Hbo in 2 jaar - een perfecte basis

Anne was erg zoekende na de middelbare school en kwam er door middel van keuzegesprekken achter dat een ondersteunende functie goed bij haar past. Ze volgde de Associate Degree Officemangement en legde daarmee de perfecte basis. Lees alles over haar ervaring met deze opleiding hier. 

Zoekende na de middelbare school

“Na mijn middelbare school wist ik niet wat ik wilde doen en heb ik eerst andere activiteiten ondernomen. Ik heb onder andere als au pair in Engeland gewerkt. Na een studiekeuzegesprek bleek dat een ondersteunende functie mij goed zou liggen en ging ik op zoek naar een passende studie in deze richting."

De perfecte basis voor meer

"Ik koos voor de Associate Degree Officemangement van Schoevers. In relatief korte tijd leer je veel theorie. Tegelijkertijd doe je ook al relevante werkervaring op, omdat ik twee keer stagegelopen heb. Het programma is erg intensief, het is echt vijf dagen in de week knallen. Je wordt opgeleid als secretaresse of officemanager, maar het bleek de perfecte basis voor meer. Ik kan alle kanten op met deze studie."

Geen dag is hetzelfde als officemanager

"Mijn eerste baan na de Associate Degree was als managementassistent bij Oxxio. Ik zat veel achter de computer, beheerde bijvoorbeeld agenda’s en nam alle telefoontjes aan. Ik werk nu als officemanager bij Pinnacle Offices. We werken met een klein team en daardoor heb ik veel meer verantwoordelijkheden. Mijn werk is bijzonder veelzijdig, geen dag is hetzelfde. Ik help de hele dag mensen en daarnaast regel ik allerlei zaken in en om het bedrijf. Er zijn dagen dat ik geen moment op mijn plek achter de computer zit. Heerlijk."

Brochure deeltijdopleidingen

Op je gemak alle deeltijdopleidingen bekijken? Vraag dan onze brochure aan.

Heb je vragen of wil je graag persoonlijk opleidingsadvies?

Neem dan contact met ons op

 ​     035-7506140
      06-10454608
     Neem contact op