Opleidingen Medisch Secretaresse

In de rol van medisch secretaresse ben je een onmisbare factor binnen de gezondheidszorg....

Lees meer

In de rol van medisch secretaresse ben je een onmisbare factor binnen de gezondheidszorg. Een Schoevers-opleiding biedt jou de vereiste kennis en vaardigheden die nodig zijn om zorgprofessionals effectief te ondersteunen en bij te dragen aan de verbetering van de zorg....

Lees meer

In de rol van medisch secretaresse ben je een onmisbare factor binnen de gezondheidszorg. Een Schoevers-opleiding biedt jou de vereiste kennis en vaardigheden die nodig zijn om zorgprofessionals effectief te ondersteunen en bij te dragen aan de verbetering van de zorg....

Lees meer
  • De opleider voor supportprofessionals
  • Meer dan 100 jaar bewezen succesvol
  • Werkgevers vragen om één van Schoevers

Opleidingen Medisch Secretaresse: 4 opleidingen

Alle filters
Niveau
Startmoment
Dag(deel)
Opleidingsvorm/ leslocatie
Duur
Prijs
Filters

Vakopleiding (4)

In de rol van medisch secretaresse ben je een onmisbare factor binnen de gezondheidszorg. Een Schoevers-opleiding biedt jou de vereiste kennis en vaardigheden die nodig zijn om zorgprofessionals effectief te ondersteunen en bij te dragen aan de verbetering van de zorg.

Wat doet een medisch secretaresse

Als medisch secretaresse ben je de drijvende kracht achter de medische instelling. Je beheert agenda’s, coördineert vergaderingen en biedt ondersteuning aan het medisch team. Bovendien ben je vaak het eerste contactpunt voor patiënten en collega’s, dus uitstekende communicatievaardigheden zijn van cruciaal belang.

Waarom een opleiding tot medisch secretaresse volgen?

Veel mensen ambiëren een baan in de medische wereld. Niet alleen omdat dit een dynamische branche is waarin altijd veel gebeurt, maar vooral omdat je hierin echt wat voor anderen kunt betekenen. Als medisch secretaresse zorg je ervoor dat artsen en andere zorgverleners hun werk goed kunnen uitvoeren. Dit maakt jouw bijdrage aan de samenleving heel waardevol.

Maar om je eigen werk goed te kunnen doen, heb je wel veel achtergrondkennis nodig. Met je Schoevers-diploma bewijs je dat je over de juiste kennis beschikt om je werk als medische secretaresse uit te voeren. Je kunt op verschillende plekken aan de slag, bijvoorbeeld in een ziekenhuis, zorginstelling of huisartsenpraktijk, maar ook op een afdeling letselschade bij een zorgverzekeraar.

Wat leer je tijdens een medisch secretaresseopleiding?

Gedurende een van onze opleidingen tot medisch secretaresse leer je onze Schoevers-skills, zoals organiseren, communiceren, klantgerichtheid en nog veel meer. Je leert hoe je effectief kunt multitasken, hoe je prioriteiten kunt stellen en hoe je kunt omgaan met vertrouwelijke informatie. Bovendien krijg je inzicht in de nieuwste technologieën en software die in moderne medische instellingen worden gebruikt.

Onze topopleidingen

Word er een van Schoevers

Bij Schoevers verwerf je niet alleen de essentiële vaardigheden van het medisch secretaressevak, maar ontwikkel je ook de unieke mentaliteit die jou als medisch secretaresse laat uitblinken. Met een diploma van Schoevers heb je een voorsprong op de arbeidsmarkt. Wij geloven hier sterk in en bieden zelfs een garantie op werk bij veel van onze opleidingen. Dit is waardevol, vooral als je nieuw bent in het vakgebied of als je wilt profiteren van ons uitgebreide bedrijfsnetwerk.

Persoonlijk studieadvies

We bieden persoonlijk advies en begeleiding om ervoor te zorgen dat je de beste keuze maakt voor jouw toekomst. Neem contact met ons op via 035 - 7 506 140 of stel je vragen online. Ontwikkel jezelf tot een onmisbare supportprofessional en schrijf je in voor een opleiding tot medisch secretaresse.