Menu
Opleidingsadvies

Geen tijd om door te leren? Met Schoevers Kort & Intensief lukt het je wél

Als managementondersteuner moet je voortdurend mee veranderen met de wereld om je heen. Daarom is het belangrijk jezelf te blijven ontwikkelen binnen je vak. Misschien denk je dat je daar helemaal geen tijd voor hebt. Als managementondersteuner heb je het immers al druk genoeg. Gelukkig hebben we hier bij Schoevers een oplossing voor: korte en intensieve opleidingen en trainingen, waarmee je in korte tijd weer helemaal klaar bent voor de toekomst. Afhankelijk van jouw wensen én beschikbare tijd, hebben we altijd een opleiding of training die bij je past.

Word in 6-12 maanden toekomstbestendig met Secretary Next en Next Supportmanagement
Wil je op de hoogte blijven van wat er speelt in je vakgebied en meegroeien met de supportwerkzaamheden van de 21e eeuw? Dan zit je goed met onze opleidingen Secretary Next en Next Supportmanagement. In slechts 6-12 maanden doe je diepere inhoudelijke kennis op over actuele ontwikkelingen op de arbeidsmarkt en leer je vaardigheden voor gevorderden. Je kunt kiezen uit verschillende Secretary Next en Next Supportmanagement opleidingen:

Ontwikkel in 3 maanden nieuwe vaardigheden met een korte opleiding
Heb je een paar maanden de tijd om aan je ontwikkeling te werken? Ook dan hebben we een breed aanbod aan interessante korte opleidingen waarmee jij de volgende stap zet als supportprofessional, zowel op MBO- als MHBO- en HBO-niveau. Een kleine greep uit ons aanbod:

Doe nieuwe kennis op met een korte training van 1-3 dagen
Heb je maar beperkt de tijd, maar wil je wel graag aan je ontwikkeling werken? Dan zijn onze korte trainingen iets voor jou. In slechts enkele dagen verdiep je je in een onderwerp dat voor jou interessant is. Bij Schoevers heb je ruime keuze uit verschillende trainingen, dus er zit er altijd wel een bij die aansluit op jouw werkpraktijk. Hieronder een aantal van onze populaire trainingen:

Ontwikkel je in 2-3 dagen tot Virtual Assistant
Digitalisering wordt steeds belangrijker in je werk als supportprofessional. Wil jij leren hoe je je dagelijkse werkzaamheden kunt digitaliseren en systematiseren? Of wil je misschien wel voor jezelf aan de slag als Virtual Assistant (VA)? Dan is het van belang om je digitale vaardigheden verder te ontwikkelen. Met de volgende trainingen van Schoevers ben je binnen enkele dagen weer helemaal up-to-date:

Alle deeltijdopleidingen in één overzicht

Wil jij op je gemak al onze opleidingen bekijken? Vraag dan hier onze studiegids aan. Je kunt kiezen voor een studiegids van onze deeltijdopleidingen.

Persoonlijk adviesgesprek

Wil je meer informatie of een afspraak inplannen? Bel naar (035) 750 61 40, stuur een bericht via WhatsApp naar 06 10454608 (tussen 10.00 en 16.00 uur) of vul onderstaand contactformulier in.