Menu
Opleidingsadvies

Dit zijn de ambassadeurs van het vakgebied

Secretaresse van het Jaar

De drie ambassadeurs van het vakgebied zijn bekend: Deniz Turactemur, Natalka Kuliga en Shirley Jahn mogen ons mooie vak een jaar lang vertegenwoordigen. Op dinsdag 19 april stellen ze zich voor op het podium bij het Congres. Maak hier alvast kennis met hen!

Deniz Turactemur – Senior Executive Assistant 

Deniz werkt al ruim 27 jaar in de auditpraktijk. Een behoorlijke tijd: door de continue veranderingen in de organisatie, de nieuwe kansen die hierdoor ontstaan én door de veranderende rol van de Executive Assistant, blijft het werk uitdagend.

De afgelopen jaren waren niet makkelijk, stelt Deniz, maar door creativiteit en slim gebruikmaken van de nieuwe (online) vormen van verbinden is het supportprofessionals toch gelukt om de verbindende factor te spelen. En dat blijven ze doen.

Als ambassadeur van het vak wil Deniz de mooie kanten van het vak laten zien: hoeveel variatie en verantwoordelijkheid je hebt. Dat je echt samenwerkt, in plaats van dat je voor iemand werkt.

Natalka Kuliga – secretaresse van de burgemeester van Tilburg

Inmiddels werkt Natalka al 7 jaar voor de Gemeente Tilburg. Sinds juli 2020 werkt ze als secretaresse voor burgemeester Weterings. Inderdaad: ze begon deze baan dus middenin de coronacrisis.

Natalka is er trots op dat ze in de crisistijd de burgemeester heeft mogen ondersteunen en de verbindende schakel was tussen de interne en externe crisisorganisatie. Volgens de burgemeester – die vol enthousiasme over haar spreekt – wist ze telkens verbindingen te leggen en ervoor te zorgen dat zijn agenda ondanks alle wijzigingen werkbaar was. En dat alles altijd met een lach én zin in de volgende dag.

Bekijk ook de vlog van Natalka:

Shirley Jahn – Management Assistant bij de Politie Eenheid Noord-Holland

Shirley werkt al 17 jaar bij de politie. Haar collega’s – waarvan er verschillende aan het woord komen – zijn zonder uitzondering vol lof over haar. “Ze heeft oog en oor voor de mens achter de collega en tegelijkertijd is ze superscherp op de inhoud en de kwaliteit van haar vak,” stelt eentje.

Volgens Shirley ligt de kunst van het verbinden, net als bij samenwerken, bij dat je het niet alleen doet. Uitgaan van het goede in de mens is volgens haar dan ook onmisbaar bij een goede verbinder.

Bekijk ook de vlog van Shirley:

Meld je aan voor het Congres

Onze ambassadeurs stellen zich op het Congres op dinsdag 19 april voor aan het publiek. Het thema van dit congres is ‘het nieuwe verbinden’: je ontdekt namelijk hoe jij als supportprofessional een centrale, verbindende rol blijft spelen in je organisatie. Er zijn slechts 300 plaatsen, dus meld je snel aan om een plekje te bemachtigen!

Verzeker jezelf van een plek

Let op: het inschrijf- en betaalproces gaat via de website van onze partner Public Support

Drie inspirerende sprekers, middenin de bollenvelden

Wat je kunt verwachten? Onze dagvoorzitter en een van onze sprekers Chris Zegers is met zijn anekdotes de brug tussen de verschillende sprekers. Danielle Braun brengt je op nieuwe inzichten die je manier van werken zullen veranderen. Jarno Duursma vertelt je over de impact van digitalisering op je organisatie en hoe je daarmee omgaat.

We kijken er ontzettend naar uit om jou en je vakgenoten weer ‘live’ te kunnen spreken, om elkaar te inspireren en om van elkaar te leren. Hiervoor hebben we een bijzondere plek gekozen: het congres vindt plaats in het Conference Centre Leeuwenhorst in Noordwijkerhout, een locatie middenin de bollenvelden (die dan volop in bloei staan!). Tijdens een goed verzorgde lunch is er volop gelegenheid om te netwerken met collega’s of met andere vakgenoten. Ben jij er ook bij?