Menu
Opleidingsadvies

Korte en flexibele opleiding volgen

Wil jij snel je kennis opfrissen met een korte training of module? Kies dan voor een korte en flexibele opleiding! Hierin leer je in korte tijd alles over een bepaald onderwerp. Bekijk op deze pagina een aantal korte en flexibele opleidingen en schrijf je in.

Ontwikkel in drie maanden nieuwe vaardigheden met een korte opleiding

Wil jij graag in een paar maanden nieuwe kennis en skills opdoen? Bij Schoevers vind je verschillende opleidingen van één tot drie maanden. Een kleine greep uit ons aanbod:

Of bekijk meteen al onze opleidingen van maximaal drie maanden.

Word in zes tot twaalf maanden toekomstbestendig met Next Managementsupport

Wil je op de hoogte blijven van wat er speelt in je vakgebied en meegroeien met de supportwerkzaamheden van de 21e eeuw? Dan zit je goed met onze opleidingen Next Managementsupport. In slechts zes tot twaalf maanden doe je diepere inhoudelijke kennis op over actuele ontwikkelingen op de arbeidsmarkt en leer je vaardigheden voor gevorderden. Je kunt kiezen uit verschillende Next Managementsupportopleidingen:

Of bekijk meteen al onze Next Managementsupportopleidingen.

Doe nieuwe kennis op met een korte training van één tot drie dagen

Heb je maar beperkt de tijd, maar wil je wel graag aan je ontwikkeling werken? Dan zijn onze korte trainingen iets voor jou. In slechts enkele dagen verdiep je je in een onderwerp dat voor jou interessant is. Bij Schoevers heb je ruime keuze uit verschillende trainingen, dus er zit er altijd wel een bij die aansluit op jouw werkpraktijk. Hieronder een aantal van onze populaire trainingen:

Of bekijk ons gehele trainingsaanbod.

Ontwikkel je in twee tot drie dagen tot Virtual Assistant

Online werken is niet meer weg te denken uit je werk als supportprofessional. Wil jij leren hoe je je dagelijkse werkzaamheden (nog) beter op afstand kunt uitvoeren? Of wil je misschien wel voor jezelf aan de slag als Virtual Assistant (VA)? Dan is het van belang om je digitale vaardigheden verder te ontwikkelen. Met de volgende trainingen van Schoevers ben je binnen enkele dagen weer helemaal up-to-date:

Of bekijk ons gehele Virtual Supportaanbod.

Kosteloos opleidingsaanbod met STAP-budget

Speciaal voor deze STAP-regeling hebben we bij Schoevers meerdere korte opleidingen ontwikkeld die slecht € 1.000,- kosten. Dat betekent dat je, mocht je het STAP-budget van € 1.000,- aanvragen, de opleiding zo goed als kosteloos kunt volgen. Benieuwd welke opleidingen dit zijn? Bekijk ze op deze pagina of lees meer over het STAP-budget

Je kunt ook direct ons deeltijdopleidingsaanbod bekijken op de website.

Contact met Schoevers

Heb je vragen over onze opleidingen? Of wil je direct persoonlijk advies? Onze opleidingsadviseurs staan voor je klaar. Bel hen op 035 - 7 506 140 of stel je vraag online. Dan helpen zij je verder!

Het Schoevers Kwaliteit Register ®

Het Schoevers Kwaliteit Register is een keurmerk waarmee je aantoont dat je op topniveau bent opgeleid. Het SKR® wordt gecontroleerd door een onafhankelijke commissie en breed gedragen in het bedrijfsleven. Wie in het register opgenomen is, behoort tot een exclusief netwerk van ambitieuze managementondersteuners. (Potentiële) werkgevers zien meteen: jij levert Schoevers-kwaliteit.