De Schoevers-professionals: direct van grote waarde binnen een tijdelijke of vaste functie

De coronacrisis zorgt niet alleen voor een verandering binnen de huidige werkwijze; het vraagt ook om nieuwe vaardigheden, kennis en functies. Welke supportrollen heeft jouw organisatie hard nodig? En zoek je naar een snelle, tijdelijke invulling van bedrijfskritieke functies of een professional voor de langere termijn? Met de Schoevers-kwaliteit die onze supportprofessionals hebben, zijn ze direct van grote waarde voor de organisatie.

Momenteel zijn werkgevers voornamelijk op zoek naar tijdelijke professionals die snel inzetbaar zijn om bedrijfskritieke functies te vervullen. Kiest de werkgever toch voor een kracht voor langere tijd? Dan zijn communicatieve vaardigheid, wendbaarheid en creativiteit een absolute must. Niet alleen organisaties, maar ook de medewerkers moesten tijdens de coronacrisis namelijk snel en flexibel handelen en geheel online en telefonisch met elkaar communiceren. Deze karaktereigenschappen zijn extra waardevol tijdens uitdagende tijden. Tot slot is het van belang voor bedrijven dat kandidaten met minimale training snel inzetbaar zijn.

Een Schoevers-professional voor elke organisatiebehoefte

De inwerkperiode van nieuwe medewerkers kan in deze tijd een uitdaging zijn. Hoe werk je iemand op afstand zo goed mogelijk in? En hoe geef je iemand de handvatten waarmee hij of zij snel volwaardig kan meedraaien? De professionals van Schoevers hebben een rijkdom aan ervaring en zijn gewend aan een inwerkperiode op afstand. Zij passen zich in no-time binnen verschillende organisaties aan en zijn snel up-to-speed binnen een tijdelijke of vaste functie. Schoevers-professionals behoeven dus niet veel aandacht tijdens de inwerkperiode. Zo is die bedrijfskritieke functie vliegensvlug vervuld door een kracht die direct van grote waarde is binnen de organisatie.

Kneedbare studenten; een direct waardevolle investering voor langere tijd

Heb je ruimte voor studenten op de werkvloer? Maak kennis met de Learning Professionals van Schoevers. Zij zijn per direct voor 32 uur per week beschikbaar voor een langere tijd en worden vanuit de opleiding begeleid. De overige werkdag doen zij alle kennis en skills op die zij direct binnen jouw organisatie kunnen toepassen. Elke week ontwikkelen zij zich verder als professional die naadloos bij jouw organisatie past.

Binnen no-time een medewerker die volop meedraait

Wil jij jouw organisatie laten versterken door een Schoevers-professional? Neem contact op via 035 – 7 506 145 voor meer informatie over wat ‘eentje van Schoevers’ voor jouw organisatie kan betekenen.