Opleidingen Managementassistant

Hou je van organiseren en coördineren, en wil je jouw talenten inzetten om het management of de directie te ondersteunen? Dan is werken als managementassistent echt wat voor jou. Bij Schoevers...

Lees meer

Hou je van organiseren en coördineren, en wil je jouw talenten inzetten om het management of de directie te ondersteunen? Dan is werken als managementassistent echt wat voor jou. Bij Schoevers...

Lees meer

Hou je van organiseren en coördineren, en wil je jouw talenten inzetten om het management of de directie te ondersteunen? Dan is werken als managementassistent echt wat voor jou. Bij Schoevers...

Lees meer
  • De opleider voor supportprofessionals
  • Meer dan 100 jaar bewezen succesvol
  • Werkgevers vragen om één van Schoevers

Opleidingen Managementassistant: 4 opleidingen

Alle filters
Niveau
Startmoment
Dag(deel)
Opleidingsvorm/ leslocatie
Duur
Prijs
Filters

MBO-opleiding niveau 4 (1)

MBO-deelprogramma (1)

Vakopleiding (2)

Hou je van organiseren en coördineren, en wil je jouw talenten inzetten om het management of de directie te ondersteunen? Dan is werken als managementassistent echt wat voor jou. Bij Schoevers vind je verschillende opleidingen tot managementassistent. Bekijk het aanbod en schrijf je in!

Wat leer je bij de opleiding tot managementassistent?

Als managementassistent ondersteun je het management of een directie, zodat zij hun eigen werkzaamheden optimaal kunnen uitvoeren. Het is een dynamische rol met veel verantwoordelijkheid.

In je opleiding tot managementassistent bij Schoevers word je hier helemaal voor klaargestoomd: zo leer je de belangrijkste vaardigheden voor de managementondersteuner, zoals het maken van goede planningen, gestructureerd schrijven en zakelijke correspondentie. Na je opleiding kun je meteen vol zelfvertrouwen aan de slag bij het ondersteunen van een management of directie.

Erkende opleiding tot managementassistent volgen in deeltijd

Wil je een erkend managementassistentdiploma halen? Volg dan de opleiding MBO Management Assistant niveau 4. Hiermee haal je in 2 jaar tijd een officieel erkend MBO-diploma, zoals ingeschreven in het Centraal Register Beroepsopleidingen (CREBO). Als je aan alle voorwaarden voldoet, kun je bij deze opleiding bovendien gebruikmaken van onze officiële baangarantie: via Schoevers Professionals krijg je binnen een halfjaar een functie aangeboden voor minimaal vier maanden.

Opleiding tot managementassistent op MBO- of HBO-niveau volgen?

Managementassistent op MBO-niveau

Naast de bovenstaande opleiding vind je bij Schoevers ook andere opleidingen waarmee je beter wordt in je werk. Zo bieden we naast de erkende opleiding hierboven op MBO-niveau ook de MBO Vakopleiding Management Assistant aan.

Opleiding tot managementassistent op MHBO-niveau

Daarnaast bieden we een aantal managementassistentopleidingen op MBHO-niveau. Bij dit niveau volg je sommige vakken op MBO-niveau en sommige vakken op HBO-niveau. Deze opleidingen zijn de beste keuze als je een managementassistentopleiding op HBO-niveau zoekt, of als je nu op MBO-niveau zit en je jezelf verder wilt uitdagen.

Volg op MHBO-niveau bijvoorbeeld de opleiding Managementassistent (1 jaar of 2 jaar). Weet je nog niet zo veel over Microsoft Word, Excel en PowerPoint, en wil je dat hier in je opleiding aandacht aan wordt besteed? Volg dan de opleiding Professioneel Managementassistent (15 maanden of 27 maanden). Hierin leer je dezelfde managementassistentvaardigheden als in de opleiding Managementassistent, maar leer je ook hoe je alles uit deze Microsoft-programma’s haalt.

Internationaal managementassistent worden

Werk je of wil je gaan werken bij een internationale organisatie? Volg dan de opleiding Internationaal Managementassistent (20 maanden of 32 maanden). Hierin leer je alle vaardigheden uit de opleiding Managementassistent, maar leer je ook jezelf staande te houden in een internationale omgeving. Zo verbeter je je zakelijke Engels en leer je meer over interculturele communicatie.

Word er een van Schoevers

Schoevers is meer dan een opleiding: Schoevers is een mentaliteit. Bij Schoevers leer je aanpakken op hoog niveau. En werkgevers weten dat. Als jij er een van Schoevers bent, heb je direct een streepje voor bij sollicitaties en salarisonderhandelingen.

De voordelen van Schoevers:

  • al meer dan 100 jaar een bewezen succesvolle aanpak;
  • de beste docenten uit de praktijk;
  • uitstekende locaties door heel Nederland;
  • officieel erkende opleidingen;
  • de mogelijkheid tot kort en intensief studeren;
  • al tijdens je studie een interessante baan;
  • baangarantie.
 

Ontwikkel jezelf tot onmisbare supportprofessional en schrijf je in voor een opleiding tot managementassistent. Heb je nog vragen? Bel ons op 035 - 7 506 140 of stel ze online. Onze opleidingsadviseurs vertellen je graag meer.