Met een opleiding van Schoevers ben je meer waard

Met de skills uit je Schoevers-opleiding word je onmisbaar voor je collega’s. Je bent écht van meerwaarde voor je team. Maar wat is die meerwaarde, ofwel: wat is jouw ‘meer’? Die vraag stellen we – in het geheim – aan collega’s van officemanagers, directiesecretaresses en andere managementondersteuners. Het resultaat? Een ode aan alle managementprofessionals!

Jolanda van Velsen
Virtual Support Professional
Het roer moest om, vond Jolanda drie jaar geleden. Ze besloot Virtual Professional te worden. Ze werkt nu als zelfstandige voor verschillende bedrijven. Als je niet één maar verschillende werkgevers hebt, wat is dan je ‘meer’, jouw meerwaarde? Jolanda’s opdrachtgevers schreven het haar. Genieten!

Een goede baan dankzij Schoevers Professionals

Met een Schoevers-diploma ben je een managementprofessional met een grote meerwaarde. Na je opleiding helpt Schoevers Professionals je graag bij de volgende stap in je carrière. Of je nu een vaste baan of een interessante interim-opdracht zoekt, de consultants van Schoevers Professionals zijn gespecialiseerd in werving & selectie en detachering. Perfect als jij meer uit jezelf wilt halen.

Ciska Twikkeler
Directiesecretaresse bij een financiële dienstverlener
Ken je dat? Je zit al een hele tijd in het vak en het lijkt soms vanzelfsprekend wat je doet en kan. Zo was het voor directiesecretaresse Ciska. Dat je collega’s en directie dat heel anders ervaren, is dan een enorme verrassing…

Een deeltijdopleiding: iets voor jou?

Wil jij een carrièreswitch maken en gaan werken als supportprofessional? Of doe je dat al, maar wil je doorgroeien in je werk? Met een deeltijdopleiding lukt het je. Wij bieden complete (vak)opleidingen die je afsluit met een volwaardig MBO- of HBO-diploma, maar ook korte en praktische trainingen. Haal meer uit jezelf en ontwikkel jezelf naast je werk, in de richting die precies bij jou past.

Rosalie Bayer

Officemanager bij een vergaderlocatie

Spontane verrassing: een filmpje voor jou, van je collega’s! Dat overkwam officemanager Rosalie. Want als officemanager heb je een grote meerwaarde voor je organisatie. Hoe leuk is het als je team vertelt wat dan precies jouw ‘meer’ is? Bekijk snel de ‘meer’ van Rosalie.

Wat is eigenlijk je meerwaarde als officemanager?

Best een lastige vraag! Maar wel een mooie om eens bij stil te staan. Dat deden de collega’s van Rosalie. Speciaal voor haar, maar ook een beetje voor alle officemanagers in ons land én voor wie erover denkt om het te worden. Want het is een bijzonder vak. En je meerwaarde is groot…

Claire Baars

Directiesecretaresse bij een marketingbureau

Twee jaar geleden besloot Claire het roer om te gooien en werd ze directiesecretaresse. Haar meerwaarde laat ze zien door te zorgen dat de directie zo goed en ontspannen mogelijk kan functioneren, omdat zij “als een stoomwals alle obstakels plet!”

Joosje Kuiper

Officemanager

Na je opleiding een leuke baan vinden is niet altijd makkelijk. Dan is Schoevers Professionals een uitkomst. Zij matchten Joosje Kuiper met haar nieuwe werkgever, een investeringsmaatschappij in Zeist. Joosje blij, collega’s blij: zij vertellen Joosje dan ook graag wat haar ‘meer’ is.