Laat werk uit handen nemen door een Learning Professional

Veel organisaties maken gebruik van de diensten van gedreven starters. Wilt u ook profiteren van de voordelen die dit biedt? Wij brengen u graag in contact met een gemotiveerde managementsupporter die u veel werk uit handen neemt.

Werken en leren

Schoevers Professionals kan u koppelen aan supportprofessionals op verschillende niveaus: van graduate tot Learning Professional, junior, medior en zelfs executive.
 
In september start een nieuwe groep studenten met de HBO Associate degree Officemanagement. En dit is niet zomaar een groep: deze groep ambitieuze professionals is al in bezit van een MBO-diploma in het vakgebied en gaat nu verkort het HBO-diploma halen bij Schoevers. De kandidaten hebben al ruime werkervaring opgedaan door stages te lopen en staan nu te springen om zich te bewijzen bij uw bedrijf.

De voordelen voor u:

  • U betaalt geen bemiddelingskosten
  • ​U voegt een volwaardige werknemer (op basis van 0,8 fte) mét een afgerond MBO-diploma toe aan uw team
  • Deze werknemer is hard op weg naar een HBO-diploma
  • Onze Learning Professionals zijn ambitieus en willen zichzelf graag bewijzen
  • Uw werknemer krijgt intensieve begeleiding vanuit Schoevers Professionals

Catharina van Bruggen-Blaauw, Manager Schoevers Professionals: “Learning Professionals zijn high potentials met de nodige stage-ervaring. Zij zijn daardoor direct inzetbaar in uw organisatie. Wij zorgen voor de perfecte match met uw organisatie en de juiste begeleiding.”

Perfecte match

Onze starters hebben niet alleen de juiste papieren, ze maken ook indruk met hun vaardigheden, werkhouding (die unieke Schoevers-mentaliteit) en de manier waarop zij zichzelf presenteren. Heeft u voor een van hen een passende vacature? Dan zorgen wij voor de perfecte match. Bel ons via 035 - 7 506 145 of neem via de website contact met ons op.

Hoe wij werken

Schoevers Professionals is gespecialiseerd in werving & selectie en detachering van kandidaten op het gebied van managementondersteuning en marketingcommunicatie.

U bepaalt zelf de contractvorm voor de samenwerking. Piekbelasting opvangen, een tijdelijke overbrugging of een permanente aanvulling voor uw team? Het kan allemaal.