Testimonials

Hbo in 2 jaar - Kwaliteit voor altijd

Nina van Dijk - Accountmanager bij Augeo academy

Schoevers gaf Nina de praktische basis waar ze nog altijd profijt van heeft. Door de baanbemiddeling van Schoevers kon ze meteen aan de slag op de arbeidsmarkt. Zelfs toen ze na twee jaar toe was aan een volgende stap hielp haar carrièrecoach bij het vinden van haar droombaan. Het succesverhaal van Nina lees je hier.  

Praktische basis

“Bij Schoevers heb ik veel praktische kennis opgedaan waar ik nu nog steeds profijt van heb. Zo kreeg ik uitgebreide training in Word en Excel, maar er wordt ook veel aandacht besteed aan correct Nederlands. Daarnaast heb ik vakken op hbo-niveau gevolgd zoals management en communicatie en heb ik projecten en onderzoeken uitgevoerd. Het was echt een praktische en inhoudelijke basis voor de toekomst, die kwalitatieve basis neem ik altijd mee.”

Schoevers baanbemiddeling

“In juli 2010 was ik klaar met mijn Associate Degree en hielp Schoevers baanbemiddeling mij bij het vinden van mijn eerste baan. Toen ik een paar jaar na mijn afstuderen toe was aan een volgende stap heb ik weer contact opgenomen met mijn carrièrecoach bij Schoevers. Dat is echt een voordeel, ze kennen je persoonlijk en kunnen je zo goed helpen.”

Droombaan

“Ik begon als officemanager bij Augeo, dat als doel heeft bij te dragen aan het veilig en gezond laten opgroeien van kinderen. Hiervoor ontwikkelt Augeo een tijdschrift, onlinecursussen en innovatieve projecten. Als accountmanager verkoop ik cursussen, maar denk ik ook na over hoe we onze doelgroepen kunnen bereiken.”