Menu

Met een opleiding van Schoevers ben je meer waard...

Met de skills die je in een Schoevers-opleiding opdoet, word je onmisbaar voor je collega’s. Je hebt écht meerwaarde voor het team. Maar wat dan…? Wat is die meerwaarde, ofwel: wat is jouw ‘meer’? Die bijzondere vraag stellen we - in het geheim - aan allerlei collega’s van officemanagers, directiesecretaresses en andere management-ondersteuners in het land. Het resultaat? Een ode aan alle managementprofessionals!

Jolanda werkt als Virtual Professional

Jolanda ondersteunt vanuit haar eigen onderneming verschillende directies en bedrijven met secretariële en HR-werkzaamheden. Ook denkt ze vaak strategisch mee. “Drie jaar geleden wilde ik uit m’n comfortzone stappen, en toen kwam ik op het idee om Virtual Professional te worden. Ik dacht dat ik heel veel vrijheid zou krijgen, maar met vier grotere opdrachtgevers en een aantal kleinere én vier kinderen thuis is het leven best druk. In het begin rolde ik stuiterend om 11 uur s avonds m’n bed in. M’n vriend zegt weleens: wordt het niet tijd dat jij je eigen VA krijgt, haha, wie weet! De grote winst van dit werk en van deze stap, is dat het geweldig is voor mijn persoonlijke ontwikkeling. Ik kom met zoveel verschillende dingen in aanraking, kan zoveel werkzaamheden op me nemen, dat is ontzettend boeiend!” Hoe blij zijn Jolanda’s opdrachtgevers met haar?

Ciska, directiesecretaresse bij een financiële dienstverlener

Ciska werkt sinds tien jaar bij een moderne, financiële organisatie. Daarvoor had ze een veel traditionelere werkgever. “Daar zat ik in een kamertje voor het kantoor van mijn leidinggevende. Ik draaide zelfs nog de telefoonnummers voor de directie en verbond ze door. Tegenwoordig heb ik mijn eigen projecten en dat is hartstikke leuk. Ik leer nog steeds, zo doe ik nu een opleiding om agile te gaan werken. Ook leer ik veel van de jonge trainees bij ons. Je moet open blijven staan, dat is belangrijk!” Ciska’s collega’s besloten haar te verrassen. Wat ze tegen haar zeiden, raakte haar.

Rosalie Bayer, officemanager bij een vergaderlocatie

Rosalie werd op een zonnige dag verrast door haar collega’s. Zij werkt sinds een jaar als officemanager bij een Utrechtse vergaderlocatie. Daar is ze onder andere verantwoordelijk voor de boekingen, klantcontacten, facturatie en marketing. Een hectische baan waar ze veel plezier in heeft. Hoogste tijd -  vonden haar collega’s - om haar eens in het zonnetje te zetten door te vertellen hoezeer ze haar waarderen en te vertellen hoeveel ‘meer’ ze is.

Claire Baars, directiesecretaresse bij een marketingbureau

Twee jaar geleden gooide Claire het roer om en werd ze directiesecretaresse. Dat betekent zorgen dat haar directie zo goed en ontspannen mogelijk kan functioneren. Lukt dat niet, dan lost zij het op. Het is veel ballen tegelijk in de lucht houden en daar geniet ze van. Haar collega’s verrasten haar door te vertellen hoe ze eigenlijk over haar denken. Waarom heeft Claire op de afdeling echt meerwaarde, wat is haar ‘meer’?

Joosje Kuiper, officemanager

Officemanager Joosje Kuiper (22) was een paar jaar geleden nog zoekend: wat wil ik worden, wat kan ik goed, wat vind ik leuk? “Ik realiseerde me dat ik graag dingen regel en organiseer. Ik hou erg van gastvrij zijn, het mensen makkelijker maken en van met ze meedenken. En ik vind het belangrijk om leuke collega’s te hebben.” En die heeft ze! Joosje’s collega’s verrasten haar door haar te vertellen waar zij goed in is, waarom ze haar waarderen. Bekijk de ‘meer’ van Joosje (en zie hoe warm ze het daarvan kreeg)!

Een goede baan dankzij Schoevers Professionals

Zit er ook meer in jou? Kies dan voor een deeltijdopleiding van Schoevers. Daarmee word je een managementprofessional met een grote meerwaarde. Na je opleiding helpt Schoevers Professionals je graag bij de volgende stap in je carrière. Of je nu een vaste baan of een interessante interim opdracht zoekt, de consultants van Schoevers Professionals zijn gespecialiseerd in werving & selectie en detachering. Perfect als jij óók meer uit jezelf wilt halen!

Een deeltijdopleiding: iets voor jou?

Op een dag ontdek je dat je niet meer op je plek zit in je huidige baan. Of je bent ambitieus en wilt doorgroeien. Wellicht heb je al een Schoevers-diploma en wil je je vakkennis vergroten en updaten. Dan is een deeltijdopleiding een ideale optie. Wij bieden complete (vak)opleidingen die je afsluit met een volwaardig MBO- of HBO-diploma, maar ook korte en praktische trainingen. Haal meer uit jezelf en ontwikkel jezelf naast je werk, in de richting die precies bij jou past.

Bekijk onze nieuwe studiegids

Naast je baan een opleiding of training volgen? Bekijk het vernieuwde aanbod van Schoevers in onze studiegids 2021/2022. Of je nu net begint of al heel ervaren bent, een basisopleiding zoekt of je wilt specialiseren: je vindt jouw supportprofessional-opleiding in onze nieuwe studiegids. Blader hem op je gemak door en kies je opleiding.