Menu
Secretaresse van het Jaar

Word jij de ambassadeur van het vakgebied?

In 2022 zoeken we niet één, niet twee, maar drie ambassadeurs uit het vakgebied. Ontdek wie we zoeken en geef jezelf op – of draag je collega, teamlid of vriend(in) aan!

Drie ambassadeurs van het vakgebied

Ken of ben jij één van de toppers in het vakgebied die we zoeken? Die ene die écht ontzorgt, die voor verbinding zorgt (ook op afstand), die een vraagbaak is voor de hele organisatie of die juist als een frisse wind het hele secretariaat op stelten zet? Of diegene nou je secretaresse of een collega is, of dat je het zelf bent: meld je nu aan!

We zoeken:
  • Een junior supportprofessional (0-5 jaar ervaring)
  • Een medior supportprofessional (5-10 jaar ervaring)
  • Een senior supportprofessional (10+ jaar ervaring)
Aanmelden

Hoe verloopt de zoektocht?

7 januari tot 1 maart 2022: aanmelden en vlog maken
Meld jezelf of iemand anders aan. Je krijgt een bevestigingsmail met meer informatie over je aanmelding.

Jij (of diegene die je hebt aangemeld) maakt vervolgens een vlog van 1 tot 3 minuten met hierin:
  • Een persoonlijke introductie: wie ben je en wat doe je? En bij welk bedrijf?
  • Hoeveel jaar werkervaring je hebt.
  • Een impressie van jou in je (thuis)werkomgeving.
  • Jouw motivatie: waarom ben je de ambassadeur van het vakgebied?
  • Jouw visie op het thema ‘verbinding’: waaruit blijkt dat jij de verbindende factor bent in je werk?
 

Stuur je vlog uiterlijk 1 maart 2022 naar ons via verkiezing@schoevers.nl. Verras ons en wees creatief! Zie ook de video’s van Schoevers Talks voor inspiratie. Houd er rekening mee dat wij jouw video openbaar op Vimeo en onze website plaatsen, anders kan jouw achterban niet stemmen.
Wij selecteren in iedere categorie: junior, medior en senior, de zes beste vlogs. Deze mensen gaan door naar de stemronde. Je ontvangt per e-mail bericht of je binnen jouw categorie wel of niet bij de laatste zes zit.
 
10 tot 24 maart 2022: stemronde
De vlogs komen op 10 maart online. Tot 25 maart kan de achterban en het publiek stemmen via onze website, daarnaast zal ook onze vakjury een stem uitbrengen.

Op 1 of 8 april 2022: selectie
Per categorie: junior, medior en senior, gaan uiteindelijk drie ambassadeurs door naar de selectie.
Zij worden gevraagd een live presentatie te geven aan de vakjury op vrijdag 1 of 8 april 2022 in Hilversum. Uit deze selectie wordt door de vakjury, per categorie een ambassadeur geselecteerd.
 
Op 19 april 2022
Tijdens het Secretaresse van het Jaar 2022 Congres worden de drie ambassadeurs voorgesteld aan het grote publiek!

Waarom jij de ambassadeur wilt worden

Als ambassadeur krijg je uitgebreid de kans om je visie op het vakgebied te delen. Ook kun je aan iedereen laten zien hoe leuk en divers ons vakgebied is. Dat doe je via kanalen van Schoevers, maar ook in andere media. Dit leidt tot mooie ervaringen, interessante ontmoetingen en een groter, waardevol netwerk.

Secretaresse van het Jaar Congres

De drie ambassadeurs: junior, medior en senior, stellen zich op het Secretaresse van het Jaar Congres voor aan het publiek. Op dit congres op dinsdag 19 april zetten wij alle secretaresses, PA’s, management assistants en officemanagers in het zonnetje. Dit jaar organiseren we geen event maar een inhoudelijk congres met als thema ‘het nieuwe verbinden’. Onze dagvoorzitter en spreker Chris Zegers is met zijn anekdotes de brug tussen de verschillende sprekers, waar hij zelf 1 van is. Danielle Braun brengt je op nieuwe inzichten die je manier van werken zullen veranderen. Jarno Duursma vertelt je over de impact van digitalisering op je organisatie en hoe je daarmee omgaat.

Wil je op de hoogte gehouden worden en jezelf verzekeren van een plek op het event van dinsdag 19 april. Vul vrijblijvend het onderstaand formulier in. Dan krijg je een seintje zodra je je officieel kunt inschrijven! 

Houd me op de hoogte