Menu

15 jaar Schoevers Professionals

Het is een bijzonder jaar voor Schoevers Professionals: ons label bestaat 15 jaar! Aan het woord zijn manager Catharina van Bruggen en carrièrecoach Elise Verkaik.

Catharina: “Het lustrumjaar laten we uiteraard niet ongemerkt voorbij gaan. We hebben veel leuke dingen bedacht. Zo gaan we taarten rondbrengen bij opdrachtgevers en organiseren we winacties. In aanloop naar het jubileum was de timing goed om met onze nieuwe naam naar buiten te komen. Voordat we Schoevers Baanbemiddeling heetten, was onze naam al Schoevers Professionals.” Elise vult aan: “Het is weer tijd om terug te switchen. De markt verandert en wij zijn wendbaar; deze naam past toch het best bij ons. We zijn niet zomaar een bureautje dat in banen bemiddelt. Vanuit onze expertise en ervaring bedienen we een exclusieve doelgroep en dat willen we uitstralen.”
 
Een greep uit kenmerkende eigenschappen en belangrijke gebeurtenissen:
  • Schoevers Professionals organiseert in het laatste studiejaar regelmatig sessies om studenten klaar te stomen voor de arbeidsmarkt. Denk hierbij aan tips & tricks rondom het solliciteren, cv tips en “hoe kom ik over op mijn potentiële werkgever”.
  • Op de eerste werkdag van onze kandidaten, ontvangen klanten een taart. Elke start is er één om te vieren en het is een goede binnenkomer voor de kandidaat.
  • In 2015 werd Schoevers overgenomen door de NCOI Groep, wat veel doorgroeikansen met zich meebracht.
  • Schoevers Professionals begon met een paar vestigingen in het land. Nu opereren we landelijk met een hoofdkantoor in Hilversum.
  • We waren aanwezig bij het ‘Schoevers in één dag event’, wat een groot succes was.
  • Er zijn al talloze mooie plaatsingen gerealiseerd bij zowel kleine klanten als bekende grote klanten, in vele branches, van mode tot juridische dienstverlening.
  • Schoevers Professionals heeft al veel afstudeerfeestjes mogen meemaken!
Kortom: veel om trots op te zijn en volop positieve energie. Vier jij dit jubileumfeestje met ons mee? Houd onze website en social media in de gaten!
 

Alle opleidingen in één overzicht

Ben jij bijna klaar met je middelbare school en wil je je ontwikkelen tot managementassistent of officemanager? Of ben jij al werkzaam in een functie als managementondersteuner en wil je je in je vak verdiepen of verbreden? Vraag onze gratis studiegids aan, zodat je alle opleidingen op je gemak kunt bekijken. Je kunt kiezen voor een studiegids van onze voltijdopleidingen of van onze deeltijdopleidingen.

Wij helpen je graag met een persoonlijk opleidingsadvies!

Telefonisch zijn wij bereikbaar van maandag tot en met vrijdag tussen 08:30 uur tot 17:00 uur. Je kunt ons ook een bericht sturen via Whatsapp, van maandag tot en met vrijdag van 10:00 tot 16:00 uur.

 ​     035 - 7 506 140
      06 - 10 454 608
      Stuur ons een bericht