Opleidingen Directiesecretaresse

Als directiesecretaresse ben je een onmisbare schakel in het functioneren van een organisatie....

Lees meer

Als directiesecretaresse ben je een onmisbare schakel in het functioneren van een organisatie. Een Schoevers-opleiding is ontworpen om je de kennis en vaardigheden te bieden die nodig zijn om een directeur of directieteam effectief te ondersteunen. ...

Lees meer

Als directiesecretaresse ben je een onmisbare schakel in het functioneren van een organisatie. Een Schoevers-opleiding is ontworpen om je de kennis en vaardigheden te bieden die nodig zijn om een directeur of directieteam effectief te ondersteunen. ...

Lees meer
  • De opleider voor supportprofessionals
  • Meer dan 100 jaar bewezen succesvol
  • Werkgevers vragen om één van Schoevers

Opleidingen Directiesecretaresse: 2 opleidingen

Alle filters
Niveau
Startmoment
Dag(deel)
Opleidingsvorm/ leslocatie
Duur
Prijs
Filters

Vakopleiding (2)

Als directiesecretaresse ben je een onmisbare schakel in het functioneren van een organisatie. Een Schoevers-opleiding is ontworpen om je de kennis en vaardigheden te bieden die nodig zijn om een directeur of directieteam effectief te ondersteunen. 

Wat doet een directiesecretaresse? 

Als directiesecretaresse help jij met de zaken binnen de directie. Dag in dag uit beheer je de hectische agenda's van de directieleden, waarbij je zorgt voor een naadloze planning van vergaderingen en afspraken. Maar jouw rol gaat verder dan alleen administratieve taken; je bent een betrouwbare steunpilaar voor het directieteam, waarbij je proactief meedenkt en helpt bij het nemen van beslissingen. Als het eerste contactpunt voor collega's ben jij de brug tussen verschillende afdelingen en speel je een essentiële rol in het soepel laten verlopen van de dagelijkse gang van zaken binnen het bedrijf. 

Wat leer je tijdens een directiesecretaresseopleiding? 

Tijdens onze directiesecretaresseopleidingen leer je onmisbare Schoevers-skills. Dit zijn vaardigheden zoals organisatietalent, klantgerichtheid en effectieve communicatie. Je krijgt inzicht in efficiënt multitasken, het stellen van prioriteiten en het hanteren van vertrouwelijke informatie. Daarnaast verdiep je je in de nieuwste technologieën en software die tegenwoordig in moderne kantooromgevingen gebruikt worden. 

Bekijk onze topopleidingen 

  • Directiesecretaresse
    Deze opleiding is ontworpen om je te ontwikkelen tot een efficiënte en deskundige ondersteuner op directieniveau. Je leert hoe je de zakelijke correspondentie kunt verzorgen, waaronder brieven en informatieve zakelijke mails, rapporten en presentaties. Je stemt informatie af met anderen en weet hoe je moet omgaan met vertrouwelijke informatie. 

  • Directiesecretaresse (incl. Microsoft Office)
    Dit is een praktijkgericht programma dat je voorbereidt om aan de slag te kunnen op directieniveau. Je verdiept je in de terminologie en werkwijzen binnen de directie. Daarnaast leer je hoe je effectief kunt multitasken, hoe je prioriteiten kunt stellen en is een deel van het programma gericht op Microsoft Office computervaardigheden. 

Directiesecretaresse op MBO- en HBO-niveau 

Bij Schoevers worden alle directiesecretaresseopleidingen op MBO- en HBO-niveau aangeboden. Dit houdt in dat je bepaalde vakken op MBO-niveau volgt en andere op HBO-niveau. Hierdoor is de opleiding geschikt voor zowel degenen die momenteel op MBO-niveau actief zijn als voor hen die streven naar een directiesecretaresseopleiding op HBO-niveau. 

Word er een van Schoevers 

Bij Schoevers vergroot je niet alleen je kennis van het directiesecretaressevak, maar ontwikkel je ook de unieke mindset die jou als directiesecretaresse onmisbaar maakt. Met een Schoevers-diploma heb je een streepje voor op de arbeidsmarkt. Wij hebben zoveel vertrouwen in deze meerwaarde dat we zelfs baangarantie bieden bij veel van onze opleidingen. 

Wij helpen je graag een handje verder 

Ons toegewijde team staat klaar om je te helpen bij het kiezen van de juiste opleiding die past bij jouw carrièredoelen. Bel ons op 035 – 7 506 140 of stel je vragen online. Ontwikkel jezelf tot onmisbare supportprofessional en schrijf je in voor een opleiding tot directiesecretaresse.