Menu

Alle trainingen

Alle trainingen

Wil jij beter worden in een specifieke vaardigheid? Bijvoorbeeld notuleren, zakelijk Engels of assertiviteit? Volg dan een korte training bij Schoevers. We hebben een ruim aanbod met allerlei...

Lees meer

Wil jij beter worden in een specifieke vaardigheid? Bijvoorbeeld notuleren, zakelijk Engels of assertiviteit? Volg dan een korte training bij Schoevers. We hebben een ruim aanbod met allerlei...

Lees meer

Wil jij beter worden in een specifieke vaardigheid? Bijvoorbeeld notuleren, zakelijk Engels of assertiviteit? Volg dan een korte training bij Schoevers. We hebben een ruim aanbod met allerlei...

Lees meer

Alle trainingen: 85 opleidingen

HBO Bachelor (1) Schoevers is door het Ministerie van Onderwijs, Cultuur en Wetenschap officieel bevoegd om Bachelorgraden te verstrekken. Onze HBO Bacheloropleidingen zijn officieel geaccrediteerd door de Nederlands-Vlaamse Accreditatieorganisatie (NVAO) en voldoen dan ook aan hele strenge eisen. Je doorloopt een uitgebreid aanbod aan modules en schrijft een afstudeerscriptie, waarmee je de internationale Bachelorgraad behaalt.

HBO-programma (5) Dit zijn korte programma's op HBO-niveau. Het verschil met een HBO Bacheloropleiding is dat je alleen modules volgt die gekoppeld zijn aan een specifiek onderwerp. Je bent dus veel sneller klaar.

MBO-programma (1) Dit zijn korte programma’s waarmee je in korte tijd de basis van het secretaressevak onder de knie krijgt. Als je wilt, kun je daarna – mogelijk met vrijstelling – doorstromen naar een volledige erkende MBO-opleiding.

Training (78) Tijdens een training werk je heel gericht aan één of meer specifieke vaardigheden. Alles wat je leert, kun je direct toepassen in je eigen praktijk.

Meest bekeken Alle trainingen

Wil jij beter worden in een specifieke vaardigheid? Bijvoorbeeld notuleren, zakelijk Engels of assertiviteit? Volg dan een korte training bij Schoevers. We hebben een ruim aanbod met allerlei soorten trainingen.

Waarom een training volgen bij Schoevers?

Het vak managementondersteuning vraagt veel van je. Je moet communicatief vaardig zijn, digitale skills hebben en ook goed de Nederlandse taal beheersen. Wil je beter worden in één bepaald onderwerp? Dan is het slim om een korte training te volgen.

In onze trainingen verbeter je in enkele dagen je vaardigheden met behulp van ervaren trainers en krijg je inzicht in jezelf en in je eventuele ontwikkelpunten. Zo word je in korte tijd nóg beter in je werk. Alle trainingen van Schoevers worden georganiseerd met de inzet van professionele vaardigheidstrainers met veel ervaring. Zij kunnen jouw persoonlijke vaardigheden snel op een hoger niveau brengen. Na afloop ontvang je het officiële Schoevers-certificaat.

Trainingen Computervaardigheden

Wil jij bepaalde computervaardigheden leren om te gebruiken in je dagelijkse werk als managementondersteuner? Of heb je deze vaardigheden al, maar wil je ze verder aanscherpen? Wij bieden trainingen Powerpoint, Excel en Word op verschillende niveaus, maar bijvoorbeeld ook een training met de laatste inzichten in Dataprivacy en AVG. Bekijk het volledige aanbod.

Trainingen Managementvaardigheden

Voor de managementondersteuner van nu komen management- en leiderschapsvaardigheden zeer van pas. Misschien ga je zelf wel aan de slag als leidinggevende. Hoe pak je dit zo professioneel mogelijk aan? Denk eens aan een Basistraining Leidinggeven of een Training Coachend Leidinggeven. Bekijk het volledige aanbod.

Nederlands en vreemde talen verbeteren

Taalbeheersing is essentieel om goed te kunnen communiceren. Wij bieden verschillende korte trainingen om je Nederlands te verbeteren, zodat jij je zelfverzekerd kunt uiten op je werk. Daarnaast bieden we een aantal trainingen zakelijk Engels, waarmee je buitenlandse partners of klanten correct te woord kunt staan. Bekijk het volledige aanbod.

Trainingen Persoonlijke Ontwikkeling

Met onze trainingen Persoonlijke Ontwikkeling werk jij aan je persoonlijke competenties en vaardigheden. Jouw leerdoelen en ontwikkelpunten staan voorop, zodat je het beste uit jezelf haalt en tegelijkertijd bijdraagt aan het succes van jouw organisatie.

Vergroot jouw persoonlijke kracht met trainingen op het vlak van assertiviteit, mindfulness, stressbestendigheid of wendbaarheid in een veranderende organisatie. Bekijk het volledige aanbod.

Trainingen Effectieve Communicatie

Om uit te blinken in je werk heb je ook sterke communicatievaardigheden nodig. Vaardigheden die je helpen om je professionele doel eenvoudiger te bereiken. Wij bieden je daarom trainingen gericht op overtuigingskracht, conflicthantering, samenwerken in teams of feedback geven en ontvangen. Bekijk het volledige aanbod.

Word er een van Schoevers

Schoevers is meer dan een opleiding: Schoevers is een mentaliteit. Bij Schoevers leer je aanpakken op hoog niveau. En werkgevers weten dat. Als jij er een van Schoevers bent, heb je direct een streepje voor bij sollicitaties en salarisonderhandelingen. 

De voordelen van Schoevers:

  •  Al meer dan 100 jaar een bewezen succesvolle aanpak
  • De beste docenten uit de praktijk
  • Uitstekende leslocaties door heel Nederland
  • Officieel erkende opleidingen
  • De mogelijkheid tot kort en intensief studeren
  • Al tijdens je studie een interessante baan
  • Baangarantie

Ontwikkel je tot onmisbare supportprofessional en schrijf je in voor een training bij Schoevers. Heb je nog vragen? Bel ons op 035 - 7 506 140 of stel ze online.