Trainingen Managementvaardigheden

Voor de managementondersteuner van nu komen management- en leidinggevende vaardigheden zeer van pas. In je werk krijg je regelmatig te maken met zaken als projectmanagement of eventmanagement....

Lees meer

Voor de managementondersteuner van nu komen management- en leidinggevende vaardigheden zeer van pas. In je werk krijg je regelmatig te maken met zaken als projectmanagement of eventmanagement....

Lees meer

Voor de managementondersteuner van nu komen management- en leidinggevende vaardigheden zeer van pas. In je werk krijg je regelmatig te maken met zaken als projectmanagement of eventmanagement....

Lees meer
  • De opleider voor supportprofessionals
  • Meer dan 100 jaar bewezen succesvol
  • Werkgevers vragen om één van Schoevers

Trainingen Managementvaardigheden: 12 opleidingen

Alle filters
Niveau
Startmoment
Dag(deel)
Opleidingsvorm/ leslocatie
Duur
Prijs
Filters

HBO-deelprogramma (3)

MBO-deelprogramma (1)

Training (8)

Voor de managementondersteuner van nu komen management- en leidinggevende vaardigheden zeer van pas. In je werk krijg je regelmatig te maken met zaken als projectmanagement of eventmanagement. En misschien ga je zelf wel aan de slag als leidinggevende van een team. Wil jij als managementsupporter je managementvaardigheden verbeteren? Volg dan een training of korte opleiding managementvaardigheden bij Schoevers, Bekijk snel het hele aanbod en schrijf je in!

Welke opleiding of training managementvaardigheden past bij mij?

Managementvaardigheden zijn niet alleen voorbehouden aan managers. Als managementondersteuner houd je je vaak bezig met het managen van zaken, zoals projecten, events of de financiën van je organisatie, of misschien manage je wel een eigen team. Deze werkzaamheden vragen om specifieke kennis en vaardigheden. Daarom bieden we bij Schoevers verschillende managementvaardighedentrainingen en -opleidingen, waarmee je nog beter wordt in je vak.

Je team managen

Geef jij als managementondersteuner leiding aan een team of wil je dit gaan doen? En zoek je hiervoor een training managementvaardigheden? Dan zit je goed bij Schoevers. Je kunt bijvoorbeeld de Basistraining Leidinggeven volgen. Of je managementvaardigheden in een kort programma aanscherpen met de training Praktisch Leidinggeven. In deze training krijg je inzicht in je kwaliteiten en ontwikkelpunten als leidinggevende en leer je om resultaatgericht en effectief leiding te geven. Andere trainingen die je misschien aanspreken zijn Coachend Leidinggeven, Situationeel Leidinggeven of Leidinggeven zonder Macht.

Projectmanagementvaardigeden voor de supportprofessional

Wil jij beter worden in projectmanagement? Bekijk dan een van onze projectmanagementtrainingen. Zo bieden we de korte opleiding Projectmanagement, waarin je in 3 maanden leert hoe je projecten opzet en de voortgang bijhoudt. Wil je projecten leren managen volgens de PRINCE2®-methode? Behaal dan een officieel PRINCE2®-certificaat bij Schoevers, bijvoorbeeld PRINCE2® Foundation en Practitioner. Bekijk snel het aanbod om te zien welke projectmanagementtrainingen we nog meer hebben!

Vind een training managementvaardigheden die bij je past

Als managementondersteuner krijg je te maken met diverse aspecten van het vak waarvoor jij je managementvaardigheden moet inzetten. Zo kun je je ook verder ontwikkelen op het gebied van Eventmanagement, Financieel Management, Persoonlijk Leiderschap, maar bijvoorbeeld ook in Gedrag in organisaties of Corporate Governance. Bekijk het aanbod en vind de training die het beste bij jou past.

Word er een van Schoevers

Schoevers is meer dan een opleiding. Schoevers is een mentaliteit. Bij Schoevers leer je aanpakken op hoog niveau. En werkgevers weten dat. Als jij er een van Schoevers bent, heb je direct een streepje voor bij sollicitaties en salarisonderhandelingen.

De voordelen van Schoevers:

  • Al meer dan 100 jaar een bewezen succesvolle aanpak
  • De beste docenten uit de praktijk
  • Uitstekende locaties door heel Nederland
  • Officieel erkende opleidingen
  • De mogelijkheid tot kort en intensief studeren
  • Al tijdens je studie een interessante baan
  • Baangarantie

Ontwikkel jezelf tot onmisbare supportprofessional en schrijf je in voor een opleiding of training managementvaardigheden. Heb je nog vragen? Bel ons op 035 - 7 506 140 of stel ze online. Onze opleidingsadviseurs vertellen je graag meer.