Ik blijf bij!

Heb je al een langere opleiding gevolgd? Of heb je als supportprofessional al veel werkervaring opgedaan? Dan is een korte opleiding of training misschien iets voor jou. Met een korte opleiding doe je binnen een kort tijdsbestek de kennis op die je op dit moment nodig hebt. Deze zijn zo ingericht dat je ze goed kunt combineren met werk en privé en wat je leert kun je direct toepassen in je werk. Zo doe je snel de kennis en skills op waarmee je jouw functie nog beter kunt invullen. 

Blijf jij ook bij? 

Ontwikkel in drie maanden nieuwe vaardigheden met een korte opleiding

Wil jij graag in een paar maanden nieuwe kennis en skills opdoen? Bij Schoevers vind je verschillende opleidingen van één tot drie maanden. Een kleine greep uit ons aanbod:

Of bekijk meteen al onze opleidingen van maximaal drie maanden.

Word in zes tot twaalf maanden toekomstbestendig met Next Managementsupport

Wil je op de hoogte blijven van wat er speelt in je vakgebied en meegroeien met de supportwerkzaamheden van de 21e eeuw? Dan zit je goed met onze opleidingen Next Managementsupport. In slechts zes tot twaalf maanden doe je diepere inhoudelijke kennis op over actuele ontwikkelingen op de arbeidsmarkt en leer je vaardigheden voor gevorderden. Je kunt kiezen uit verschillende Next Managementsupportopleidingen:

Of bekijk meteen al onze Next Managementsupportopleidingen.

Doe nieuwe kennis op met een korte training van één tot drie dagen

Heb je maar beperkt de tijd, maar wil je wel graag aan je ontwikkeling werken? Dan zijn onze korte trainingen iets voor jou. In slechts enkele dagen verdiep je je in een onderwerp dat voor jou interessant is. Bij Schoevers heb je ruime keuze uit verschillende trainingen, dus er zit er altijd wel een bij die aansluit op jouw werkpraktijk. Hieronder een aantal van onze populaire trainingen:

Of bekijk ons gehele trainingsaanbod.

Ontwikkel je in twee tot drie dagen tot Virtual Assistant

Online werken is niet meer weg te denken uit je werk als supportprofessional. Wil jij leren hoe je je dagelijkse werkzaamheden (nog) beter op afstand kunt uitvoeren? Of wil je misschien wel voor jezelf aan de slag als Virtual Assistant (VA)? Dan is het van belang om je digitale vaardigheden verder te ontwikkelen. Met de volgende trainingen van Schoevers ben je binnen enkele dagen weer helemaal up-to-date:

Of bekijk ons gehele Virtual Supportaanbod.

Voordelig studeren met het STAP-budget

Wil je voordelig een van bovenstaande opleidingen of trainingen volgen? Met de STAP-subsidie kun je jaarlijks maximaal € 1.000,- aan subsidie ontvangen. Zo wordt studeren voor jou een stuk voordeliger, of zelfs nagenoeg kosteloos. Je kunt het STAP-budget voor een groot deel van onze opleidingen aanvragen. Dat betekent dat je een kortere opleiding tegen een zeer lage prijs kunt volgen, en een langere opleiding met een fikse korting. Lees meer over het STAP-budget.

Je kunt ook direct ons deeltijdopleidingsaanbod bekijken op de website.

Contact met Schoevers

Heb je vragen over onze opleidingen? Of wil je direct persoonlijk advies? Onze opleidingsadviseurs staan voor je klaar. Bel hen op 035 - 7 506 140 of stel je vraag online. Dan helpen zij je verder!