Menu
Testimonials

Hbo Officemanagement

Tijdens mijn Schoevers-opleiding Hbo Officemanagement ben ik breed opgeleid. Van allerlei vakgebieden heb ik een flinke basis meegekregen, zodat ik in het werkveld in staat ben alle soorten managers te ondersteunen. De kleinschaligheid van de opleiding en de persoonlijke aandacht heb ik als positief ervaren. Ik was niet ‘een van de studenten’, maar alle docenten en medewerkers kenden me bij naam.
 
Tijdens mijn opleiding kwam ik in aanraking met Schoevers Baanbemiddeling. Al voordat ik was afgestudeerd, was ik in gesprek over mijn mogelijkheden en wensen voor de arbeidsmarkt. In een persoonlijk gesprek met een van de consultants werd mij duidelijk dat ik graag wilde onderzoeken wat voor soort bedrijf bij mij past. Voor ik het wist was ik onderdeel van het detacheringsteam van Schoevers Baanbemiddeling.

Schoevers Baanbemiddeling heeft mij de kans gegeven om een aantal maanden te
werken in het Wilhelmina Kinderziekenhuis als stafsecretaresse van diverse afdelingen.
Ik werkte in een groot bedrijf met veel artsen waar ik mijn geleerde vaardigheden in praktijk kon brengen. Regelmatig had ik gesprekken met mijn consultant van Schoevers om te kijken naar hoe ik mijzelf kon blijven ontwikkelen en te onderzoeken wat voor baan bij mij paste. Ik kwam erachter dat een non-profitorganisatie goed bij mij paste, maar dat ik op zoek was naar meer verantwoordelijkheden. Op het kantoor van Schoevers Professionals leerde ik meer over het werken in een commerciële omgeving en werd ik klaargestoomd voor de realiteit.

Daarna ben ik door Schoevers Baanbemiddeling voorgesteld bij de Parkinson Vereniging, een kleine organisatie die op zoek was naar een office assistent. Tijdens de procedure werd mij verteld dat deze organisatie eerst zijn twijfels had in verband met mijn leeftijd (op dat moment was ik 19). Doordat ik ben voorgesteld door Schoevers Baanbemiddeling, kreeg ik toch de kans om mij te presenteren en ben ik aangenomen in de functie van office assistent. Deze baan beviel mij zo goed, dat ik uiteindelijk ben blijven werken bij deze organisatie.

Inmiddels werk ik een aantal jaar bij de Parkinson Vereniging en heb ik diverse functies mogen vervullen. Ik heb aanvullend de deeltijdstudie Bedrijfseconomie gevolgd en afgerond en werk nu met veel plezier als officemanager/financieel medewerker.

Ik heb Schoevers Baanbemiddeling als een steun ervaren; de consultants wisten precies wat zich in de arbeidsmarkt afspeelde en maakten mij wegwijs in het werkzame leven. Dankzij Schoevers Baanbemiddeling ben ik goed op weg geholpen naar de baan die mij op het lijf geschreven is.

Alle deeltijdopleidingen in één overzicht

Wil jij op je gemak al onze opleidingen bekijken? Vraag dan hier onze studiegids aan. Je kunt kiezen voor een studiegids van onze deeltijdopleidingen.

Wij helpen je graag met een persoonlijk opleidingsadvies!

Telefonisch zijn wij bereikbaar van maandag tot en met vrijdag tussen 08:00 uur tot 18:00 uur. Je kunt ons ook een bericht sturen via Whatsapp, van maandag tot en met vrijdag van 08:00 tot 18:00 uur.

 ​     035 - 7 506 140
      06 - 10 454 608
      Stuur ons een bericht