Opleidingen Officemanager

Hou jij van regelen en organiseren? En ben je niet bang voor een beetje verantwoordelijkheid? Dan is een baan als officemanager wat voor jou. In deze functie zorg je ervoor dat alles in...

Lees meer

Hou jij van regelen en organiseren? En ben je niet bang voor een beetje verantwoordelijkheid? Dan is een baan als officemanager wat voor jou. In deze functie zorg je ervoor dat alles in...

Lees meer

Hou jij van regelen en organiseren? En ben je niet bang voor een beetje verantwoordelijkheid? Dan is een baan als officemanager wat voor jou. In deze functie zorg je ervoor dat alles in...

Lees meer
  • De opleider voor supportprofessionals
  • Meer dan 100 jaar bewezen succesvol
  • Werkgevers vragen om één van Schoevers

Opleidingen Officemanager: 8 opleidingen

Alle filters
Niveau
Startmoment
Dag(deel)
Opleidingsvorm/ leslocatie
Duur
Prijs
Filters

HBO Associate degree (5)

HBO Bacheloropleiding (2)

HBO-deelprogramma (1)

Hou jij van regelen en organiseren? En ben je niet bang voor een beetje verantwoordelijkheid? Dan is een baan als officemanager wat voor jou. In deze functie zorg je ervoor dat alles in het kantoor op rolletjes verloopt en geef je leiding aan een team van managementsupporters. Wil je een opleiding of cursus volgen tot officemanager? Je vind de opleiding die je zoekt bij Schoevers.

Wat leer je in een opleiding tot officemanager?

Als officemanager speel jij een belangrijke rol voor het bedrijf waar je werkt. Niet alleen ondersteun je je organisatie zelf, je geeft vaak ook leiding aan een team van managementsupporters. Hierdoor is het belangrijk dat je initiatief neemt, doelen stelt en oog hebt voor de ontwikkeling van medewerkers. In onze opleidingen tot officemanager leer je hoe je dit correct en vol zelfvertrouwen uitvoert.

Ook besteed je aandacht aan onderwerpen als marketingcommunicatie, management en organisatie en de vaardigheden die je nodig hebt om alles in een moderne organisatie op rolletjes te laten verlopen. De functie als officemanager is echt een functie op hoger niveau. Daarom bieden we meerdere opleidingen tot officemanager aan.

Erkende opleiding tot officemanager in deeltijd of voltijd

Wil jij een door de NVAO erkende deeltijdopleiding volgen waarmee je aan de slag kunt als officemanager? Volg dan de HBO Associate degree Officemanagement of de HBO Bachelor executive Officemanagement. Na afronding van een van deze opleidingen ontvang je een officieel door de NVAO geaccrediteerd getuigschrift. Je kunt ook eerst een deelprogramma van de erkende opleiding doen en later besluiten of je de rest wilt volgen of niet.

Wil je liever een voltijdopleiding doen? Dat kan natuurlijk ook. Bij onze voltijdopleidingen ga je ongeveer 24 uur per week naar school, maar je besteedt ook veel aandacht aan zelfstudie. Je kiest deze optie meestal als je net of een paar jaar van de middelbare school af bent. Bij Schoevers bieden we twee voltijdopleidingen op HBO-niveau waarmee je uiteindelijk ook officemanager kunt worden: de HBO Associate Degree Officemanagement of de HBO Bachelor Executive Officemanagement.

Beroepsopleiding tot officemanager volgen

Ben jij op zoek naar een opleiding waarmee je snel een sterke basis ontwikkelt? Volg dan een beroepsopleiding. Deze opleidingen zijn in deeltijd, zodat je ze kunt volgen naast je baan: of je nu al werkt als managementondersteuner of dat je een heel andere baan hebt.

Bij Schoevers vind je verschillende deeltijdopleidingen op HBO-niveau voor de officemanager. Bijvoorbeeld de opleiding Officemanager (een jaar of twee jaar). Bij de eenjarige opleiding ga je intensiever aan de slag en ben je eerder klaar met je opleiding. Bij de tweejarige variant neem je wat meer de tijd.

Word er een van Schoevers

Schoevers is meer dan een opleiding: Schoevers is een mentaliteit. Bij Schoevers leer je aanpakken op hoog niveau. En werkgevers weten dat. Als jij er een van Schoevers bent, heb je direct een streepje voor bij sollicitaties en salarisonderhandelingen.

De voordelen van Schoevers:

  • al meer dan 100 jaar een bewezen succesvolle aanpak;
  • beste docenten uit de praktijk;
  • uitstekende locaties door heel Nederland;
  • officieel erkende opleidingen;
  • de mogelijkheid tot kort en intensief studeren;
  • al tijdens je studie een interessante baan;
  • baangarantie.

Ontwikkel jezelf tot onmisbare supportprofessional en schrijf je in voor een opleiding tot officemanager. Heb je nog vragen? Bel ons op 035 - 7 506 140 of stel ze online. Onze opleidingsadviseurs vertellen je graag meer.