Supportprofessionals – Tijd voor een nieuw imago  

Het imago van de hedendaagse supportprofessional kan een flinke update gebruiken, want de supportprofessional van vandaag de dag kunnen en mogen we niet meer vergeleken met de secretaresse van 20 jaar geleden. Maar hoe kunnen we hem of haar dan wel typeren? Wat zijn hun ambities en hoe ziet de toekomst eruit? En met welke werkzaamheden zijn ze het grootste deel van hun tijd bezig? Schoevers heeft een uitgebreid onderzoek laten uitvoeren door onafhankelijk onderzoeksbureau Markteffect . Maar liefst 400 officemanagers, secretaresses, management professionals en personal assistants hebben hun mening met ons gedeeld. De resultaten geven een inkijkje in het vak van de supportprofessional. Wij nodigen je uit om er rustig doorheen te lezen en zelf te zien hoe het vak zich ontwikkelt.

Wil je meer weten?

Wil jij op de hoogte gehouden worden van de ontwikkelingen in het vakgebied van de supportprofessionals? Abonneer je dan onderaan deze pagina op onze maandelijkse nieuwsbrief.

FOTO INSTELLING

Ambitie en toekomst | deel 1 

Supportprofessionals scoren hoog op competentie en ambitie. Daarnaast zijn zij bezig met hun toekomst, waarbij zowel salarisverhoging als een goede werk/privébalans hoog op de wensenlijst staan. In het rapport vind je alle details over ambitie en toekomst van de support professional.