Opleidingen Office Assistant

Ben jij goed in regelen, organiseren en plannen? En wil je dit inzetten om een team of afdeling te ondersteunen? Ontwikkel je dan als professional in een opleiding tot office assistant....

Lees meer

Ben jij goed in regelen, organiseren en plannen? En wil je dit inzetten om een team of afdeling te ondersteunen? Ontwikkel je dan als professional in een opleiding tot office assistant....

Lees meer

Ben jij goed in regelen, organiseren en plannen? En wil je dit inzetten om een team of afdeling te ondersteunen? Ontwikkel je dan als professional in een opleiding tot office assistant....

Lees meer
  • De opleider voor supportprofessionals
  • Meer dan 100 jaar bewezen succesvol
  • Werkgevers vragen om één van Schoevers

Opleidingen Office Assistant: 3 opleidingen

Alle filters
Niveau
Startmoment
Dag(deel)
Opleidingsvorm/ leslocatie
Duur
Prijs
Filters

HBO Associate degree (1)

MBO-opleiding niveau 4 (1)

MBO-opleiding niveau 3 (1)

Ben jij goed in regelen, organiseren en plannen? En wil je dit inzetten om een team of afdeling te ondersteunen? Ontwikkel je dan als professional in een opleiding tot office assistant.

Wat leer je bij de opleiding office assistant?

In de opleiding leer je alles wat je moet weten om een baan als office assistant goed uit te voeren. Zo verbeter je je planning- en organisatievaardigheden. Je leert hoe je planningen maakt die werken en hoe je die bij kunt sturen als dat nodig is. Ook ontdek je hoe je effectief kunt communiceren en presenteren. Hoe stel je je professioneel op? Hoe zorg je ervoor dat je boodschap overkomt? Je verbetert daarnaast ook je zakelijke correspondentie, zodat je boodschap netjes en op correcte wijze overkomt. Met alle kennis en vaardigheden die je in deze opleiding opdoet, weet je zeker dat je straks als office assistant ondersteuning van hoog niveau kunt bieden.

Erkende beroepsopleiding

De opleiding tot office assistant is een erkende opleiding. Als je slaagt voor je opleiding, krijg je een door het ministerie van Onderwijs, Cultuur en Wetenschap erkend diploma. Zo ziet je (toekomstige) werkgever meteen de waarde van alles wat je hebt geleerd. Je kunt eerst verder studeren (bijvoorbeeld door een opleiding tot management assistant te doen), maar je kunt ook meteen aan de slag in de praktijk.

Voltijd- of deeltijdopleiding office assistant

Bij Schoevers bieden we twee varianten van de opleiding office assistant aan: in voltijd en in deeltijd. Als je kiest voor de voltijdopleiding, dan heb je ongeveer 24 uur per week les. Daarnaast doe je natuurlijk nog aan zelfstudie en bereid je je voor op de lessen. Je sluit de opleiding af met een stage. Je kiest deze optie meestal als je net of een paar jaar van de middelbare school af bent.

In de deeltijdvariant van de opleiding tot office assistant kun je kiezen of je de lessen klassikaal (een avond of dag per week) of via e-learning volgt. Daarnaast ben je natuurlijk tijd kwijt aan zelfstudie en het voorbereiden van de lessen. Deze variant is geschikt voor mensen die werken en willen leren naast hun baan. Je kunt de opleiding volgen als je al een baan als office assistant hebt en nog beter wilt worden in je dagelijkse werk, maar je kunt hem ook doen als je nog helemaal geen ervaring in dit vakgebied hebt.

Word er een van Schoevers

Schoevers is meer dan een opleiding: Schoevers is een mentaliteit. Bij Schoevers leer je aanpakken op hoog niveau. En werkgevers weten dat. Als jij er een van Schoevers bent, heb je direct een streepje voor bij sollicitaties en salarisonderhandelingen.

De voordelen van Schoevers:

  • Al meer dan 100 jaar een bewezen succesvolle aanpak
  • De beste docenten uit de praktijk
  • Uitstekende locaties door heel Nederland
  • Officieel erkende opleidingen
  • De mogelijkheid tot kort en intensief studeren
  • Al tijdens je studie een interessante baan
  • Baangarantie

Ontwikkel je tot onmisbare supportprofessional en schrijf je in voor een opleiding tot office assistant. Heb je nog vragen? Bel ons op 035 - 7 506 140 of stel ze online. Onze opleidingsadviseurs vertellen je graag meer.