Opleidingen Directiesecretaresse

Wil jij secretaressewerk op topniveau doen? Word dan directiesecretaresse. Als ondersteuner van een directeur of de directieteam zorg je ervoor dat directie zich volledig kan focussen op...

Lees meer

Wil jij secretaressewerk op topniveau doen? Word dan directiesecretaresse. Als ondersteuner van een directeur of de directieteam zorg je ervoor dat directie zich volledig kan focussen op...

Lees meer

Wil jij secretaressewerk op topniveau doen? Word dan directiesecretaresse. Als ondersteuner van een directeur of de directieteam zorg je ervoor dat directie zich volledig kan focussen op...

Lees meer
  • De opleider voor supportprofessionals
  • Meer dan 100 jaar bewezen succesvol
  • Werkgevers vragen om één van Schoevers

Opleidingen Directiesecretaresse: 2 opleidingen

Alle filters
Niveau
Startmoment
Dag(deel)
Opleidingsvorm/ leslocatie
Duur
Prijs
Filters

Vakopleiding (2)

Wil jij secretaressewerk op topniveau doen? Word dan directiesecretaresse. Als ondersteuner van een directeur of de directieteam zorg je ervoor dat directie zich volledig kan focussen op de eigen taken. Jij neemt werk uit handen, onder andere door een goede planning te maken en prioriteiten in werkzaamheden te stellen. Lijkt deze verantwoordelijke functie je wel wat? Volg dan een opleiding tot directiesecretaresse!

Wat leer je bij de opleiding directiesecretaresse?

Bij de opleiding tot directiesecretaresse leer je alles wat je moet weten om een directeur of directieteam te ondersteunen. Denk hierbij aan goed communiceren, werken volgens de laatste (digitale) ontwikkelingen, projecten opzetten en uitvoeren en zakelijke correspondentie. Daarnaast werk je ook aan je persoonlijke effectiviteit, zodat je beter doelen kunt stellen en assertief aan de slag gaat. Je leert dus niet alleen om praktisch je werk goed te doen, maar je ontwikkelt daarnaast ook de echte Schoevers-mentaliteit.

Opleiding tot directiesecretaresse op MBO- of HBO-niveau volgen?

Zoek je een directiesecretaresseopleiding op MBO- of HBO-niveau? Al onze directiesecretaresseopleidingen worden gegeven op MHBO-niveau. Dat betekent dat je sommige vakken op MBO-niveau doet en andere op HBO-niveau. Hierdoor is de opleiding zowel geschikt voor mensen die op dit moment op MBO-niveau zitten als voor mensen die op zoek zijn naar een directiesecretaresseopleiding op HBO-niveau.

Verschillende opleidingen tot directiesecretaresse

Schoevers biedt meerdere deeltijdopleidingen tot directiesecretaresse. Je kunt ervoor kiezen om je opleiding intensief te volgen in korte tijd, of iets langer de tijd nemen met een minder intensieve variant. Bij de training Professional Directiesecretaresse (15 maanden of 27 maanden) besteden we naast aan de andere managementsupport-skills veel aandacht aan computervaardigheden. Hebben Excel, PowerPoint en dergelijke programma's geen geheimen voor je? Dan kun je beter voor de opleiding Directiesecretaresse (1 jaar of 2 jaar) kiezen. En als je veel samenwerkt met klanten uit het buitenland, is Internationaal Directiesecretaresse (20 maanden of 32 maanden) echt wat voor jou.

Liever een voltijdopleiding volgen? Bij Schoevers vind je ook verschillende HBO-voltijdopleidingen. Die zijn niet direct gericht op directiesecretaresses, maar dit kun je er uiteindelijk wel mee worden.

Word er een van Schoevers

Schoevers is meer dan een opleiding: Schoevers is een mentaliteit. Bij Schoevers leer je aanpakken op hoog niveau. En werkgevers weten dat. Als jij er een van Schoevers bent, heb je direct een streepje voor bij sollicitaties en salarisonderhandelingen.

De voordelen van Schoevers:

  • al meer dan 100 jaar een bewezen succesvolle aanpak;
  • beste docenten uit de praktijk;
  • uitstekende locaties door heel Nederland;
  • officieel erkende opleidingen;
  • de mogelijkheid tot kort en intensief studeren;
  • al tijdens je studie een interessante baan;
  • baangarantie.

Ontwikkel jezelf tot onmisbare supportprofessional en schrijf je in voor een opleiding tot directiesecretaresse. Heb je nog vragen? Bel ons op 035 - 7 506 140 of stel ze online. Onze opleidingsadviseurs vertellen je graag meer.