HBO in 2 jaar - Kleinschalig & Persoonlijk

Rianne Beenes - Associate degree Officemanagement, Rotterdam

Na twee mbo-opleidingen volgde Rianne de Associate Degree Officemanagement. Als ze Schoevers vergelijkt met andere scholen valt de kenmerkende aanpak op. Kleinschalig en persoonlijk, op een prettige manier. Ontdek alles over het succesverhaal van Rianne.

Veel meer dan een secretaresseopleiding

Rianne volgde eerder al twee mbo-opleidingen op Schoevers. Eerst de opleiding tot Secretaresse en daarna de opleiding tot Directiesecretaresse. “Tijdens mijn stages werkte ik niet alleen als secretaresse, maar voerde ik ook marketing- en communicatietaken uit. Dat vond ik zo leuk dat ik ben doorgestroomd naar de Associate Degree Officemanagement op hbo-niveau. Daar leer je toch meer over marketing en communicatie dan op mbo-niveau. Het is veel meer dan een secretaresseopleiding.”

Kenmerkend: kleinschalig en persoonlijk

“In eerste instantie koos ik voor Schoevers, omdat mijn zus ook een Associate Degree heeft gevolgd en de opleidingen goed aangeschreven staan.” Als Rianne haar ervaring vergelijkt met anderen valt de aanpak van Schoevers op. “Mijn vriendinnen studeren ergens anders en kennen Schoevers eigenlijk niet. Als ik naar hun verhalen luister, heb je op Schoevers bijvoorbeeld minder lesuitval en veel meer persoonlijke begeleiding.” Ze vervolgt: “Het is niet zo dat docenten constant achter je broek aanzitten, maar als er iets is staan ze meteen voor je klaar. Dat is prettig.”

Theorie zelfstandig toepassen in de praktijk

“Je leert veel uit de praktijk, omdat onze docenten praktijkvoorbeelden in de lessen gebruiken.” Maar het leukste vindt Rianne dat je zelfstandig projecten organiseert en ook daadwerkelijk uitvoert. “Zo organiseren we nu een benefietwedstrijd met het RTL-sterrenteam om geld in te zamelen voor het goede doel. Zo leer je echt op een zelfstandige manier de theorie in de praktijk toe te passen.”

Meer weten? Lees alles over de Associate Degree opleidingen.

Brochure deeltijdopleidingen

Op je gemak alle deeltijdopleidingen bekijken? Vraag dan onze brochure aan.

Heb je vragen of wil je graag persoonlijk opleidingsadvies?

Neem dan contact met ons op

 ​     035-7506140
      06-10454608
     Stuur bericht