Menu
Opleidingsadvies

Alle trainingen

Wil jij beter worden in een specifieke vaardigheid? Bijvoorbeeld notuleren, zakelijk Engels of assertiviteit? Volg dan een korte training bij Schoevers. We hebben een ruim aanbod met allerlei...

Lees meer

Wil jij beter worden in een specifieke vaardigheid? Bijvoorbeeld notuleren, zakelijk Engels of assertiviteit? Volg dan een korte training bij Schoevers. We hebben een ruim aanbod met allerlei...

Lees meer

Wil jij beter worden in een specifieke vaardigheid? Bijvoorbeeld notuleren, zakelijk Engels of assertiviteit? Volg dan een korte training bij Schoevers. We hebben een ruim aanbod met allerlei...

Lees meer
  • De opleider voor supportprofessionals
  • Meer dan 100 jaar bewezen succesvol
  • Werkgevers vragen om één van Schoevers

Alle opleidingen: 50 opleidingen

Alle filters
Niveau
Startmoment
Dag(deel)
STAP - budget
Opleidingsvorm/ leslocatie
Duur
Prijs
Filters

HBO-deelprogramma (1)

MHBO-opleiding (1)

Basisopleiding (1)

Training (36)

Wil jij beter worden in een specifieke vaardigheid? Bijvoorbeeld notuleren, zakelijk Engels of assertiviteit? Volg dan een korte training bij Schoevers. We hebben een ruim aanbod met allerlei soorten trainingen.

Waarom een training volgen bij Schoevers?

Het vak managementondersteuning vraagt veel van je. Je moet communicatief vaardig zijn, digitale skills hebben en ook goed de Nederlandse taal beheersen. Wil je beter worden in één bepaald onderwerp? Dan is het slim om een korte training te volgen.

In onze trainingen verbeter je in enkele dagen je vaardigheden met behulp van ervaren trainers en krijg je inzicht in jezelf en in je eventuele ontwikkelpunten. Zo word je in korte tijd nóg beter in je werk. Alle trainingen van Schoevers worden georganiseerd met de inzet van professionele vaardigheidstrainers met veel ervaring. Zij kunnen jouw persoonlijke vaardigheden snel op een hoger niveau brengen. Na afloop ontvang je het officiële Schoevers-certificaat.

Microsoft-trainingen

Microsoft blijft de meest gebruikte software in kantoren. Wil jij de belangrijkste programma’s, zoals Microsoft Outlook of Microsoft Teams (nóg) efficiënter leren gebruiken? Of je vaardigheden aanscherpen in Word, Powerpoint of Excel? Volg dan een van onze Microsoft-trainingen voor supportprofessionals. Bekijk de Microsoft-trainingen.

Trainingen Managementvaardigheden

Voor de managementondersteuner van nu komen management- en leiderschapsvaardigheden zeer van pas. Misschien ga je zelf wel aan de slag als leidinggevende. Hoe pak je dit zo professioneel mogelijk aan? Denk eens aan een Basistraining Leidinggeven of een Training Coachend Leidinggeven. Bekijk de trainingen managementvaardigheden.

Nederlands en vreemde talen verbeteren

Taalbeheersing is essentieel om goed te kunnen communiceren. Wij bieden verschillende korte trainingen om je Nederlands te verbeteren, zodat jij je zelfverzekerd kunt uiten op je werk. Daarnaast bieden we een aantal trainingen zakelijk Engels, waarmee je buitenlandse partners of klanten correct te woord kunt staan. Bekijk de trainingen Nederlands en vreemde talen.

Trainingen Persoonlijke Ontwikkeling

Met onze trainingen Persoonlijke Ontwikkeling werk jij aan je persoonlijke competenties en vaardigheden. Jouw leerdoelen en ontwikkelpunten staan voorop, zodat je het beste uit jezelf haalt en tegelijkertijd bijdraagt aan het succes van jouw organisatie.

Vergroot jouw persoonlijke kracht met trainingen op het vlak van assertiviteit, mindfulness, stressbestendigheid of wendbaarheid in een veranderende organisatie. Bekijk de trainingen persoonlijke ontwikkeling.

Trainingen Effectieve Communicatie

Om uit te blinken in je werk heb je ook sterke communicatievaardigheden nodig. Vaardigheden die je helpen om je professionele doel eenvoudiger te bereiken. Wij bieden je daarom trainingen gericht op overtuigingskracht, conflicthantering, samenwerken in teams of feedback geven en ontvangen. Bekijk de trainingen effectieve communicatie.

Word er een van Schoevers

Schoevers is meer dan een opleiding: Schoevers is een mentaliteit. Bij Schoevers leer je aanpakken op hoog niveau. En werkgevers weten dat. Als jij er een van Schoevers bent, heb je direct een streepje voor bij sollicitaties en salarisonderhandelingen. 

De voordelen van Schoevers:

  •  Al meer dan 100 jaar een bewezen succesvolle aanpak
  • De beste docenten uit de praktijk
  • Uitstekende leslocaties door heel Nederland
  • Officieel erkende opleidingen
  • De mogelijkheid tot kort en intensief studeren
  • Al tijdens je studie een interessante baan
  • Baangarantie

Ontwikkel je tot onmisbare supportprofessional en schrijf je in voor een training bij Schoevers. Heb je nog vragen? Bel ons op 035 - 7 506 140 of stel ze online.