Trainingen Persoonlijke Ontwikkeling

Ben je op zoek naar een training persoonlijke ontwikkeling of persoonlijke effectiviteit? Je vindt de training die je zoekt bij Schoevers. Wij hebben een ruim aanbod aan trainingen voor...

Lees meer

Ben je op zoek naar een training persoonlijke ontwikkeling of persoonlijke effectiviteit? Je vindt de training die je zoekt bij Schoevers. Wij hebben een ruim aanbod aan trainingen voor...

Lees meer

Ben je op zoek naar een training persoonlijke ontwikkeling of persoonlijke effectiviteit? Je vindt de training die je zoekt bij Schoevers. Wij hebben een ruim aanbod aan trainingen voor...

Lees meer
  • De opleider voor supportprofessionals
  • Meer dan 100 jaar bewezen succesvol
  • Werkgevers vragen om één van Schoevers

Trainingen Persoonlijke Ontwikkeling: 10 opleidingen

Alle filters
Niveau
Startmoment
Dag(deel)
Opleidingsvorm/ leslocatie
Duur
Prijs
Filters

MBO-deelprogramma (1)

Training (8)

Ben je op zoek naar een training persoonlijke ontwikkeling of persoonlijke effectiviteit? Je vindt de training die je zoekt bij Schoevers. Wij hebben een ruim aanbod aan trainingen voor supportprofessionals die aan hun persoonlijke groei willen werken. Bekijk snel het aanbod en schrijf je in.

Waarom is persoonlijke ontwikkeling zo belangrijk in je werk?

Als supportprofessional heb je veel kennis van zaken nodig. Je moet kunnen plannen, goede zakelijke e-mails kunnen schrijven en met verschillende systemen overweg kunnen. Maar je maakt pas écht het verschil als je naast je werkspecifieke vaardigheden ('hard skills') ook de zogenaamde 'soft skills' bezit die jou effectief maken. Die leer je in een training persoonlijke ontwikkeling bij Schoevers. Al onze trainingen duren enkele dagen en vinden plaats in een kleine groep. Zo hebben de ervaren en de deskundige docenten veel aandacht voor jou en je ontwikkelpunten.

Word bijvoorbeeld assertiever, zodat je beter durft te zeggen waar het op staat. Of verbeter je mindfulness, zodat je lastige taken met je volle aandacht kunt uitvoeren en minder fouten maakt. Of leer zelfverzekerd presenteren, zodat je overtuigender overkomt en collega's je sneller aannemen wat je zegt.

Welke trainingen persoonlijke ontwikkeling zijn er allemaal?

Bij Schoevers vind je een ruim aanbod trainingen persoonlijke ontwikkeling en persoonlijke effectiviteit. Bekijk hierboven het gehele aanbod. Hieronder lichten we er alvast een paar uit:

Trainingen om assertiever te worden

Wil je meer voor jezelf opkomen, je grenzen bewaken en zeggen wat je écht denkt? Volg dan een van onze assertiviteit-trainingen, zoals de training Assertief op het werk of Assertief en Effectief Organiseren. Of volg een trainingprogramma. Bijvoorbeeld het HBO Traingsprogramma Persoonlijk Inzicht en Assertiviteit. In dit gecertificeerde HBO-trainingsprogramma werk je op HBO-niveau aan persoonlijk inzicht in talenten, communicatie en je professionele optreden. Daarnaast verbeter je je professionele communicatievaardigheden en passend zelfverzekerd gedrag. Je geeft je grenzen aan en zegt duidelijk wat je denkt en voelt. Hierdoor ben jij assertiever en effectiever, zowel in je werk als in je privéleven.

Je persoonlijke kracht, uitstraling en presentatie verbeteren

Wil je werken aan je uitstraling en presentatie? Ook daar vind je bij Schoevers verschillende trainingen voor. Denk bijvoorbeeld aan Persoonlijke Effectiviteit en Presentatie. Wil je graag krachtiger en zelfverzekerder overkomen? Dan is de training Persoonlijke Kracht en Uitstraling wat voor jou. Hierin ontdek je je eigen kracht door zelfanalyse. Ook herken je je eigen blokkades en leer je hoe je die doorbreekt. Je durft je eigen kracht in te zetten en versterkt daarmee je persoonlijke kwaliteiten en uitstraling.

Trainingen om beter te communiceren

Goede communicatie op de werkvloer is essentieel om je werk goed te kunnen uitvoeren. Want pas als je elkaar begrijpt, weet je wat je van elkaar verlangt. Op zoek naar een training om beter te leren communiceren? Volg dan een training zoals Overtuigingskracht, Feedback Geven en Ontvangen, Conflicthantering of Persoonlijk Inzicht en Beïnvloedingsvaardigheden. In de laatste training leer je inzicht te krijgen in situaties en de motieven van anderen en hoe je daar effectief mee omgaat. Je voelt de sfeer en emotie beter aan en past er je manier van communiceren op aan. Je brengt zo jouw ideeën en standpunten beter over en weet anderen te motiveren. Zo word je effectiever in je werk.

Trainingen voor een betere balans tussen werk en privé

Wil jij beter in je vel zitten en een betere balans tussen werk en privé hanteren? Als dat je lukt, functioneer je beter op het werk én voel je je waarschijnlijk een stuk gelukkiger in het algemeen. Volg hiervoor bijvoorbeeld de training Mindfulness, Wendbaarheid in een Veranderende Wereld of Rationeler Denken en Effectiever Functioneren. Of kies voor een trainingsprogramma, zoals HBO Trainingsprogramma Sterk en Vitaal aan het Werk. Met dit gecertificeerde trainingsprogramma ga je aan de slag om weer met plezier en energie te werken en te leven. Je zorgt ervoor dat lichaam en geest meer in balans zijn, dat je zelfvertrouwen behoudt en rust vindt tijdens stress, conflicten of andere onprettige situaties. Vanuit deze basis kun jij weer sterk en vitaal aan het werk. 

Word er een van Schoevers

Schoevers is meer dan een opleiding: Schoevers is een mentaliteit. Bij Schoevers leer je aanpakken op hoog niveau. En werkgevers weten dat. Als jij er een van Schoevers bent, heb je direct een streepje voor bij sollicitaties en salarisonderhandelingen. 

De voordelen van Schoevers:

  • Al meer dan 100 jaar een bewezen succesvolle aanpak
  • De beste docenten uit de praktijk
  • Uitstekende locaties door heel Nederland
  • Officieel erkende opleidingen
  • De mogelijkheid tot kort en intensief studeren
  • Al tijdens je studie een interessante baan
  • Baangarantie

Ontwikkel je tot onmisbare supportprofessional en schrijf je in voor een training persoonlijke ontwikkeling bij Schoevers. Heb je nog vragen? Bel ons op 035 - 7 506 140 of stel ze online.