Dat is er een van Schoevers: Roos Merkelbach

Maak kennis met Schoevers-alumnus Roos Merkelbach. Zij werkt als operations manager/assistent bij David Lewis Productions.

Roos: “Ik wilde graag personal assistant worden, net zoals in de film. Via Google ging ik kijken wat mijn opties waren. Een reguliere onderwijsinstelling trok mij totaal niet, maar ik zag ook Schoevers voorbij komen. De mogelijkheid om een 1-jarige opleiding te volgen en de goede naam van Schoevers gaven mij de doorslag om voor een Schoevers-opleiding te kiezen. Ik ben niet echt een schooltype, ik breng liever het geleerde meteen in praktijk. Een 1-jarige opleiding was daarom voor mij ideaal. De kleine klassen vond ik erg prettig. Daardoor kreeg je veel persoonlijke aandacht, soms iets te…. 😉.

Na afronding van de opleiding ging ik op zoek naar een baan. Ik heb erg veel aan de naam ‘Schoevers’ gehad. Dan heb je echt een streepje voor met solliciteren. De banen die ik heb gehad zijn zeker mede dankzij mijn opleiding. Na enige tijd werken nam Schoevers Professionals precies op het juiste moment contact met mij op. Binnen 2 weken had ik al een contract getekend bij mijn huidige bedrijf, zo snel werd er geschakeld.
 
Momenteel werk ik in de muziekindustrie. Ik hou erg van de korte lijntjes binnen het bedrijf waar ik nu werk en ik vind het leuk om iemands sparringpartner te zijn. Te weten wat diegene nodig heeft en elke keer een stapje voor te zijn. Het is wel belangrijk dat je een klik hebt met degene voor wie je werkt.
 
Ik zou iemand Schoevers zeker aanraden! 100%!”

Heb jij een Schoeversdiploma, of heb je door jouw werkervaring een vergelijkbaar niveau bereikt? En ben je op zoek naar een volgende stap in je carrière? Kom met Schoevers Professionals in contact.