Dat is er een van Schoevers: Isolde

Isolde van Zantwijk is bestuurssecretaresse bij de Gemeente Lelystad. Zij volgde tussen 2008 en 2010 de HBO Associate degree Officemanagement. Later maakte ze meerdere keren gebruik van Schoevers Professionals bij het zoeken naar een baan. Hoe beviel dit? Isolde vertelt.

Kwaliteit in de opleiding

“Mijn opleiding vond ik leuk, leerzaam en persoonlijk. Schoevers geeft veel persoonlijke begeleiding en de kwaliteit van het onderwijs is hoog. Je wordt echt klaargestoomd voor het werkende leven. Naast theoretische kennis is er ook ruimte voor praktijkervaring tijdens de stage. Doordat het niveau van de lessen hoog is, leer je veel in korte tijd. Daar heb ik nog dagelijks profijt van.
 
Schoevers staat voor kwaliteit. Bij het solliciteren naar een baan wordt dat gezien en erkend. Het lijkt alsof je een voordeel hebt ten opzichte van anderen. Het is een naam die hoog aangeschreven staat. Je valt op en dat helpt. Bovendien leer je in korte tijd veel op een dusdanig niveau dat je je hiermee onderscheidt.“

Solliciteren via Schoevers Professionals

“Ik heb heel goede ervaringen met Schoevers Professionals. We kennen elkaar inmiddels al lang. Het contact verloopt altijd soepel, ze zijn erg betrokken en hebben oog voor wie je bent.
 
Tijdens de opleiding maakten we al kennis met Schoevers Professionals. Later reageerde ik op een vacature die hier uitstond. Inmiddels ben ik werkzaam bij mijn tweede werkgever via Schoevers. Ze openen deuren die normaal gesproken erg lastig te openen zijn. Uiteraard ben ik daar heel blij mee.”

Oog voor jou

“Mijn huidige functie is een heel veelzijdige functie, iedere dag is anders. Naast het feit dat je ondersteunende werkzaamheden verricht is er ruimte voor wie je bent en wat je graag wilt doen. Ik zou Schoevers Professionals absoluut aanraden!
 
De dames bij Schoevers Professionals hebben oog voor jou als persoon waardoor je elkaar echt leert kennen. Dit helpt hen een goede inschatting te maken in welke functie bij je past en minstens zo belangrijk of je binnen de bedrijfscultuur van de werkgever past. Ze streven ernaar je te helpen aan een baan voor lange termijn. Ondanks dat ik al ruim tien jaar afgestudeerd ben houden we regelmatig contact en staan ze voor je klaar. Dat is een groot compliment waard!”