Menu
Opleidingsadvies

Jubileumactie: Schoevers 110 jaar!

Schoevers bestaat 110 jaar! En wie jarig is trakteert. Daarom ontvangen de eerste 110 inschrijvingen tussen nu en 15 maart 2023 een mooie korting op het lesgeld van een aantal geselecteerde opleidingen uit ons aanbod. Of je nu je eerste stappen zet in het vakgebied of al jaren als supportprofessional werkt: samen vieren we een leven lang leren! 

Ontvang jubileumkorting op geselecteerde opleidingen 

Om iedereen te stimuleren zich te blijven ontwikkelen, krijgen de eerste 110 inschrijvers een flinke korting op het lesgeld. De actie is geldig op de geselecteerde opleidingen. Benieuwd welke? Bekijk ze hieronder! 

HBO- en MBO-specialisaties 

In onze specialisaties ga je dieper in op een bepaald onderwerp of aspect van het vak, zoals HRM, marketing of werken als secretaresse in een bepaalde sector. Wil jij je kennis en vaardigheden verdiepen met een specialisatie bij Schoevers? Dan is het belangrijk dat je al een achtergrond hebt als supportprofessional. Schrijf je je in voor deze specialisaties, dan profiteer je nu van 50% korting op het lesgeld:  

Officemanagement  

Een opleiding op het gebied Officemanagement leidt op tot breed inzetbare alleskunners op HBO-niveau, die complete afdelingen of organisaties ontzorgen. Schrijf jij je in voor de HBO Associate degree Officemanagement, dan profiteer je nu van 20% korting op het lesgeld. Schrijf jij je in voor de HBO Bachelor Executive Officemanagement ontvang je 15% korting op het lesgeld. 

Business Services  

Als businesssupporter ben jij de rechterhand van een manager of het management. Met jouw scherpe blik, proactieve houding en planningskills neem je heel wat werk uit handen. Ben je op zoek naar een opleiding managementsupport op MBO-niveau? Profiteer dan nu van 50% korting op het lesgeld van onderstaande opleiding: 

Volg onderstaande landelijk erkende opleidingen met 40% korting op het lesgeld: 

Medisch secretaresse 

Wil jij jouw kennis en skills inzetten op een plek waar je écht het verschil kunt maken? Word dan Medisch Secretaresse. In de opleiding Medisch Secretaresse koppel je secretariële vaardigheden aan medische kennis, waardoor je breed inzetbaar bent in het medische vakgebied. En schrijf jij je nú in voor de opleiding, dan profiteer je van 50% korting op het lesgeld.  

Virtual Assistant 

Onder managementondersteuners wordt het vak van Virtual Assistant steeds populairder. Het is veelzijdig, omdat je ondersteunende taken combineert met het ondernemerschap. Bovendien heb je de vrijheid om te bepalen wanneer je werkt en met wie. En schrijf jij je nú in voor de vakopleiding, dan profiteer je van 50% korting op het lesgeld

Next Managementsupport 

De digitale omslag die plaatsvindt in het kantoorwerk raakt het werk van supportprofessionals. Met Next Managementsupport van Schoevers krijg jij concrete handvatten om met al die nieuwe ontwikkelingen effectief om te gaan en je werk goed te kunnen blijven organiseren. Wil jij dit ook? Profiteer dan van 50% korting op het lesgeld van deze opleidingen: 

Co-management 

Na geruime tijd ervaring opgedaan te hebben als managementassistent ben je toe aan de volgende stap in je carrière: je wilt co-manager worden. Met een training binnen dit segment zet je de eerste stappen richting het realiseren van dit doel. Zo leer je meedenken en -beslissen op strategisch niveau. Wil jij dit ook? Profiteer dan van 50% korting op het lesgeld van deze opleidingen: 

Contact met Schoevers 

Heb je nog vragen over deze kortingsactie, of wil je meteen iets weten over onze opleidingen Bel ons op 035 – 7 506 140 of stel je vraag online. Wij vertellen je graag meer.

Actievoorwaarden 

  • Deze actie geldt alleen voor de geselecteerde, hierboven genoemde opleidingen. 
  • Let op: de actie is niet geldig voor andere trainingen en opleidingen binnen ons aanbod. 
  • De korting is alleen van toepassing op de eerste 110 inschrijvingen tussen 15 januari en 15 maart 2023. De opleiding moet starten voor 1 juli 2023. Wees er dus snel bij! 
  • De actie geldt alleen als je je rechtstreeks bij Schoevers inschrijft met de actiecode Schoevers110 (via de website of telefonisch via 035 - 7 506 140). 
  • Op deze actie zijn de algemene voorwaarden van Schoevers van toepassing.