Klaar voor de nieuwe uitdagingen in jouw vakgebied?

Ons vakgebied staat nooit stil, dus jij ook niet. Ben jij ook klaar voor een frisse start na de zomer? Met een opleiding van Schoevers word je nóg waardevoller voor je organisatie. Van het verbreden van je digitale kennis tot het aanscherpen van futureproof competenties als persoonlijk leiderschap; ontdek de mogelijkheden binnen ons vernieuwde aanbod!

Ga na de zomer fris van start en word onmisbaar in…Officemanagement 

Officemanagement is de kern van ons vakgebied. Of je nu als officemanager of als executive assistant aan de slag wil, met officemanagement ontwikkel je de stevige fundering die je nodig hebt om onmisbaar te zijn in jouw werk als ondersteuner. Wil jij meer uit jouw carrière halen en je verdiepen in de basis van ons vak? Ontdek onze Officemanagementopleidingen. 

Bekijk het aanbodProjectmanagement 

In organisaties wordt steeds meer projectmatig gewerkt, dus je zult in de toekomst (vaker) projecten ondersteunen of zelfs managen. Het is belangrijk dat je hier goede methodes voor aanleert en de juiste vaardigheden ontwikkelt om projectteams goed te ondersteunen. Kun jij hier wel wat handvatten in gebruiken? Ontdek onze Projectmanagementopleidingen. 

Bekijk het aanbodVirtual Support 

Ons werk digitaliseert in rap tempo. We werken steeds vaker hybride en kunnen nu zelfs een deel van ons werk laten doen door AI. Ook is een baan als zelfstandig virtual assistant populairder dan ooit! Wil jij jouw digitale skills bijspijkeren of droom je van jouw eigen bedrijf als VA? Ontdek onze opleidingen Virtual Assistant en Virtual Support. 

Bekijk het aanbod

Bekijk ons nieuwe aanbod 

Bij Schoevers vernieuwen we ons aanbod regelmatig, zodat je altijd bij ons terecht kunt voor de actuele ontwikkelingen in ons vak. Zo zijn er dit studiejaar weer nieuwe opleidingen en trainingen aan ons aanbod toegevoegd. Verbreed jouw horizon met een specialisatie op HBO Bachelorniveau of ga aan de slag met een training om je competenties te versterken. Waar wil jij na de zomer in groeien? 

Opleiding

Jouw route naar persoonlijke en professionele groei 

Groeien in je carrière als supportprofessional kan op allerlei manieren. Ben jij vooral op zoek naar een stevige basis, wil jij je onderscheiden met een specialisatie, of wil jij jezelf blijven uitdagen met een korte ontwikkelslag? Ontdek welk type opleiding het beste bij jouw wensen past en bewandel jouw persoonlijke route naar succes! 

Ontdek jouw route

Gratis e-zine: Supportprofessional van de toekomst 

Ga deze zomer alvast aan de slag met het e-zine voor de supportprofessional van de toekomst. Leer alles over communicatie, projectmanagement, digitale skills, klantgerichtheid en persoonlijk leiderschap. Voor elke competentie ontvang je niet alleen verdieping en handige tips, maar kun je ook voor jezelf invullen wat je al goed kan. 

E-zine aanvragen