Menu

Opleidingen Officemanager

Opleidingen Officemanager

Hou jij van regelen en organiseren? En ben je niet bang voor een beetje verantwoordelijkheid? Dan is een baan als officemanager wat voor jou. In deze functie zorg je ervoor dat alles in...

Lees meer

Hou jij van regelen en organiseren? En ben je niet bang voor een beetje verantwoordelijkheid? Dan is een baan als officemanager wat voor jou. In deze functie zorg je ervoor dat alles in...

Lees meer

Hou jij van regelen en organiseren? En ben je niet bang voor een beetje verantwoordelijkheid? Dan is een baan als officemanager wat voor jou. In deze functie zorg je ervoor dat alles in...

Lees meer

Opleidingen Officemanager: 9 opleidingen

HBO Bachelor (1) Schoevers is door het Ministerie van Onderwijs, Cultuur en Wetenschap officieel bevoegd om Bachelorgraden te verstrekken. Onze HBO Bacheloropleidingen zijn officieel geaccrediteerd door de Nederlands-Vlaamse Accreditatieorganisatie (NVAO) en voldoen dan ook aan hele strenge eisen. Je doorloopt een uitgebreid aanbod aan modules en schrijft een afstudeerscriptie, waarmee je de internationale Bachelorgraad behaalt.

NVAO-geaccrediteerd
Langer dan 36 maanden HBO Bachelor NVAO-geaccrediteerd

HBO Associate degree (4) De HBO Associate degree is een wettelijk erkende opleiding op HBO-niveau en duurt 2 jaar. Deze opleidingen zijn officieel geaccrediteerd door de Nederlands-Vlaamse Accreditatieorganisatie (NVAO) en voldoen dan ook aan hele strenge eisen. Je behaalt het officiële getuigschrift Associate degree zoals vastgelegd in de Wet op het Hoger onderwijs en wetenschappelijk onderzoek (WHW). Heb je je Associate degree behaald, dan kun je van daaruit soepel doorstomen in een HBO Bacheloropleiding.

HBO-programma (4) Dit zijn korte programma's op HBO-niveau. Het verschil met een HBO Bacheloropleiding is dat je alleen modules volgt die gekoppeld zijn aan een specifiek onderwerp. Je bent dus veel sneller klaar.

Meest bekeken Opleidingen Officemanager

Hou jij van regelen en organiseren? En ben je niet bang voor een beetje verantwoordelijkheid? Dan is een baan als officemanager wat voor jou. In deze functie zorg je ervoor dat alles in het kantoor op rolletjes verloopt en geef je leiding aan een team van managementsupporters. Wil je een opleiding of cursus volgen tot officemanager? Je vind de opleiding die je zoekt bij Schoevers.

Wat leer je in een opleiding tot officemanager?

Als officemanager speel jij een belangrijke rol voor het bedrijf waar je werkt. Niet alleen ondersteun je je organisatie zelf, je geeft vaak ook leiding aan een team van managementsupporters. Hierdoor is het belangrijk dat je initiatief neemt, doelen stelt en oog hebt voor de ontwikkeling van medewerkers. In onze opleidingen tot officemanager leer je hoe je dit correct en vol zelfvertrouwen uitvoert.

Ook besteed je aandacht aan onderwerpen als marketingcommunicatie, management en organisatie, en de vaardigheden die je nodig hebt om alles in een moderne organisatie op rolletjes te laten verlopen. De functie als officemanager is echt een functie op hoger niveau. Daarom bieden we meerdere HBO-opleidingen tot officemanager aan.

Erkende opleiding tot officemanager in deeltijd of voltijd

Wil jij een door de NVAO erkende deeltijdopleiding volgen waarmee je aan de slag kunt als officemanager? Volg dan de HBO Associate degree Officemanagement of de HBO Bachelor executive Officemanagement. Na afronding van een van deze opleidingen ontvang je een officieel door de NVAO geaccrediteerd getuigschrift. Je kunt ook eerst een deelprogramma van de erkende opleiding doen en later besluiten of je de rest wilt volgen of niet.

Wil je liever een voltijdopleiding doen? Dat kan natuurlijk ook. Bij onze voltijdopleidingen ga je ongeveer 24 uur per week naar school, maar je besteedt ook veel aandacht aan zelfstudie. Je kiest deze optie meestal als je net of een paar jaar van de middelbare school af bent. Bij Schoevers bieden we twee voltijdopleidingen op HBO-niveau waarmee je uiteindelijk ook officemanager kunt worden: de HBO Associate Degree Officemanagement of de HBO Bachelor Executive Officemanagement.

Beroepsopleiding tot officemanager volgen

Ben jij op zoek naar een opleiding waarmee je snel een sterke basis ontwikkelt? Volg dan een beroepsopleiding. Deze opleidingen zijn in deeltijd, zodat je ze kunt doen naast je baan: of je nu al werkt als managementondersteuner of dat je een heel andere baan hebt.

Bij Schoevers vind je verschillende HBO-opleidingen voor de officemanager in deeltijd. Bijvoorbeeld de opleiding Officemanager (1 jaar of 2 jaar). Bij de 1-jarige opleiding ga je intensiever aan de slag en ben je eerder klaar met je opleiding. Bij de 2-jarige variant neem je wat meer de tijd.

Wil je het vak leren en daarbij ook computervaardigheden (zoals Microsoft Excel en Microsoft PowerPoint onder de knie krijgen? Dan is de opleiding Professioneel Officemanager (15 maanden of 27 maanden) de best passende opleiding voor jou. Heb je de ambitie om bij een internationaal bedrijf te werken, waarbij je contact hebt met mensen uit andere landen? Volg dan de opleiding Internationaal Officemanager (20 maanden of 32 maanden).

Word er een van Schoevers

Schoevers is meer dan een opleiding: Schoevers is een mentaliteit. Bij Schoevers leer je aanpakken op hoog niveau. En werkgevers weten dat. Als jij er een van Schoevers bent, heb je direct een streepje voor bij sollicitaties en salarisonderhandelingen.

De voordelen van Schoevers:

  • al meer dan 100 jaar een bewezen succesvolle aanpak;
  • beste docenten uit de praktijk;
  • uitstekende locaties door heel Nederland;
  • officieel erkende opleidingen;
  • de mogelijkheid tot kort en intensief studeren;
  • al tijdens je studie een interessante baan;
  • baangarantie.

Ontwikkel jezelf tot onmisbare supportprofessional en schrijf je in voor een opleiding tot officemanager. Heb je nog vragen? Bel ons op 035 - 7 506 140 of stel ze online. Onze opleidingsadviseurs vertellen je graag meer.