Schoevers Open Avond: de beste start voor jouw studie!


Je gaat binnenkort studeren. Dat betekent dat je heel wat keuzes moet maken. Best spannend! Het belangrijkste is natuurlijk dat je een studie kiest die echt bij jou past. Maar ook dat je een opleider kiest die echt bij jou past. Die studeren leuk en interessant weet te maken. Die je begeleidt als je het nodig hebt. En waar je geen nummer bent. 

Precies daarom organiseren wij voor jou onze Open avond. Wil jij een goede start maken met jouw studie? Dan mag je onze Open avond niet missen. Je bent van harte welkom en je ouders of vrienden natuurlijk ook. Meld je dus nu aan!

Starten in september

Op dit moment organiseren we geen Open avonden meer. Wil je in september nog starten met een opleiding? Bij Schoevers kan je je nog inschrijven voor komend schooljaar. Maak een afspraak voor een kennismakingsgesprek bij Schoevers. In een persoonlijk gesprek kun je ons alles vragen, maar luisteren we ook wat jouw ambities zijn en hoe we deze het beste samen kunnen bereiken.

Vanaf volgend schooljaar zullen wij weer nieuwe Open avonden inplannen. Houd onze website in de gaten voor meer informatie.

Brochure voltijdopleidingen

Op je gemak alle voltijdopleidingen bekijken? Vraag dan onze brochure aan.

Heb je vragen of wil je graag persoonlijk opleidingsadvies?

Neem dan contact met ons op

 ​     035 - 7 506 140
      06 - 10 454 608
     Stuur bericht