Met een opleiding van Schoevers ben je meer waard

Met de skills uit je Schoevers-opleiding word je onmisbaar voor je collega’s. Je bent écht van meerwaarde voor je team. Maar wat is die meerwaarde, ofwel: wat is jouw ‘meer’? Die vraag stellen we – in het geheim – aan collega’s van officemanagers, PA's en andere ondersteuners. Het resultaat? Een ode aan alle supportprofessionals!

"Jij hebt het al bedacht voordat ik eraan denk."
Het roer moest om, vond Jolanda drie jaar geleden. Ze besloot virtual supportprofessional te worden. Ze werkt nu als zelfstandige voor verschillende bedrijven. Als je niet één maar verschillende werkgevers hebt, wat is dan jouw meerwaarde? Jolanda’s opdrachtgevers schreven het haar. 
 
Bekijk de ‘meer’ van Jolanda van Velsen, virtual supportprofessional

Een deeltijdopleiding: iets voor jou?

Wil jij een carrièreswitch maken en gaan werken als supportprofessional? Of doe je dat al, maar wil je doorgroeien in je werk? Met een deeltijdopleiding op MBO- of HBO-niveau lukt het je. We bieden niet alleen algemene opleidingen, maar ook specialisaties, zoals hospitality, werken als medisch secretaresse, virtual assistant of HRM voor officemanagers. Haal meer uit jezelf en ontwikkel je naast je werk, in de richting die precies bij jou past.

"Jij geeft mij altijd het gevoel dat het goedkomt.”

Spontane verrassing: een filmpje voor jou, van je collega’s! Dat overkwam officemanager Rosalie. Want als officemanager heb je een grote meerwaarde voor je organisatie. Hoe leuk is het als je team vertelt wat dan precies jouw ‘meer’ is? 
 
Bekijk snel de ‘meer’ van officemanager Rosalie Bayer

De meerwaarde van een Schoevers-opleiding


Je diploma is meer waard 
   

Schoevers is een bekende naam en daarmee een pre bij veel werkgevers. Wanneer jij er één van Schoevers bent, heb je dus altijd een streepje voor bij sollicitaties.


Meer persoonlijke aandacht
  

De klassen bij al onze opleidingen en trainingen zijn klein, zodat de docent echt de tijd kan nemen om te ontdekken wat jij nodig hebt om jouw meerwaarde te versterken.


Meer kennis over de praktijk
  

Onze docenten zijn werkzaam in het vak en weten precies wat voor jouw werk relevant is. Met praktijkgerichte opdrachten in je eigen werkomgeving ga je meteen aan de slag met wat je leert. 


Met Schoevers een stapje verder
    

Als één van Schoevers kijk jij verder dan de rand van je bureau en weet je hoe je vakkundig en zelfstandig projecten uitvoert. We noemen dat de Schoevers-mentaliteit.  

"We zeggen het niet elke dag, maar je bent belangrijk.”

Claire besloot het roer om te gooien en werd directiesecretaresse. Haar meerwaarde laat ze zien door te zorgen dat de directie zo goed en ontspannen mogelijk kan functioneren. Haar collega’s namen de tijd om hun waardering voor Claire op papier te zetten. 

Bekijk de ‘meer’ van Claire Baars, directiesecretaresse 

Meer carrièremogelijkheden dankzij Schoevers Professionals

Met een Schoevers-diploma ben je een managementprofessional met een grote meerwaarde. Na je opleiding helpt Schoevers Professionals je graag bij de volgende stap in je carrière. Of je nu een vaste baan of een interessante interim-opdracht zoekt, de consultants van Schoevers Professionals zijn gespecialiseerd in werving & selectie en detachering. Perfect als jij meer uit jezelf wilt halen.

"Het kan altijd, én gaat altijd lukken.”
Ken je dat? Je zit al een hele tijd in het vak en het lijkt soms vanzelfsprekend wat je doet en kan. Zo was het voor directiesecretaresse Ciska. Dat je collega’s en directie dat heel anders ervaren, is dan een enorme verrassing… 

Bekijk de ‘meer’ van directiesecretaresse Ciska Twikkeler