Menu

Met een opleiding van Schoevers ben je meer waard...

Met de skills die je in een Schoevers-opleiding opdoet, word je onmisbaar voor je collega’s. Je hebt écht meerwaarde voor het team. Maar wat dan…? Wat is die meerwaarde, ofwel: wat is jouw ‘meer’? Die bijzondere vraag stelden we de collega’s van Rosalie, officemanager bij een communicatiebureau en vergaderlocatie. We gaan de komende tijd meer managementprofessionals verrassen, dus hou deze pagina en onze instagram in de gaten!

Rosalie Bayer, officemanager bij een vergaderlocatie

Rosalie werd op een zonnige dag verrast door haar collega’s. Zij werkt sinds een jaar als officemanager bij een Utrechtse vergaderlocatie. Daar is ze onder andere verantwoordelijk voor de boekingen, klantcontacten, facturatie en marketing. Een hectische baan waar ze veel plezier in heeft. Hoogste tijd -  vonden haar collega’s - om haar eens in het zonnetje te zetten door te vertellen hoezeer ze haar waarderen en te vertellen hoeveel ‘meer’ ze is.

Een goede baan dankzij Schoevers

Zit er ook meer in jou? Kies dan voor een deeltijdopleiding van Schoevers. Daarmee word je een managementprofessional met een grote meerwaarde. Na je opleiding helpt Schoevers Professionals je graag bij de volgende stap in je carrière. Of je nu een vaste baan of een interessante interim opdracht zoekt, de consultants van Schoevers Professionals zijn gespecialiseerd in werving & selectie en detachering. Perfect als jij óók meer uit jezelf wilt halen!

Met Schoevers ben je meer waard

Schoevers is niet alleen een opleiding, maar ook een mentaliteit. Natuurlijk volg je bij ons een top-opleiding, maar we leren je daarnaast wat het betekent om aan te pakken op hoog niveau. Wie een opleiding van Schoevers afrondt, slaagt overal. Dus als jij er ‘een van Schoevers’ bent, dan ben je voor werkgevers meer waard. Wij bieden complete (vak)opleidingen in zowel voltijd als deeltijd die je afsluit met een volwaardig MBO- of HBO-diploma, maar ook korte en praktische trainingen. Haal meer uit jezelf en ontwikkel je in de richting die precies bij jou past.

Alle opleidingen in één overzicht

Ben jij bijna klaar met je middelbare school en wil je je ontwikkelen tot managementassistent of officemanager? Of ben jij al werkzaam in een functie als managementondersteuner en wil je je in je vak verdiepen of verbreden? Vraag onze gratis studiegids aan, zodat je alle opleidingen op je gemak kunt bekijken. Je kunt kiezen voor een studiegids van onze voltijdopleidingen of van onze deeltijdopleidingen.